Dördüz kızlara hamileyim!

Ben de inanmadim konuya ama yazmak istemedim,hic gercekci gelmedi. Dorduz bekleyen annelerin derdi genelde uvey kardesleri kabullenecek mi den cok, sag salim dogabilecekler mi, bunun icin reduksuyon(bebeklerden 1 veya 1 kacini oldurme) islemine gitmeli miyim? Dogunca onlara bakabilecek miyim vs gibi olurken, bu hanim esimin ogullari alisacak mi diye konu acmis.

Op.Dr.Pınar TOKATLIOĞLU doktorum hanımefendi kendisinden hakkımda bilgi alabilirsiniz ☺

yahu ben sana 4'ünün cinsiyeti belli olmaz diyorum sen bana doktor adı veriyorsun.. Basbayağı yalan söylüyorsun doktoru ne yapacağım.. desene bize "hayır ben ..., ...., ultrasonuna girdim bebeklerimin kilosu şu, gelişimi .... hafta önden geliyor" diye..

12. haftada cinsiyet (hele 4'üz bebeklerin cinsiyeti) belli olmaz konu sahibi.. google'dan bakmışsın ama olmamış..
Evet evet dogru 4.ayda belli oluyor eltim hamile bu hafta belli oldu.12.hafta da cinsiyet belli olmaz tabikide.araligin basinda hamile kalmış cinsiyeti yeni belli oldu.

Hatta ultrason resmi daha iyi olur

Aynen. Ikısı de banlandı. hatta aralarda yazmıştık aynı kişi misiniz diye mune de ona istinaden insanlar anlıyor yazdı.

Ne konuydu valla kendi kendine doğurama diye beddua ediyordu kadın.
Diğer üyeliğiyle bana mesaj attıydı duygu sömürüsü yaptıydı
Ne ilginç insanlar var ya!

sen şimdi google dan ismini verdiğin doktorun ultrason görüntülerini falanda ararsın :) ultrason görüntüsü bulucan o doktorun adı yazıcak bide 4üz olacak ohoo işin zor canım en iyisii sen kimseye birşey ispat etmek zorunda değilim de kurtul en klasik yol bu :))

ı-ıh o da olmaz, anında buluruz google fotolarını

Kurban olduğum allahım kimisi bitane ister olmaz Kimisi nede 4 tane birden verir...
herkeste ayrı bi bisorun... onu veren allah dermanini da verir elbet..
Allah bizede hayırlı sağlıklı bitane evlat nasip etse inşallah...
Allah hayırlısı ile kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…