- 27 Mart 2015
- 98
- 70
- 34
- Konu Sahibi Cara Delevingne
4 tane mısır patlağı hahaha ☺ çok teşekkür ederim elif ismi çok hoşuma gidiyor kızlardan birine koyabilirim bu aradaOy ben sizi çok sevicem 4üzlerden dolayı:)mısır patlağı olacaklar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 tane mısır patlağı hahaha ☺ çok teşekkür ederim elif ismi çok hoşuma gidiyor kızlardan birine koyabilirim bu aradaOy ben sizi çok sevicem 4üzlerden dolayı:)mısır patlağı olacaklar:)
Allah razı olsun yatılı yardımcı tutmayı düşünüyoruz bakalımallah anali babali büyütsün canim bebeklere cennet kokusu sinermis ohhh mis gibii
ama bu isin projesini simdiden yapin oda evi düzeni bebek bakicilari böyle yurt disinda devlet eve hemsire gönderiyor düzenli bebekler 7 yasina kadar cünkü yemek temizlik bebek bakimiiiii allah kolaylik versinn
Kollarım bacaklarım ince ama karnım durmuyoor şişiyorum ☺Vay mucize resmen benim 7 ayliken karnim boleydi aynen erken dogum olcak buyuk bi ihtimal 7. 8 ayda dogum yapmak zorunda kalabilirsin cogul dogumlarda geneldebole oluyo cunku karninin kapasitesi var belli bivyere kadr buyucek kilolarinin az olmasida seni endiselendirmesin sakin sutun yararsa cabuk toparlanirlar
Bende severim ve 4üzlerden birine gelirse onur olur bana4 tane mısır patlağı hahaha ☺ çok teşekkür ederim elif ismi çok hoşuma gidiyor kızlardan birine koyabilirim bu arada
Zaten 7.ayda sisersin kol bacak falan bulantin varmi canim buyuk bi ihtimal gcmistir ama baziari 6.aya kadr bazilari doguranabkadar gecmiyomusKollarım bacaklarım ince ama karnım durmuyoor şişiyorum ☺
Evet tek yumurta ☺ İnşallah size de nasip olurAllah analı babalı büyütmenizi nasip etsin ayyy çok mutlu oldum ya rabbim banada ikiz evlat nasip etsin tek yumurta dördüzlerimi acaba ?
24 yaşında 6 çocuk Allah yürü ey kulum demiş sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecan verici birşey. Doğumdan sonra foto, video falan isteiz hee
Senin için her ne kadar zor olacaksa da nacizane önerim o öksüzleri de ihmal etmezsiniz inşallah. Bu süreçte hem evde bir yardımcıya hem de çocukların psikolojisi açısından psikolojik anlamda yardıma ihtiyacınız olacak.
Bulantım var malesefZaten 7.ayda sisersin kol bacak falan bulantin varmi canim buyuk bi ihtimal gcmistir ama baziari 6.aya kadr bazilari doguranabkadar gecmiyomus
Bulantım var malesef [/QUOAlah kolaylik versin o zaman o dogumdanda zor geliyo bana ya biseyde care olmuyo bulantiya zamanfan baskaBulantım var malesef
Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Sadece konunuzu okudum Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin canim.benimde yakin akrabamizin ilk evliliginden bi kizi vardi o bayandan ayrildi baskasiyla evlendi evlendigi bayan 3üz hamile hepsi oglan oldu onceki esinden olanda yanindaydi 4 cocuk oldu aradan 4 sene sonra tekrar hamile kalmış yanlışlıkla bu seferde 2iz dogurdu oldu sizin gibi 6 cocuk büyüttü hepsi okula gidiyo boy boy demekki Rabbim verince veriyo gule gule buyutun maşallahSelam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
tsk edrm. :)Hayır kesinlikle. Onlar benim oğlum sayılır kesinlikle 2.plana atılmayacaklar. Onları çok seviyorum içiniz rahat olsun ☺