• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Gunah cikartmk idağ yorumm. Cilkini cikardim valla simdiden.
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, yarim kk pynir, cemen, 2dilim ekmk. Bunun 1 dilimiyle bal, ayva receli ve kaymak.ii mi
Yetti mi yetmedi
Ogle: 1 kepce tarhana, az kizartma, cok az ciger
Ustune 2 biskuvi
Bu ne yaaaa aslinda yediklerimiz mini mini porsiyonlar ama bize dag gibi geliyor bence o kadar da abartmamissin

Kizlar aksam menum 1 parca izgara tavuk yesilliklerde olusan mevsim salata ve yarim porsiyon dondurmali irmik tatlisi biliyorum yememem lazimdi ama nefsime hakim olamadim bu yediklerim kac kaloridir acaba dusunmek bile istemiyorum:mad:

Gnydnn. Bu hafta ii degildik kizlr kabul edin.adet doneminde miyiz neyiz cumleten. Tatlilara dayanamiyoruz. Siz bide din beni gorun
Ara: nesfit ve sut yedim yarim muz bir de
Toplanti vardi gttim geldim.aksam gezmeye gtcektik.ayakustu 3 sarma yedim.
Gezmede kozalak tatlisi ve muhallebili tatli.yaaa nasil ama.

Günaydın..
Grubunuzun yeni üyesi olarak durum bildiriyorum..
Sabah kk kadar peynir domates salatalık ve 2 dilim kepek ekmek..
Arada yarım elma.. öğle yemeğinde yeşil mercimek.. arada tekrar yarım elma..ve akşamda mercimek çorbası yiyerek noktayi koydum.. 2 lt suyumuda içtim :)

Benim zaten 2 tane sorunum var..
Ilki eşim geç geldiği için yemeği geç yiyoruz. Tek başına sofraya oturmuyo ne yazık ki..
İkincisi ise evde 2 kişiyiz yemekleri az yapsamda kalıyo bende dökülmesin diye biraz fazla yiyebiliyorum :((

Gunaydinlarrr sabah sabah costum ben bakin neler yedim
1simit 1kk peynir 1zeytin 1yumurta 3 dilim salam 1dilim domates 1dilim biber
Aksama kadar bisey yemiycem simit beni bitirdi:(((
Ogle ile sabahi birlestirdim artik

Bu arada ben hep kabizimdir haftada 2 defa cikarsam wcye ne ala bu da hep su icmedigimden oluyor sanirim:(((

Sira bende...
Kahvalti: 1 yumurta ile yapilmis patatesli sucuklu tava pizzasi, 1dilim ekmk, 4 zeytin, yarim kk peynir, domates yesillik, 3lokma bal ve cay
Ara: 3 top dondurma ve 2 parca muzlu kat kat.
Az sonra da aksam yemegini yerz heralde gec kalmadan

Benim zaten 2 tane sorunum var..
Ilki eşim geç geldiği için yemeği geç yiyoruz. Tek başına sofraya oturmuyo ne yazık ki..
İkincisi ise evde 2 kişiyiz yemekleri az yapsamda kalıyo bende dökülmesin diye biraz fazla yiyebiliyorum :KK43:(
benim evlenmeden önce ile evlendikten sonraki kilom arasında 20 kg fark var şu an
eskiden akşamı geçirştiriyordum şimdi akşam eşimle dört başı mamur yemek yiyoruz vallaha hep kilolalar artıyor birlikte kilo alıyoruz
erkekler çabuk kilo veriyorlar bir de sadece göbeğe alıyorlar tabi :(

Iyiaksamlar kizlar
Ikindi bi bardak ayran
Aksam 1dilim izgara tavuk ve yagsiz mevsim salata buraya kadar guzel ama 3 çatal kunefe olmasaydi:(((

Yani bu hafta tatli isini cidden abarttim haftaya asla kacamak yapmamaliyim aslaa:KK20:

