- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Sadece konunuzu okudum Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin canim.benimde yakin akrabamizin ilk evliliginden bi kizi vardi o bayandan ayrildi baskasiyla evlendi evlendigi bayan 3üz hamile hepsi oglan oldu onceki esinden olanda yanindaydi 4 cocuk oldu aradan 4 sene sonra tekrar hamile kalmış yanlışlıkla bu seferde 2iz dogurdu oldu sizin gibi 6 cocuk büyüttü hepsi okula gidiyo boy boy demekki Rabbim verince veriyo gule gule buyutun maşallah
Ayni insan hem ucuz hem ikiz dogum mu yapmis ooowww
Bende bakıcı düşünüyorum, doğal oldu ☺
Çok teşekkür ederimSadece konunuzu okudum Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin canim.benimde yakin akrabamizin ilk evliliginden bi kizi vardi o bayandan ayrildi baskasiyla evlendi evlendigi bayan 3üz hamile hepsi oglan oldu onceki esinden olanda yanindaydi 4 cocuk oldu aradan 4 sene sonra tekrar hamile kalmış yanlışlıkla bu seferde 2iz dogurdu oldu sizin gibi 6 cocuk büyüttü hepsi okula gidiyo boy boy demekki Rabbim verince veriyo gule gule buyutun maşallah
Üçüz değil dördüz ☺Bir ayda 3 kez mi yumurtladnz acaba ondan mi ucuz oluyor pek blmyrm henuz cahilim bu konularda :)
Dördüz partisi yaptıkTek yumurta dördüz kızlar mı aman Tanrım didim
Rabbim hayırlı hanilelik ve hayırlı doğum nasip etsin
Baba bir veya anne bir kardesler öz kardestir o nedenle endiseniz olmasın zaten oglanlar size anne diyormuş sizi anneleri olarak goruyolar siz de kendi evladiniz gibi goruyorsunuz ne guzel
Size 1 degil 2 yardimci lazim gorumceniz varmis bir de yardimci tutarsaniz iyi olur aslinda bir kisinin de oglanlarla ilgilenmesi lazim
Oglanlara mutlaka kardesleri dogunca onlara olan ilginin mecburen azalacagini ama sevginizin asla azalmayacagini biraz anlayis gosterirlerse bu sureci hep beraber mutlu mesut yasayanileceginizi anlatin diye dusunuyurum
Bence evde bir parti vermelisiniz cocuklar daha bilmiyorsa
Dördüz geliyor partisi
(InsaAllah)
Bu arada Selena ismini begeniyormussunuz
AYSIMA
ALMINA
SELENA olabilir ay 4. Ismi bulamadim
Evet canim yaptı aldiracakti 2izleri vazgecti büyüttü ama anlattiklarina gore cok zor diyor eltisi kvsi hepsi seferber oldular
Maşallah ne şanslı bir bayansiniz 2. ye hamile kalmayin bide arkasindan sizinde 3üz gelir belki ne güzel reklamlarda görmek isterizÇok teşekkür ederim
teyzemin kızları ☺benimkiler de inşallah bu kadar güzel ve tatlı olurMaşallah ne şanslı bir bayansiniz 2. ye hamile kalmayin bide arkasindan sizinde 3üz gelir belki ne güzel reklamlarda görmek isteriz
Evet 2izleri aldiracakti geri vazgecti kendisi kimse karışmadı onuda dogurdu 4 tanesi ilkokulda 2 side 5 yasindalarIyi ki kiymamis yavrularina
Ikizlere bile 3 kisi seferber olup anne kayinvalide yardimci uclusubakiyor bu kadarini dusunemiyorum tabi
HeheheheEyvaaaaahhh!! Hem güzel hem kâbus...
Ben benimkinden 3 tane daha olsa napardim acaba.... Aaaaaaaaa!Yokmu ardına bakmadan kaçan ifade?
Evet 2izleri aldiracakti geri vazgecti kendisi kimse karışmadı onuda dogurdu 4 tanesi ilkokulda 2 side 5 yasindalar
teyzemin kızları ☺benimkiler de inşallah bu kadar güzel ve tatlı olur
Oooo maşallah siz zaten unluymusunuz.izledim canim cok tatlilar o zaman sizin aileden gelen bişey teyzenizin 2izler olmuş sizdede 4düzteyzemin kızları ☺benimkiler de inşallah bu kadar güzel ve tatlı olur
Ayy pardon 4 kere diyecektmÜçüz değil dördüz ☺