- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
tamam bazen tahmin eden oluyor haklisiniz
ama dordunun kolu bacagi birbirine girmistir içrde labirent gibi nasil bildi o dr :))
Ben de inanmadim konuya ama yazmak istemedim,hic gercekci gelmedi. Dorduz bekleyen annelerin derdi genelde uvey kardesleri kabullenecek mi den cok, sag salim dogabilecekler mi, bunun icin reduksuyon(bebeklerden 1 veya 1 kacini oldurme) islemine gitmeli miyim? Dogunca onlara bakabilecek miyim vs gibi olurken, bu hanim esimin ogullari alisacak mi diye konu acmis.Bu konuyu tee sabah kiblemiştim ama geri bildirim gelmedi daha. Moda tasarımcısıyım deyip "Cara Delevingne" diye nick almak (Mankeni nick yapıyım ki daha sağlam olsun), tüp bebek olmayıp dördüz beklemek (ki ihtimal gerçekten düşüktür), kocanın 6 çocuk babası olacağına rağmen sakin bir hümanist Brad Pitt modunda takılması, konu sahibinin ise millet tekli gebeliklerde tonla zorluk çekerken dördüz gebelikte UNICEF elçisi Angelina Jolie tarzında takılması beni işkillendirdi...
Op.Dr.Pınar TOKATLIOĞLU doktorum hanımefendi kendisinden hakkımda bilgi alabilirsiniz ☺
Sırası değil ama o konudan 2 .üyelik mi çıktı?
Evet evet dogru 4.ayda belli oluyor eltim hamile bu hafta belli oldu.12.hafta da cinsiyet belli olmaz tabikide.araligin basinda hamile kalmış cinsiyeti yeni belli oldu.12. haftada cinsiyet (hele 4'üz bebeklerin cinsiyeti) belli olmaz konu sahibi.. google'dan bakmışsın ama olmamış..
Hatta ultrason resmi daha iyi oluryahu ben sana 4'ünün cinsiyeti belli olmaz diyorum sen bana doktor adı veriyorsun.. Basbayağı yalan söylüyorsun doktoru ne yapacağım.. desene bize "hayır ben ..., ...., ultrasonuna girdim bebeklerimin kilosu şu, gelişimi .... hafta önden geliyor" diye..
Diğer üyeliğiyle bana mesaj attıydı duygu sömürüsü yaptıydıAynen. Ikısı de banlandı. hatta aralarda yazmıştık aynı kişi misiniz diye mune de ona istinaden insanlar anlıyor yazdı.
Ne konuydu valla kendi kendine doğurama diye beddua ediyordu kadın.
ahh bu superHatta ultrason resmi daha iyi olur
sen şimdi google dan ismini verdiğin doktorun ultrason görüntülerini falanda ararsın :) ultrason görüntüsü bulucan o doktorun adı yazıcak bide 4üz olacak ohoo işin zor canım en iyisii sen kimseye birşey ispat etmek zorunda değilim de kurtul en klasik yol bu :))
Selin, leyla, nazli olabilirDördüz partisi yaptıkçok teşekkür ederim selena kesin gibi ama diğer üç isim için düşünüyorum bakalım ☺
Niye anlamadin canim orta kat tutuldu diye bayan hamile ya karni icin yorum yapmış bende guzel diye yorum yazdimAnlamadım ben ya :)
Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyimfakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum