Dördüz kızlara hamileyim!

ayy o kadar duygulandım ki ağlamak istiyorum(tabiki mutluluktan) Rabbim o kadar büyük ki herşeye gücü yeter Allah yardımcın olsun sağlıkla büyüt inşlh darısı benim gibi isteyenlere olsun inşlhhh

Böyleyiz şu an ☺ doğunca fotoğraflarını da gösteririm inşallah

Ayyyyyyyy.Avatarımdaki benim:)4üzleri öpüyorum şimdiden.Müsaitseniz yardımcı falan tutarsınızÇok tatlı olacaklarını biliyorum

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin... Ne kadar güzel bisey... Bi nevi mucize... Merak etmeyin, oglularinizda bu mükemmel olayi cok sevicekler, 4 bebek birden, cok dikkatlerini cekecegi icin cabuk kabullenirler... Yardim alin üstesinden gelirsiniz... Allah yardimciniz olsun...

İçinde 4 tane kız bebişler warr, kaç aylıksınız şu ann..
Erken doğum olucak ama dikkat edin kendinize ...
Vay mucize resmen benim 7 ayliken karnim boleydi aynen erken dogum olcak buyuk bi ihtimal 7. 8 ayda dogum yapmak zorunda kalabilirsin cogul dogumlarda geneldebole oluyo cunku karninin kapasitesi var belli bivyere kadr buyucek kilolarinin az olmasida seni endiselendirmesin sakin sutun yararsa cabuk toparlanirlar

allah anali babali büyütsün canim bebeklere cennet kokusu sinermis ohhh mis gibii
ama bu isin projesini simdiden yapin oda evi düzeni bebek bakicilari böyle yurt disinda devlet eve hemsire gönderiyor düzenli bebekler 7 yasina kadar cünkü yemek temizlik bebek bakimiiiii allah kolaylik versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…