Abaarttik gercekten. Tari da bunu dogruluyor.
64.2 ii mi? Sanki kilo nasil alinir ile ilgili menuler paylasmisim bu hafta.
Menuler de sorun yok aslinda ama bu hafta 2 kere gezmeye gttim 1 kere de misafirim geldi. Ne kadar dikkat ettim desem de olmamis. Hafta icinde dussemde haftayi gecen haftadan daha fazla olarak kapattim.
Bir de su icemedim. Icemedigim icin wc yok. Bugun 3. Gun yok.
Gokcenin de dedigi gb bu hafta sıkmalıyiz bayaa.
Duzenli beslenmek her turlu duzen getiriyo.bunu bir kere daha anladim

Abaarttik gercekten. Tari 58.00unu dogruluyor.
64.2 ii mi? Sanki kilo nasil alinir ile ilgili menuler paylasmisim bu hafta.
Menuler de sorun yok aslinda ama bu hafta 2 kere gezmeye gttim 1 kere de misafirim geldi. Ne kadar dikkat ettim desem de olmamis. Hafta icinde dussemde haftayi gecen haftadan daha fazla olarak kapattim.
Bir de su icemedim. Icemedigim icin wc yok. Bugun 3. Gun yok.
Gokcenin de dedigi gb bu hafta sıkmalıyiz bayaa.
Duzenli beslenmek her turlu duzen getiriyo.bunu bir kere daha anladim
Aynen tatlim sana katiliyorum ben de kilo almisim wc yok 4gündür ve kilom 58.100 yani minik minik tatlilardan yesem de ne kadar dikkat edersem edeyim kilo almisim iste offf offf bu hafta soz verelim ve ne olur kacamak yapmayalim

Aynen tatlim sana katiliyorum ben de kilo almisim wc yok 4gündür ve kilom 58.100 yani minik minik tatlilardan yesem de ne kadar dikkat edersem edeyim kilo almisim iste offf offf bu hafta soz verelim ve ne olur kacamak yapmayalim
Aynen soz verelim birbirimize kacamk yapmamk icin.
Yaz geldi ama istedigim kiloya dusemedim daha.
Gecen hafta 64 den 63 e duscem diye soz vermistim kendime. Ve dustum.bu hafta hedef 62 idi ama olmadii.
Nasil oldu anlamadim bir gunde 900 gr bile verdigim olmus hayret.bi anlasam nasil basardim yapcam aynisini. Bakiyorum menulere ayni. Kacamak mi yoktuona dikkat etmedim.
Pzt den itibaren sikiyoruz o zaman. Ben 62.5 gorcem diye hedef koyuyorum.siz???

Kahvalti: 1 patlicnli gul boregi, 1kk peynir, 4 zeytn, domates, cok az kendi yaptigim findikli katmer
Ara: yarim portal ve kivi 1 cilek

Aynen soz verelim birbirimize kacamk yapmamk icin.
Yaz geldi ama istedigim kiloya dusemedim daha.
Gecen hafta 64 den 63 e duscem diye soz vermistim kendime. Ve dustum.bu hafta hedef 62 idi ama olmadii.
Nasil oldu anlamadim bir gunde 900 gr bile verdigim olmus hayret.bi anlasam nasil basardim yapcam aynisini. Bakiyorum menulere ayni. Kacamak mi yoktuona dikkat etmedim.
Pzt den itibaren sikiyoruz o zaman. Ben 62.5 gorcem diye hedef koyuyorum.siz???
Tamam tatlim ben soz veriyorum bu hafta kacamak yok:KK20:

Sabah veli toplantisi vardi yine sabah ile ogle birlesti
2 dilim cavdar ekmegi kiymali yumurta 3 zeytin 2 ksaik seker ilavesiz sarelle
Veeee ctesiye kadar sarelle tatli pasta kurabiye kacamaklari yok

Back