Rejim yapmaya istekli olmalisin en basta.icinden gelmiyorsa hic adim atma.çok teşekkür ederim DENMAN :) inşallah rejime başlıycam ama halen daha kafamda oturtamadım
sizleri okuyarak motivasyon sağlamaya çalışıyorum...sanırım birkaç güne kadar başlarım mesela bu pazartesi :)
ne demişler pazartesi rejime başlama günüdür :)
Vayy be takipcilerim varmisKizlar araniza ben de geldim yaklasik bi aydir diyetteyim daha cok kalori hesabi yapiyorum gecen yil bu sekilde 3 ayda tam 12 kilo vermistim ama tabi dikkat etmeyince kisin tamamini aldim(( diyete baslamadan once 63 kiloydum su an 58im bu diyet grubu ve ozellikle DENMANi surekli takip ediyorum yarindan itibaren ben de neler yaptigimi sizlerle paylascam insallah birbirimize motivasyon saglariz
Boyun kac? Aslinda kilon ii.yani benim dusmk istedigim kilodasin.benim boyum 164.suan 63 lerdeyim.58 olmk istiyorumBu arada hedefim 52 53 olmak insallah kurtuluruz su kilolardan bu arada ogretmenim ve mecburen gune erken basliyoruz kahvaltidan nefret ediyorum ama mecburen yapiyorum normalde yruyus yapmayi cok severdim belimden dolayi onu da yapamiyorum yani cok hareket ettigim soylenemez o yuzden kalorilere dikkat etmeye calisiyorum ve su benim kabusum nefret ediyorum sudan((
Hosbulduk arkadasim aslinda gecen yio gunde 1sa 10 dk yuruyus aksatmadan yapiyordum ama diyete basladigim hafta yuruyusten dolayi bel kaslarini zorldim ve 1 hafta hastanede yattim iste ogun bugundur yuruyus yapamiuorum az ve dusuk kalorili yemeye calisiuorum ve maalesef boyim 1.58Boyun kac? Aslinda kilon ii.yani benim dusmk istedigim kilodasin.benim boyum 164.suan 63 lerdeyim.58 olmk istiyorum
Bir de rejim icin gerekli olan seyler su ve hareket en basta. Su icmeyisevmiyemeye ve belinden oturu yuruyus yapamiyorsun. O zamn sen de yediklrine daha bi dikkat etcen birde gun icinde daha fazla adim at bence
Yavas yavas veririz insallah.istedikten sonra olacak umuyorumHosbulduk arkadasim aslinda gecen yio gunde 1sa 10 dk yuruyus aksatmadan yapiyordum ama diyete basladigim hafta yuruyusten dolayi bel kaslarini zorldim ve 1 hafta hastanede yattim iste ogun bugundur yuruyus yapamiuorum az ve dusuk kalorili yemeye calisiuorum ve maalesef boyim 1.58(( yani gayet kisayim e boyle olunca da ister istemez kilolu duruyorum
Hosgeldin gezgin. Umarim surekli paylasimda bulunursunuz. Gelen 1 kere yazip kaciyo.demirbas gb ben varim ne zamndir.ve sonunda bende rejim yapmaya karar verdim ve aranıza katıldım.. aslında karar verdim demek yerine vermek zorunda kaldım desem daha doğru olur :))
ilginiz için teşekkür ederim bana motivasyon sağlıyorRejim yapmaya istekli olmalisin en basta.icinden gelmiyorsa hic adim atma.
Peki icinden gelmesini bos bos beklemk mi lazim? Bence hayir. Mesela sunlari yapmalisin
1.rejime sabahtan degil geceden baslamalisin.yani aksam yemegini az yiyip 1 meyve falan yatmadan once.sabah kalkinca kilon gr bile degisse motive olacksin
2. Rejim icin alisverise cik.mesela nesfit, yulaf, kuru kayisi uzum bitki caylari al.bu da seni motive edr
Normalde ne kadar yemek yersem yiyim kilo almayan insanlardandım ve haliyle bu yuzden midesine düşkün biri olarak nam salmıştım. Ama bu yıl evlenip işten 1 yıllığına izin alınca bi baktım yavaş yavaş kilo almaya başlıyorum. 6 ayda bir insan nasıl 8 kilo alır.. ayda 1 kilodan bile fazlaveee en kötü yanı 1 ay sonra kardeşimin düğünü var
Yanlız ilk defa diyet yapıyorum ve bu konuda oldukça bilgisizim. Her türlü öneriye açığım :)
kalori sayımı yapmak çok zor olsa gerek her şeyin kalorisini ayrı ayrı bilmek gerekiyor bunun içinHosgeldin gezgin. Umarim surekli paylasimda bulunursunuz. Gelen 1 kere yazip kaciyo.demirbas gb ben varim ne zamndir.
Yediklerini diyetkolik sitesine günlük olarak yazsan bile az cok bilgi edinirsin canim ben de kalorj hesabi ile kilo vermeye calisiyorum diyetkolik sitesi baya bi aydinlatiyorkalori sayımı yapmak çok zor olsa gerek her şeyin kalorisini ayrı ayrı bilmek gerekiyor bunun için
bende belli bir liste yok
ekmek şeker tatlıyı kessem yeterli mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?