Dördüz kızlara hamileyim!

Ne güzel bir haber Allah mutluluğunuzu arttırsın size tek gerekli olacak şey sabır bence Allah sabrınızı bol versin hep hayal etmişimdir bol çocuklu bir ailem olmasını maşallah diyorum size Allah nazarlardan korusun.:nazar::KK36::KK36:

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin çok şanslısınız.maddi durumunuz îyimiş bir bakıcı tutabilirsiniz diğer cocuklarınızada abi olucaklarını anlatın,kızların alısverişini dln beraber yapın onları heealendirin eminim hosularına gidicektir.

sen daha küçüksün merak ettim eşin kaç yaşındaki iki tne oğlu var hadi onu geçtim 4üz çocuk doğal yollarla çok zor ve hiç ağrım sızım yok diyorsun buda biraz bana zor geliyor çünkü nadir bir gebelik türü ve mutlaka etkilerini hissedersin 3 aylıkkende yani 12 haftalık falan cinsiyetini öğrenemezsin hiçbir doktor söylemez sadece tahmin eder cinsiyet 16.haftada netleşir ondan öncesi sadece tahmin olur yani pek inandırıcı gelmedi bana senin hikayen

maşallah yaa dört tane kız ha. :KK68: bayıldım ya. zor ama çok sevimli olurlar bence ya. diğer çocuklara eşiniz ilgisini azaltmazsa sorun çıkmaz gibime geliyor:KK75:

Canım 2 çocuk yetmedi mi ? :) Ne bileyim evde 6 çocuk bir de 4üne de aynı anda bakman gerekecek epey zor olacaktır.. Hazır mısın bu duruma ? Kolaylık versin Allah..

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:
Canım dördüz pek mümkün değil sanırım ya.tüp bebek falansa onların sayısı Düşüyor.dördüz çok zor bi ihtimal,düşünmesi bile zor

Allah yardımcınız olsun sız o cocuklara bakarak zaten rabbim sabrını ve kolaylıgını verır :) ayrıca boyle bır ıylıgı onlara yaptıgınız ıcınde tebrik ederim ve bir sorum daha var dogal yolla mı acaba 4 bebek cok guzel ya masallah sıze:)

Ya üzülmeyin ama benim kuzenimin de doktor ikiz belki de üçüz olcak dedi tam hatırlamıyorum.ama sonra 1tane Doğdu..

Yukaridaki arkadasin soyledigini ben diyecektim, cok yasayin :)

nasil 3 aylikken cinsiyetini ogrenebildiniz bebislerin? Hemde dordunun birden?

Konunuz gercekse Allah yardimciniz olsun, bol saglik diliyorum size ve bebeklerinize.

X