• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Aksam(18.00): 2 tepeleme y.k pilav, 1 porsiyon etli patates yemegi, 2 y.k. yogurt
Cok yedim gb gelmisti.ama simdiden aciktim

Gnydin kizlar.inanmicaksiniz ama 63.7...tam 900 gr gitmis.nasil oldu ben de anlamadim.aynen dun yazdiklarimi yedim aksam konsere gttik geldik 1/2 kagitli kek yedim. Sonuc bu.
Darisi diger gunlerin basina

Gnydin hafts sonu die sayfsya giren olmamis galiba
Dun kahvalt(11.00): 1yumrtadan menemen,1kk peynir,5 zeytin, cemen, yarim simit, domates, cay ve 3 lokma bal
Kahvaltidan sona haber geldi sehir disina akrabamizin cenazesine gttik.
Aksam(18.00): 1 kepce mercimrk corba, cok az yumurta kavurmasi, 2 kare helva, 1dlm ekmek
Yolda gelirken(20.00): 1 elmali kurabiye ve yarim dilim kek.

Az once tartildim 63.7 degisen bisey yok.
Dun 900 gr verdim gorunce tartiya yeni pil aldik. Bir de oyle denedik.tartida sorun yokmus hala 63.7.

Kahvalti(9.30):1 haslnmis yumurta, 1kk peynir, cemn, 6 zeytin,1.5 dilim ekmek, 3 lokma bal, 2cay
Ogle: 2 dilim ekmkle yapilmis salmli peynirli tost, 6 zeytin ve yarim brdk fanta

Gnydinn. Bugun kilom64.3 ciktim. Neden?
Aksam yemegi: 1 porsiyon etli patates tursu 2 lokma ekmek... Buraya kadar ii tam sofrafan kalkicz komsum geldi.elinde mercimk koftesi ve kek. Bu hafta 63 e indm die hadi odulum olsun yiyeym dedim.yedim. sonra gezmeye ciktik. Eve geldik. Yaticaz.Yine kapi.bu seferde icli kofte sicack.hadi onu da yedim.
Pisman miyim ehh fazla degil.odulumu aldim ama biraz fazlasiyla. Ona nazaran yine ii ciktim

Kahvalti: 1/2 dilim ekmek 1/2 yumurta kavurmasi, cemen cay
Ara 1 lokum 2 biskuviden kistirma
Ogle: 1 porsiyon taze fasulye, yarim acma ve ayran
Ara: yok
Aksam: 1 porsiyon fasulye, 2 tepeleme ksk bulgur pilavi, 2 kasik biber kozlemesi ve yogurt
Bugun karnimi sis hissediyorum.cunku wc yok bugun.her hafta sonu boyle oluyorum ben

Merhaba hanımlar. Ben bu diyete forumunuzu okuyarak 1 hafta önce başladım. 75 ile başladım. 2 kilo gitti bi haftada. Spor yapmıyorum. Yoğun çalışıyorum çünkü. Akşamüzeri iki kaşık yulaf ezmesi ve yoğurt yersem bir daha hiç bi şey yiyemiyorum, çok tok tutuyor. Şimdi de öyle oldu. Mucize gibi bir şey. Ama her zaman yiyemiyorum. Genelde öğünlerim şöyle:
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir
Ara: yok
Öğlen: işyerinde ne çıkarsa ana yemek olarak, yanına 2 kaşık makarna veya pilav, salata, cacık veya yoğurt
Ara: elma/ bazen 1 kase yoğurt, 2 kaşık yulaf
Akşam: ya sebze yemeği ya köfte salata 1 kase çorba

Ayrıca haşimatoluyum,2 kilo vermeyi hiççç beklemiyordum. Bu diyet süper, umarım böyle de gider 10 kilo

Ayrıca haşimatoluyum,2 kilo vermeyi hiççç beklemiyordum. Bu diyet süper, umarım böyle de gider 10 kilo
Hosgeldin ellaberra. Tebrik edrim seni. Bu diyet bence digerlerine gore en saglikli diyet listesi.
Ben 1 aydan fazladir uyguluyorum.yavas yavas ama emin adimlrla ilerliyorum

Sabah tartildim.64.0kg. Olsun guzel sayilir.ama yine de gecen haftaki en dusuk kiloma inemedm
Kahvalti:4 y.k nesfit +1/2 cay b.sut ve 1 muz
Ara: kayisi cayi
Ogle: 2 tepeleme yk.bulgur pilavi ve 3 tepeleme yk yogurtlu biber kozlemesi.
Daha yemedim yicemm

selam kızlar
ben spora başladım çünkü kilolarım -evlendiğimden beri - aldı başını yürüdü :(
yazdıklarınız okudum da bu diyete başlamayı düşündüm
bana destek olursanız çok sevinirim :)
tavsiyeleriniz var mı?
ne yapiyim nerden başliyim bilmiyorum

