- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
AYYYYYYYY BENDE OLSAM BAYILIRIM HERALDEEE ..KALBİM DURURRR RABBİM 4 MİNİĞİDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN İNŞALLAHHH..
karnın çok büyür heralde burda resim paylaşılabiliyomu acabaa son aylarını çokk merak edicem şimiden söyleleyimm
Eliz de hoşuma gitti aslında bakalım ☺Selena çok farklı güzel bir isimBenim 4 tane kızım olsa ben Nil, Nehir, Nisan, Lale koyardım bir diğer önerilerim de Defne, Sedef, Başak, Esin, Eliz, Ada, Asu, Işıl olurdu
Gel tabi her zaman buyur gel heheheGelirim bak çağırmahelal olsun bunlar da abiyle abla
Lara
ilkim
deren
ada
esila
elis
ruya
almina
afra
nil
okyanus
yaren
berfu
buglem
beril
Amin inşallah size de nasip etsin çok teşekkür ederim ♥inaşşahhh hayırlısı ile bir doğur sen 41 kere maşşallahhh yaaa rabbim banada olmayan herkesede naip etsin inşallahhh
İçinde 4 tane kız bebişler warr, kaç aylıksınız şu ann..
Böyleyiz şu an ☺ doğunca fotoğraflarını da gösteririm inşallah
Almina çok hoşuma gitti
Şu an 3 aylık ☺ teşekkür ederiimİçinde 4 tane kız bebişler warr, kaç aylıksınız şu ann..
Erken doğum olucak ama dikkat edin kendinize ...
Hahaha avatar çok tatlı ☺ yardımcı düşünüyoruzAyyyyyyyy.Avatarımdaki benim:)4üzleri öpüyorum şimdiden.Müsaitseniz yardımcı falan tutarsınızÇok tatlı olacaklarını biliyorum
Şu an 3 aylık mıŞu an 3 aylık ☺ teşekkür ederiim
5-6 aylıkken nasıl olur hiç bilmiyorum ama hamileliğim rahat geçiyor ağrım bile yok diyebilirim çok teşekkür ederimŞu an 3 aylık mı
Oyyy oyyy 7 aylık gibi duruyor allah size güç kuvvet wersinn
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebişleriniziEliz de hoşuma gitti aslında bakalım ☺
Vay mucize resmen benim 7 ayliken karnim boleydiİçinde 4 tane kız bebişler warr, kaç aylıksınız şu ann..
Erken doğum olucak ama dikkat edin kendinize ...