- 27 Mart 2015
- 98
- 70
- 34
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Hahaha çok teşekkür ederiz sevmeye gelebilirsiniz her zaman bekleriz ☺Oooo maşallah siz zaten unluymusunuz.izledim canim cok tatlilar o zaman sizin aileden gelen bişey teyzenizin 2izler olmuş sizdede 4düzbende patik kazak oruyum
barianca yetişir
Bakıcı olacak ☺ çok teşekkür ederim ♥Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Maddi durumunuz iyi olduğuna göre kesinlikle yanınıza bir yardımcı bakıcı lazım. 6 çocukla zor yani.
Evet ☺Aaa ben izledim onlari cidden kuzenin mi onlar senin :)
Evet olur ama 2 3 tane de yardimci gerekecek maddiyatta tabiki bu ikisi olmadan bayanin durumu boyle olurCok sirin yaa konu sahibine de csaret olur hem 6 cocuk buyuten bir aile ornegi
Evet olur ama 2 3 tane de yardimci gerekecek maddiyatta tabiki bu ikisi olmadan bayanin durumu boyle olur
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunNe güzel bir haber Allah mutluluğunuzu arttırsın size tek gerekli olacak şey sabır bence Allah sabrınızı bol versin hep hayal etmişimdir bol çocuklu bir ailem olmasını maşallah diyorum size Allah nazarlardan korusun.
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin çok şanslısınız.maddi durumunuz îyimiş bir bakıcı tutabilirsiniz diğer cocuklarınızada abi olucaklarını anlatın,kızların alısverişini dln beraber yapın onları heealendirin eminim hosularına gidicektir.Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım dördüz pek mümkün değil sanırım ya.tüp bebek falansa onların sayısı Düşüyor.dördüz çok zor bi ihtimal,düşünmesi bile zorSelam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Allah yardımcınız olsun sız o cocuklara bakarak zaten rabbim sabrını ve kolaylıgını verır :) ayrıca boyle bır ıylıgı onlara yaptıgınız ıcınde tebrik ederim ve bir sorum daha var dogal yolla mı acaba 4 bebek cok guzel ya masallah sıze:)Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum