Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin ellaberra. Tebrik edrim seni. Bu diyet bence digerlerine gore en saglikli diyet listesi.Ayrıca haşimatoluyum,2 kilo vermeyi hiççç beklemiyordum. Bu diyet süper, umarım böyle de gider 10 kilo
Hosgeldin oncelikle.selam kızlar
ben spora başladım çünkü kilolarım -evlendiğimden beri - aldı başını yürüdü
yazdıklarınız okudum da bu diyete başlamayı düşündüm
bana destek olursanız çok sevinirim :)
tavsiyeleriniz var mı?
ne yapiyim nerden başliyim bilmiyorum
Ara: 1 cay ve 10 gr bitter cikolata (50 cal)
Aksam: 2 tepeleme bulgur pilavi, 2
Kuzum benim yaaaa sen de benim gibi cikolata kek kurabiye helva vs hic dayanamiuosun anladigimmkadariyla seninyakip ediyorum uzun suredir bu arada ben de diyetteyim ve 1 ayda 5 kilo verebildim ama ben daha cok kalori hesabi yapiyorumAra: 1 cay ve 10 gr bitter cikolata (50 cal)
Aksam: 2 tepeleme bulgur pilavi, 2 kepce tarhana , yogurt.
Ardinda 1 kurabiye
Bu aralr fazla pasta borek yapmk zorunda kaldim.gelenim gidenim oldu baya. E bide sagolsn komsulrim er gec demiyo dolu dolu tabaklr getirio.dokulmesin die yiyorum arada.Kuzum benim yaaaa sen de benim gibi cikolata kek kurabiye helva vs hic dayanamiuosun anladigimmkadariyla seninyakip ediyorum uzun suredir bu arada ben de diyetteyim ve 1 ayda 5 kilo verebildim ama ben daha cok kalori hesabi yapiyorum
çok teşekkür ederim DENMAN :) inşallah rejime başlıycam ama halen daha kafamda oturtamadımHosgeldin oncelikle.
Ben yaptiklari daha dogrusu yapmaya calistiklarmi anlatayim sana.belki fikir olur.
Bence tek bir diyet listesi yok. Feyz alabileceklerimiz var. Ben ayca kayanin bu listesini ornek aldm kendime.
1. 1 gun boyunca neler yiyecegimi sabahtan belirliyorum.
2. Bu besinler hosuma giden ve kalorisi az olan seyler oluyor. Cunku diyet yapmk zor is o nedenle hosa giden seylerle desteklnmeli.
3. Ben hergun 2 kere tartiliyorum.sabah ve aksam yatmadan.bu benim icin motive edici oluyor.herkese gore degisebilir
4. Gunde en az 1.5 lt su iciyorum
5. Aksamlari ekmk yok
6. Her sabah yumurtli kahvalti yapmiyorum. Nesfili ve meyveli kahvalti ile daha rahat hissediyorum.cunku bagirsak sorunum var.
7. Aksam gec vakit meyve yemiyorum
8.meyveyi 1 kase degil yarim portakl yarim muz srklinde yiyorum
Simdilik bunlar aklima gelen daha gelirse yazarim
Umarim yardimci olmustr