Dördüz kızlara hamileyim!

En azından kıskandığınızı bu kadar belli etmeseydiniz ☺ hiç kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok fakat siz o kadar fesatsınız ki "üst üste yazayım herkese yalan diyeyim!" diye oturduğunuz yerde kurdeşen dökmüşsünüz ne yazık. Eşimle birlikte güldük çok teşekkürler.

eeee sonuç ...

eşinle birlikte gülmekk....?????

senin gebelik hakkında hiçbirşey bilmediğin okadar bellikii doğal olarak bilenler inanmıyor her aklı başında olan insan gibi liseye falan gittiğini düşünüyorum ama güzel hayallerin var tebrik ettim umarım gerçekleştirirsin

Çok teşekkür ederim görüşleriniz için umarım Allah size de kısmet eder ve bu kıskanç karakterinizden bir an önce kurtulabilirsiniz, üzücü ☺

Çok teşekkür ederim görüşleriniz için umarım Allah size de kısmet eder ve bu kıskanç karakterinizden bir an önce kurtulabilirsiniz, üzücü ☺
herşeyi neden kıskançlığa bağlıyorsunuz anlayamadım neden sizi kıskanayım tanımıyorum bile 4 bebek beklediğinizi biliyorum sadece bunun içinmi kıskandığımı düşünüyorsunuz çok saçma ve komik olmazmı bu 4 bebeği olacak diye birini kıskanıyorum aman tanrım :) neyse uzatmıcam iyi akşamlar :)

İyi akşamlar

Benim inandırmak gibi bir derdim yok hanımefendi kuzenim henüz 3 aylık bile değilken cinsiyet %90 erkek olarak söylendi bu konuyu yardım için açtım teşekkür ederim.
tamam bazen tahmin eden oluyor haklisiniz
ama dordunun kolu bacagi birbirine girmistir içrde labirent gibi nasil bildi o dr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…