selam kızlar
ben spora başladım çünkü kilolarım -evlendiğimden beri - aldı başını yürüdü :KK43:
yazdıklarınız okudum da bu diyete başlamayı düşündüm
bana destek olursanız çok sevinirim :)
tavsiyeleriniz var mı?
ne yapiyim nerden başliyim bilmiyorum
Hosgeldin oncelikle.
Ben yaptiklari daha dogrusu yapmaya calistiklarmi anlatayim sana.belki fikir olur.
Bence tek bir diyet listesi yok. Feyz alabileceklerimiz var. Ben ayca kayanin bu listesini ornek aldm kendime.
1. 1 gun boyunca neler yiyecegimi sabahtan belirliyorum.
2. Bu besinler hosuma giden ve kalorisi az olan seyler oluyor. Cunku diyet yapmk zor is o nedenle hosa giden seylerle desteklnmeli.
3. Ben hergun 2 kere tartiliyorum.sabah ve aksam yatmadan.bu benim icin motive edici oluyor.herkese gore degisebilir
4. Gunde en az 1.5 lt su iciyorum
5. Aksamlari ekmk yok
6. Her sabah yumurtli kahvalti yapmiyorum. Nesfili ve meyveli kahvalti ile daha rahat hissediyorum.cunku bagirsak sorunum var.
7. Aksam gec vakit meyve yemiyorum
8.meyveyi 1 kase degil yarim portakl yarim muz srklinde yiyorum
Simdilik bunlar aklima gelen daha gelirse yazarim
Umarim yardimci olmustr

Ara: 1 cay ve 10 gr bitter cikolata (50 cal)
Aksam: 2 tepeleme bulgur pilavi, 2 kepce tarhana , yogurt.
Ardinda 1 kurabiye

Aksam: 2 tepeleme bulgur pilavi, 2
Aksam: 2 tepeleme bulgur pilavi, 2 kepce tarhana , yogurt.
Ardinda 1 kurabiye
Kuzum benim yaaaa sen de benim gibi cikolata kek kurabiye helva vs hic dayanamiuosun anladigimmkadariyla seninyakip ediyorum uzun suredir bu arada ben de diyetteyim ve 1 ayda 5 kilo verebildim ama ben daha cok kalori hesabi yapiyorum

Kuzum benim yaaaa sen de benim gibi cikolata kek kurabiye helva vs hic dayanamiuosun anladigimmkadariyla seninyakip ediyorum uzun suredir bu arada ben de diyetteyim ve 1 ayda 5 kilo verebildim ama ben daha cok kalori hesabi yapiyorum
Bu aralr fazla pasta borek yapmk zorunda kaldim.gelenim gidenim oldu baya. E bide sagolsn komsulrim er gec demiyo dolu dolu tabaklr getirio.dokulmesin die yiyorum arada.
Ama yine de dikkst etmeye calisiyorum.1 marttan bu yana 3.5 kilo gtti.
Beklerim sen de yaz burayacdestek oluruz birbirimize

Gnydinlarr.sabah tartildim.63.6 kg.dune gore 400 gr gtmis.ama en dusuk oldugum kiloma gore de 100 gr gtmis.
Kahvalti: 4yk nesfit+1/2c.b sut ve yarim muz
Ara: kayisi cayi
Bugun gezmeye gidicem illaki dayanamayip yicem.az yesem bari.tabi aksam yemegi yememem lazim

Ara: 2 kayisi birkac uzum
Ogle: 4 yk nesfit+1/2 cay b.sut ve yarim muz
Simdiye kadar 300-350cal faln aldim.
Bundan sonrasi icin irademe sahip olmaliyim malum misafirlige gidiyorum.bizim davetler oyle 3-4 cesit de olmaz 8-9 cesit.e malum insan hepsinden tatmk istiyor.hadi hayirlisi

Hosgeldin oncelikle.
Ben yaptiklari daha dogrusu yapmaya calistiklarmi anlatayim sana.belki fikir olur.
Bence tek bir diyet listesi yok. Feyz alabileceklerimiz var. Ben ayca kayanin bu listesini ornek aldm kendime.
1. 1 gun boyunca neler yiyecegimi sabahtan belirliyorum.
2. Bu besinler hosuma giden ve kalorisi az olan seyler oluyor. Cunku diyet yapmk zor is o nedenle hosa giden seylerle desteklnmeli.
3. Ben hergun 2 kere tartiliyorum.sabah ve aksam yatmadan.bu benim icin motive edici oluyor.herkese gore degisebilir
4. Gunde en az 1.5 lt su iciyorum
5. Aksamlari ekmk yok
6. Her sabah yumurtli kahvalti yapmiyorum. Nesfili ve meyveli kahvalti ile daha rahat hissediyorum.cunku bagirsak sorunum var.
7. Aksam gec vakit meyve yemiyorum
8.meyveyi 1 kase degil yarim portakl yarim muz srklinde yiyorum
Simdilik bunlar aklima gelen daha gelirse yazarim
Umarim yardimci olmustr
çok teşekkür ederim DENMAN :) inşallah rejime başlıycam ama halen daha kafamda oturtamadım :( :KK62:
sizleri okuyarak motivasyon sağlamaya çalışıyorum...sanırım birkaç güne kadar başlarım mesela bu pazartesi :)
ne demişler pazartesi rejime başlama günüdür :):KK49:

Kizlar araniza ben de geldim yaklasik bi aydir diyetteyim daha cok kalori hesabi yapiyorum gecen yil bu sekilde 3 ayda tam 12 kilo vermistim ama tabi dikkat etmeyince kisin tamamini aldim:((( diyete baslamadan once 63 kiloydum su an 58im bu diyet grubu ve ozellikle DENMANi surekli takip ediyorum yarindan itibaren ben de neler yaptigimi sizlerle paylascam insallah birbirimize motivasyon saglariz

Back