• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Ben 10gun onceki listelerime baktim. Menulerimde sulu yemeklerim, pilavim bile var.ama kacamk yok.meyve az. ne yedigimin farkinda olarak beslenmisim.kalori hesabi yapmisim. En onemliside diyet yapmaya istekli ve azimliymisim. Ne kadar aciksamda tutmusum bogazimi. Yarondan itibaren yine ayni azimle basliyorummm
Ama bir fikir almk istiyorum sizden. Sali aksam yine aksam gezmesine gidicez.napicm?? Oneri bekliyorum."yeme sakin" mi dersiniz acepppp

[QUOTE="DENMAN, post: 40459132, member: 35054gecistiren 10gun onceki listelerime baktim. Menulerimde sulu yemeklerim, pilavim bile var.ama kacamk yok.meyve az. ne yedigimin farkinda olarak beslenmisim.kalori hesabi yapmisim. En onemliside diyet yapmaya istekli ve azimliymisim. Ne kadar aciksamda tutmusum bogazimi. Yarondan itibaren yine ayni azimle basliyorummm
Ama bir fikir almk istiyorum sizden. Sali aksam yine aksam gezmesine gidicez.napicm?? Oneri bekliyorum."yeme sakin" mi dersiniz acepppp[/QUOTE]
O zaman aksam yemek yeme salata ve ayran ile gecistir tatlim gun icinde de az kalori almaya bak ertesi gun de sebze agirlikli beslenki aksam yediklerin yaga donusmesin nacizane fikirlerim bunlar tatlim

Tamam cnm uygularim insallah. Ben de oyle dusunmustum.
Aksam(17.00): manti ve yarim brdk kola
Gece: 1 cilek, yarim muz, 1 dilim ananas ve 7-8 tane soyali fistik
Bugun2 lt den fazla su ictim.4 bardagi limonlu suydu. Yuruyus yapmadik bugun.ama temizlik yaptim.
Bakalim yarin nasil olacak

Benim aksam menum de 6 izgara kofte 2 tavuk kanat yagsiz salata ve yarim bardak kola
Uzerine cay bi de kvalidem muglada bilinen cıtırmak diye balli susamli bi tatli yapmis 2 kucuk dilim de ondan
Az once de 1 avuc antep fistigi yedim
Bugun ilk kez uzun bi aradan sonra 1 saat yuruyus yaptim ama belim resmen koptu:(((
Bu bel agrisi ne olacak bilmiyorum ama gücüm yettigince yürüyüş yapacam cunku hareketsiz olmuyor:(((

Gnydinn.63.7 kg. Guzel basliyorumm
Kalkinca 2 kayisi
Kahvalti: 5yk nesfit+1/2 cb sut ve yarim muz
Ara: zencefilli limonlu cay

Ogle: ici alinmis ceyrek ekmk arasi kofte ve ayran.(350cal die dusunuyorum).
sabah da 200 cal aldim.550cal

Allahim kafayi yicem sabah bi tartildim kilom 59 nasil olur yaaa
Sabah bi acik cay 1 bardak su ve 1 nescafe ikisi birarada henuz bisey yemedim
Umarim aldigim bu kilo kabizliktan dolayi siskinliktir ve bugun de wc yok:(((

Kayisi ye bol bol etli olandan.beni o yola soktu.rahatladim bak.hemen gt al basla yemeye

Kayisi ye bol bwcye cetli olandan.beni o yola soktu.rahatladim bak.hemen gt al basla yemeye
Tatlim gün kurusu yiyordum ama yedigim gunler de bile oyle pek wcye ciktigim soylenemez bugun magnesia diye bi toz var bi bardak su ile ondan icecem artik ve kayisi yemeyi de hic birakmamam lazim off yaaa umarim kilo degildir sisiliktir tartida gorduklerim:mad:

Keske kacamak yapmasaydim keske ne guzel 57 500e kadar dusmustum of yaaaa nasil vercem simdi bu iki kiloyu offf offf nisan bitiuor ve ben baharlik pantolonlarımın icine hala giremiyorum:(((

Ben 2 ay once yine cektim bu sorunu.cok arastirdim
1. Kahvalti oncesi kayisi ve ilik su
2.kahvalti ozellikle nesfit sut (degisik kahvalti yap drmis sitenin biri )
3.ara kaysi cay
4.bol bol su
5. Tuvalet terbiyesi.yani her sabah ayni saatte cik wc ye
6. Yer tuvaleti kullan.
7.yapincaya kadar cikma.
8. Makata masaj.
Faydasi olur die dusunuyorm

Keske kacamak yapmasaydim keske ne guzel 57 500e kadar dusmustum of yaaaa nasil vercem simdi bu iki kiloyu offf offf nisan bitiuor ve ben baharlik pantolonlarımın icine hala giremiyorum:KK43:((
Uzulme benim 42.43. Sayfalardaki yazdiklrimi oku. 65.5-65.0-64.6 ve 63.7 olmustu 3 gun icinde. Bak bi motive olacaksin. Kacamk yapmazsak veriyoruz zaten

2teşekkürlti ozellikle nesfit sut (degisik kahvalti yap drmis sitenin biri )
3.ara kaysi cay
4.bol bol su
6. Yer tuvaleti kullan.
7.yapincaya kadar cikma.
8. Makata masaj.
Sagol tatlim bunalri bi uygulamam lazim bitki caylarindan nefret ediyorum ama kayisi cayini bugun marketten alayim hemen basliyim tekrar tesekkur ederim

Uzulme benim 42.43. Sayfalardaki yazdiklrimi oku. 65.5-65.0-64.6 ve 63.7 olmustu 3 gun icinde. Bak bi motive olacaksin. Kacamk yapmazsak veriyoruz zaten
Evet tatlim bu hafta kacamak yok bu arada sabahla ogleyi bitlestirdim
Menum 1 bardak ayran ve kepekli tost diyet peynirli birazdan da 1 saat yuruyuse cikcam
Aksam da 1 yemek kasigi zyagi ile pirasa yapip yicem
Soz verdim bu hafta kacamak yok
Abah tartida 59u gorunce yemin ediyorum agliyc:mad:aktim

2.kahvalti ozellikle nesfit sut (degisik kahvalti yap drmis sitenin biri )
3.ara kaysi cay
4.bol bol su
6. Yer tuvaleti kullan.
7.yapincaya kadar cikma.
8. Makata masaj.
Form kayisi cayi mi yoksa normal kayisi caylari var mi bi de onerebilecegin herhangi bi marka varmi tatlim

Kayisi ve normal cay demistim.ama arda kayisi cayida iciyorum.marka farketmiyor.ne olursa aliyorum. Kayisi form cayi die geciyor yanilmiyorsam

Iyiaksamlar kizlar
Aksam menum zeytinyagli prasa ve 2 kasik yogurt ekmek yok
Aksam 8 gibi acik cay ve 2 kuru kayisi yerim artik

Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum yazdıklarınızı ayca kaya diyetisyen ne arası var mantılar tatlilar girla gidiyor

Back