- 27 Mart 2015
- 98
- 70
- 34
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
En azından kıskandığınızı bu kadar belli etmeseydiniz ☺ hiç kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok fakat siz o kadar fesatsınız ki "üst üste yazayım herkese yalan diyeyim!" diye oturduğunuz yerde kurdeşen dökmüşsünüz ne yazık. Eşimle birlikte güldük çok teşekkürler.Bu konuyu tee sabah kiblemiştim ama geri bildirim gelmedi daha. Moda tasarımcısıyım deyip "Cara Delevingne" diye nick almak (Mankeni nick yapıyım ki daha sağlam olsun), tüp bebek olmayıp dördüz beklemek (ki ihtimal gerçekten düşüktür), kocanın 6 çocuk babası olacağına rağmen sakin bir hümanist Brad Pitt modunda takılması, konu sahibinin ise millet tekli gebeliklerde tonla zorluk çekerken dördüz gebelikte UNICEF elçisi Angelina Jolie tarzında takılması beni işkillendirdi...
eeee sonuç ...Bu konuyu tee sabah kiblemiştim ama geri bildirim gelmedi daha. Moda tasarımcısıyım deyip "Cara Delevingne" diye nick almak (Mankeni nick yapıyım ki daha sağlam olsun), tüp bebek olmayıp dördüz beklemek (ki ihtimal gerçekten düşüktür), kocanın 6 çocuk babası olacağına rağmen sakin bir hümanist Brad Pitt modunda takılması, konu sahibinin ise millet tekli gebeliklerde tonla zorluk çekerken dördüz gebelikte UNICEF elçisi Angelina Jolie tarzında takılması beni işkillendirdi...
orta kat kirada şu an 4 kişilik uğur böcekleri..
eşinle birlikte gülmekk....?????En azından kıskandığınızı bu kadar belli etmeseydiniz ☺ hiç kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok fakat siz o kadar fesatsınız ki "üst üste yazayım herkese yalan diyeyim!" diye oturduğunuz yerde kurdeşen dökmüşsünüz ne yazık. Eşimle birlikte güldük çok teşekkürler.
senin gebelik hakkında hiçbirşey bilmediğin okadar bellikii doğal olarak bilenler inanmıyor her aklı başında olan insan gibi liseye falan gittiğini düşünüyorum ama güzel hayallerin var tebrik ettim umarım gerçekleştirirsinEn azından kıskandığınızı bu kadar belli etmeseydiniz ☺ hiç kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok fakat siz o kadar fesatsınız ki "üst üste yazayım herkese yalan diyeyim!" diye oturduğunuz yerde kurdeşen dökmüşsünüz ne yazık. Eşimle birlikte güldük çok teşekkürler.
Sen düğünü ne yaptin yapiyonmu hemen ucarak gelirimrica ederimm..
bende duymadım ikiz çok duydumda 4 tane gerçekse konu sahibinin işi zorr..çok şaşırdım hiç dördüz duymamıştım
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için umarım Allah size de kısmet eder ve bu kıskanç karakterinizden bir an önce kurtulabilirsiniz, üzücü ☺senin gebelik hakkında hiçbirşey bilmediğin okadar bellikii doğal olarak bilenler inanmıyor her aklı başında olan insan gibi liseye falan gittiğini düşünüyorum ama güzel hayallerin var tebrik ettim umarım gerçekleştirirsin
yok be yavrum yapmicam halen uğraşıyorum ama aile büyüklrine yemek vereceğim yok düğün müğün..Sen düğünü ne yaptin yapiyonmu hemen ucarak gelirim
Öyle valla , benim evde bir tane kuşum var , valla ona bile zor bakıyorum desem yeridir , allah sabır versin zor çocuk büyütmek.bende duymadım ikiz çok duydumda 4 tane gerçekse konu sahibinin işi zorr..
herşeyi neden kıskançlığa bağlıyorsunuz anlayamadım neden sizi kıskanayım tanımıyorum bile 4 bebek beklediğinizi biliyorum sadece bunun içinmi kıskandığımı düşünüyorsunuz çok saçma ve komik olmazmı bu 4 bebeği olacak diye birini kıskanıyorum aman tanrım :) neyse uzatmıcam iyi akşamlar :)Çok teşekkür ederim görüşleriniz için umarım Allah size de kısmet eder ve bu kıskanç karakterinizden bir an önce kurtulabilirsiniz, üzücü ☺
İyi akşamlarherşeyi neden kıskançlığa bağlıyorsunuz anlayamadım neden sizi kıskanayım tanımıyorum bile 4 bebek beklediğinizi biliyorum sadece bunun içinmi kıskandığımı düşünüyorsunuz çok saçma ve komik olmazmı bu 4 bebeği olacak diye birini kıskanıyorum aman tanrım :) neyse uzatmıcam iyi akşamlar :)
Şaka yapiyorum nasil uygun gorurseniz öyle yapın tabikiyok be yavrum yapmicam halen uğraşıyorum ama aile büyüklrine yemek vereceğim yok düğün müğün..
Şu anlık belirsiz.eeee sonuç ...
tamam bazen tahmin eden oluyor haklisinizBenim inandırmak gibi bir derdim yok hanımefendi kuzenim henüz 3 aylık bile değilken cinsiyet %90 erkek olarak söylendi bu konuyu yardım için açtım teşekkür ederim.
Sırası değil ama o konudan 2 .üyelik mi çıktı?Geçende biri vardı bir hesaptan kendine beddua ediyor diğerinden dua gönderiyordu o musun yoksa kız :)
Abzekh zaten hamile neyini kıskanacak anlamadım.
12. haftada cinsiyet (hele 4'üz bebeklerin cinsiyeti) belli olmaz konu sahibi.. google'dan bakmışsın ama olmamış..
Anlamadım ben ya :)Çok güzel bi yorum