- 27 Mart 2015
- 98
- 70
- 34
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
En büyük ve gerçekleştiremeyeceğim en güzel hayalim... Keşke benim de çok çocuğum olsa,çok şanslısınız
Teşekkür ederim bu fikir çok işime yarayacakÇocuklara isim bulmalarıni söyleyin Eşya seçerken fikirlerini alın .Böylece kabullenmek değil sahiplenme duygusu içine girerler.Siz olmasanız kim yardım edecek bana deyin.
Benim zor valla, 26 yaşındayım kızım var 2 yaşında. Aslında yaş yönünden de uygun ama eşim istemiyor. 5-6 çocuk istememesi de normal aslında haklı, maddi yönden yetemeyiz.Kaç çocuğunuz var? Sizin de olur neden olmasın ki? ☺
Sizin için nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun eğer çocuğunuzun olması yazılıysa mutlaka olur Hira'ya öpücükler * ☺Benim zor valla, 26 yaşındayım kızım var 2 yaşında. Aslında yaş yönünden de uygun ama eşim istemiyor. 5-6 çocuk istememesi de normal aslında haklı, maddi yönden yetemeyiz.
Teşekkür ederim bu fikir çok işime yarayacak[/QUOTE
Hatta hastane çıkışı beğenmediyseniz bırakalım siz bilirsiniz .Ağlarsa kimse bakmaz filan diye sanki fikir alıyomuş gibi sorup sonradan siz getirdiniz ben size sormuştum dersiniz.