- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Artık kırmanın vakti gelmiş bence.. Yeterince dayanmışsınız.Yalnızca kırmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık kırmanın vakti gelmiş bence.. Yeterince dayanmışsınız.Yalnızca kırmak istemiyorum
Sizinki trip yapmıyor en azından.benimkisi yediğim halde yemiyorsun bizde bişey diyor.midem rahatsizken bile tiksini
Yemekleri güzelmi
Bi kere masaya kusun ikna olur.
Doyunca kalanida evde yerim deyip eve goturmeyi teklif etEvet kötü diyemem normal güzel yani
yemeyecegim. bu kdr. kuserse kussun. bu kadar pamuk ipligine mi bagli size sevgisiTabiki biliyorum ancak bir çözüm değil. Böylece daha fazla sinirleniyorum hayır sözüm dikkate alınmıyor diye. Tersleyince küsüyor falan
Israr etmem ısrar edeni de sevmem...Hayır demeyi de çok severimtavsiye derim.Arkadaşlar merhaba,
Benim konum kayınvalidemle yemek yerken doydum dedigim an sürekli yok şunu ye yok bunu ye demeye başlıyor kusucam diyorum halen kusmazsin ye diyor. Ben kimseyi kırmayı uzmeyi sevmem ama doydum demenin bir yolunu bulamadım. Kaç kez anlattım bazen yemek yemedim trip attım yok olmuyor konuyu bir türlü çözemedim. Kayınvalidemi kırmadan sizce bunu söylemenin bir yolu var mı.. Kadın iyilik için yapıyor ama ben de her yemekten sonra mide ağrısı bulantı çekiyorum. Kayınbabam da aynı konudan muzdarip.
Arkadaşlar merhaba,
Benim konum kayınvalidemle yemek yerken doydum dedigim an sürekli yok şunu ye yok bunu ye demeye başlıyor kusucam diyorum halen kusmazsin ye diyor. Ben kimseyi kırmayı uzmeyi sevmem ama doydum demenin bir yolunu bulamadım. Kaç kez anlattım bazen yemek yemedim trip attım yok olmuyor konuyu bir türlü çözemedim. Kayınvalidemi kırmadan sizce bunu söylemenin bir yolu var mı.. Kadın iyilik için yapıyor ama ben de her yemekten sonra mide ağrısı bulantı çekiyorum. Kayınbabam da aynı konudan muzdarip.
Belli ki sizi kayınvalideniz şişmanlatmaya çalışıyor :)))
Ayni ananem cozumum yok maalesef :/Arkadaşlar merhaba,
Ayyy bu konuyu ne zaman açtım ya hiç hatırlamıyorum.Bir defasında nişanlımla çok fena tartışmıştık ben hüngür hüngür 1 saat ağladım o sıra da hala bana meyve yedirmeye çalışıyordu.. DeliricemmArkadaşlar merhaba,
:) :)Bi kere masaya kusun ikna olur.