Dördüz kızlara hamileyim!

Aman Allah'ım dört tane kız. :) Düşündüm de nasıl bir mucize bu ya o karında dört bebek. Ne tatlıdır onlar ya. Ailenizde böyle çoklu doğum yapan var mı? Benim arkadaşımın ikiz bebekleri var onun teyzesi yapmış mesela.
Ama o bile zorlanıyordu, size yardımcı tutmak şart bence. Ne tatlı olur onlar ya. :)

Teyzemin ikiz kızları var başka yok ☺

Yukaridaki arkadasin soyledigini ben diyecektim, cok yasayin :)

nasil 3 aylikken cinsiyetini ogrenebildiniz bebislerin? Hemde dordunun birden?

Konunuz gercekse Allah yardimciniz olsun, bol saglik diliyorum size ve bebeklerinize.
Kuzenime henüz 3 aylık bile değilken doktor tarafından %90 erkek dendi.. Benim kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok sadece yardım için bu başlığı açtım teşekkürler.

bu konu ban inandirici gelmedi
dordunun birden cinsel organinimi gordu dr 3. ayda
biz bi tanesini gosterip ogrenemedik
Benim inandırmak gibi bir derdim yok hanımefendi kuzenim henüz 3 aylık bile değilken cinsiyet %90 erkek olarak söylendi bu konuyu yardım için açtım teşekkür ederim.

şaka mı ? :) değilse hem güzel hemde biraz ürkütücü.. ben bir çocuğa zor bakıyorum yorgunluktan oturup ağladığımı bilirim. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin sonrası bi şekilde idare edersiniz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

üçüz ve ikiz ardarda ne güzelmiş rabbim bana da nasip etsinnnnn dileyen herkese de

Senin şimdi karnında 4 tane bebekmi varr..Abovvvvvv.ne ettin annem sen... sen ne çok yumurtlamışsın öylee...Tebriklerr. zorlanacan ama durumunda iyiymiş yardımcı alacan babaanne..anaanne.yardım eder.. valla sana durmak yok koşturacan habire....Mevla yardımcın olsunn..

Abowww :) benim gözüm korkardı bi yardımcı şart 4 bebek :) ama çok sanslisiniz

Bu konuyu tee sabah kiblemiştim ama geri bildirim gelmedi daha. Moda tasarımcısıyım deyip "Cara Delevingne" diye nick almak (Mankeni nick yapıyım ki daha sağlam olsun), tüp bebek olmayıp dördüz beklemek (ki ihtimal gerçekten düşüktür), kocanın 6 çocuk babası olacağına rağmen sakin bir hümanist Brad Pitt modunda takılması, konu sahibinin ise millet tekli gebeliklerde tonla zorluk çekerken dördüz gebelikte UNICEF elçisi Angelina Jolie tarzında takılması beni işkillendirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…