- 9 Ağustos 2009
- 1.512
- 484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün geçmiyor ki değişik bir kv sorunu daha duymayalım
Kendi tabaginiza yemeginizi kendiniz alin, sonraki israrlarina da hic cevap vermeden sofradan kalkin, koysa bile yemeyin. Alışır herhalde zamanla.
Doyduktan sonra yenmez annecim sunnettir de peygamberimiz cok yiyeni sevmezmis de sonrada bana dua et
Hahaa aynenYumuşak karnına çalış diyorsun yani..
Arkadaşlar merhaba,
Benim konum kayınvalidemle yemek yerken doydum dedigim an sürekli yok şunu ye yok bunu ye demeye başlıyor kusucam diyorum halen kusmazsin ye diyor. Ben kimseyi kırmayı uzmeyi sevmem ama doydum demenin bir yolunu bulamadım. Kaç kez anlattım bazen yemek yemedim trip attım yok olmuyor konuyu bir türlü çözemedim. Kayınvalidemi kırmadan sizce bunu söylemenin bir yolu var mı.. Kadın iyilik için yapıyor ama ben de her yemekten sonra mide ağrısı bulantı çekiyorum. Kayınbabam da aynı konudan muzdarip.
Bi kere masaya kusun ikna olur.
Arkadaşlar merhaba,
Benim konum kayınvalidemle yemek yerken doydum dedigim an sürekli yok şunu ye yok bunu ye demeye başlıyor kusucam diyorum halen kusmazsin ye diyor. Ben kimseyi kırmayı uzmeyi sevmem ama doydum demenin bir yolunu bulamadım. Kaç kez anlattım bazen yemek yemedim trip attım yok olmuyor konuyu bir türlü çözemedim. Kayınvalidemi kırmadan sizce bunu söylemenin bir yolu var mı.. Kadın iyilik için yapıyor ama ben de her yemekten sonra mide ağrısı bulantı çekiyorum. Kayınbabam da aynı konudan muzdarip.