canımcım lütfen şuan kafana bişey takmamaya çalış dua edelim hayırlısıya tutunsun da griside dondurulmasın ne yaplım yeterki rabbim bi tane nasip etsin allahın izni,rızasıyla inşalah olucak pozitif düşün pozitif sonucu gör :Saruboceq:
evet seni ve emelaydını bekliyorum merakla bende , aman gününde yaptırın sonra benim gibi sürünmeyin hergün stresten
bugünkü sonuç 47 yani 26dan 47 ye çıkmış . Ben inanamadım ama suleyman bey ısrarla gebesin gebesin gebesin deyip durdu .
Ama gebelik rahimdemi devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi onu bilemeyeceğiz 15 gün boyunca .
Salı günü tekrar tahlil var yükselmeye göre daha netleşecek .
Bu bebek benimle oynuyor yaaaa
maşallah canım değerin katlanmış kutluyorum inşalah geç tutunma olmuştıurda bundna sonra hızla artar değerlerin bence beben oyuncu değil annesini düşünüyo şoka girmeyesin diye aıştıra alıştıra kendini gösteriyo annesii
e bi halay çekelim artık dimi :teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance:
:teytey:
kızlar merhaba. bugün doktorumla görüştük. kısmetse yarın dk hapına başlıyorum. adetimin 21. gününde de burun spreyine. bir dahaki adetin ilk günü estrofem e başlayacakmışım. start veriyoruz yani.. bana da bol şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
bu arada 1970fun seni çok ama çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah...
canım allah yardımcın olsun bu yoldaki bu son tedavin olsun inşallah