Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Sağol cnm kime inanacağımı şaşırdım. Laparoskopiyi zaten yaptırmak çok istiyorum yapılsın ve elimde dursun.Keşke Memorial hastaneside isteseydi keşke...
Belki Laparoskopiyi yaptırdıktan sonra dondurulmuş tedavimde tutmayacak ama olsun önemli olan gerekli tetkiklerin en ince ayrıntısına kadar yapılıp incelenmesi bence :1no2:

Son düzenleme:

teşekkürler nur , darısı hepinizin başına , iyi yapıyorsun paran yettiği sürece bıkmıadan usanmadan dene , sende biliyorsun gelecek bir gün kucagına

bu işin normalide tupu de mucize zaten

YARAMAZ84 , OHHH SUPER OLMUŞ ARTIK KESEYİ DE GÖRDÜNMÜ SAGLIKLA İÇERDE BÜYÜTMEK KALACAK GERİYE , BENİMDE 12 GÜN SONRA DEDİ DOKTOR 5 KASIMDA GİDERİM BENDE .

EMİRDE ALTTAN MUAYENE ETMİŞTİ PIT PIT KALP ATIŞI DUYMUŞTUK BİZDE GENE ÖYLE OLACAK GALİBA

hEYECAN HALA DORUKTA , ZATEN TUP BEBEK İŞİNİN İLK GÜNÜNDEN BAŞLAYAN BU HEYECAN , STRESS VE TEDİRGİNLİK VE ENDİŞE ARTIK ÖMÜR BOYU SİZİNLE YAŞIYOR . ÇOCUK BÜYÜYÜP 40 YAŞINA GELSE DE HEP ENDİŞE İÇİNDE OLUYORSUNUZ ( BAKINIZ ANNELERİNİZE )

BU ENDİŞEYLE YAŞAMAYA ALIŞMAK LAZIM .

ÖNCE AHH BİR TUTSA
SONRA KESE GÖRÜNCE
3 AY BİTSE
AH BİR DOGSA SAG SALIM
KİLO ALSA SUT YETSE
YURUSE KONUSSA CİSİNİ OGRENSE
OKUL NE YAPSAK

YANİ BİTMİYOR VE KAR TOPU GİBİ BUYUYOR GALİBA ALLAH BU SABRI VERSİN DİYE BU KADAR COK EVLAT SEVGİSİ KOYUYOR İÇİMİZE

canım histeroskopi galiba senin yaptırdığın değilmi laparoskopi bir opersayon çeşidi.. senin genel bakılacak oysa doğrumu?.. her ne ise adı inşallah tedavinde gerçek ve son süreç olur...

teşekkürler nur , darısı hepinizin başına , iyi yapıyorsun paran yettiği sürece bıkmıadan usanmadan dene , sende biliyorsun gelecek bir gün kucagına

bu işin normalide tupu de mucize zaten

kesinlikle

ne güzel anlatmışsın boshayallersmile

8 ekim transfer tarihi
18 ekim 26 çıktı - 10. Gün
20 ekim 47 çıktı - 12.gün
25 ekim 264 çıktı - 17.gün

maşallah

Tebrikler:) gözünüz aydın...bugün benim 7.günüm.Siz ilk testinizi kaçıncı gün yapmıştınız?

Ben 10.gün yaptım ama çok düşük çıktığı için 2 gün sonra tekrarladım aslında en dogrusu şu 12.günü beklemek

5 gün kalmış sabret , hayırlısını dile inşallah

teşşekkür ederim...vakit daraldıkça heyecanlanıyorum....dualarınızı bekliyorum...

teşekkürler..benim 4tane dondurulmuş var...sağlam kalan olursa donduracaklar..keşke olsa...bu tutarsa inşallh 2yad 3yıl sonra bidaha denerim..sizin kaçtane var dondrulmuş??bende 28ekimde gtcem dr.a kesin tarihi söyler ozaman ...

transferi olan arkadaşlar transferden sonra drlaR genelde başarılı başarısız gibi şeyler söylerler ..bana ilkinde başarılı demişti.gerçekten tuttu ama mallesef doğumdan 5 gün sonra kaybettim bebeklerimi...sizlere ne söyledi drlarınız?başarılı yada başarısız gibi ifadeler kullandılarmı??

canım ben 1 kasımda son montrole gidecem tarih belli olacak buradaki arkadaşlardan tahminim 5 kasım olur herhalde 19 adetim 20 sinde ilaçlara başladım.. 4 dondurulmuşum vardı onlar çözündürülecek ... kalanları dondurmadıklarını söyledi doktorum çoğu merkez tekrar donduruyormuş meğer bunu da buradan öğrendim...

ilk taze transferde çok iyi geçti demişti bana da ama negatif aldım.. Allah yardımcımız olsun yeni (benim son denemem) denemelerimizde donmuşlarımızla..

Son düzenleme:

arkadaşım niye son denemem yazdın

arkadaşım niye son denemem yazdın

dondurulmuş için demek istedim.. başka yok ve olanları çözündürüp tekrar donduramayacaklar ya ondan... maddi imkanım el verirse azalan ve hatta kalitesi düşen son yumurtama kadar denemek isterim elbette... doğal olarak da tüple de Allahtan umut kesilmez.. bu yolda sonu nereyse oraya kadar elimizden geleni yapacağız mutlaka....

son olarak yapıp bırakıcaksın sandım kusura bakma.
senin trasferin oldu mu?

son olarak yapıp bırakıcaksın sandım kusura bakma.
senin trasferin oldu mu?

olurmu kusur canım öyle gibi olmuş yazı.... yok daha olmadı ilaçlara başladım önce 1 kasımda kontrol dedi 19 adetimdi 20 si ilaçlar... işte tahminim 5 kasım gibi olur diyorum...

olurmu kusur canım öyle gibi olmuş yazı.... yok daha olmadı ilaçlara başladım önce 1 kasımda kontrol dedi 19 adetimdi 20 si ilaçlar... işte tahminim 5 kasım gibi olur diyorum...

transferimiz hemen hemn aynı güne geliyor..sonucuda bayramda öğreneceğiz galiba....bayramda test yaptrabilimiyizki??

Çok üzücü ama neden kaybettin bebekleri sebebi anlaşıldı mı ?

Bunun tarnsferle tup bebekle ilgisi olmaması lazım

transferimiz hemen hemn aynı güne geliyor..sonucuda bayramda öğreneceğiz galiba....bayramda test yaptrabilimiyizki??

öylemiii.. aaaa valla bunu hiç düşünmemiştim bayrama denk geliyor değilmi fisfisfis canım bayram hediyesi olur bize demi ne şahane olur.. heyecanlandım bak şimdi :)) bayramda acil açık olur sadece acilen kanda beta HCG yapılıyormu hiç bilmiyorum.. gülmesinler sonra bize sırnaşık şey senin neredeydi transferin merkez olarak???

Çok üzücü ama neden kaybettin bebekleri sebebi anlaşıldı mı ?

Bunun tarnsferle tup bebekle ilgisi olmaması lazım

6aylık doğdular...sebep yok maalesef...yani erken doğma sebebi yok....herşey temiz çıktı..en son tüp yada ikiz gebelik olduğu için olabilir denildi..ne yazıkki kesin bişi çıkmadı...kısmet böylymiş(

acilde beta hcg bakmazlarkikaydirigubbakcemile3inşallh bayramdan önce pozitif sonuc alırızda cidden tam hediye olur:)) ben ankaradayım drum özel..ama akay hastanesinde çalışıyor..siz nerde yaptırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…