Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

aynı merkezdeyiz bir kağırt veriyorlar donmuş tedavisi için işte birinci günden itibaren ne yapman yazıyor 15. gün monodoks ve prenole başlıyorsun coraspirin falan
antibiyotiği vermelerin nedenini bilmiyorum ama tahmini olası bir enfeksiyona karşı rahimi açıyorlar içeri metal bişey sokuyorlar katetral giriyo mikrop kapma olasılığına karşıdır diye düşünmüştüm.

canım biraz daha detay istesem çok şey mi istemiş olurum merak ettim çünkü.. nasıl 15. gün yani?? adetin 2 yada 3. günü başlamadınmı sen?? o metali ne zaman nasıl sokuyorlar bunu da hiç duymadım... herkesin ne kadar farklıymış meğer bilmiyorumkismile

aynı merkezdeyiz bir kağırt veriyorlar donmuş tedavisi için işte birinci günden itibaren ne yapman yazıyor 15. gün monodoks ve prenole başlıyorsun coraspirin falan
antibiyotiği vermelerin nedenini bilmiyorum ama tahmini olası bir enfeksiyona karşı rahimi açıyorlar içeri metal bişey sokuyorlar katetral giriyo mikrop kapma olasılığına karşıdır diye düşünmüştüm.

Fatmanur
Banada bir kagıt faksladılar , reglin birinci gününden itibaren estrofeme başlıyorsun ve aynı zamanda coraspin ve elevit , 13 gun eger Pazara geliyorsa 12. gün merkeze geliyorsun yazıyordu. Yaptım gittim ölçüm yapıldı rahim kalınlığı ve kan tahlili , rahim kalınlığı az geldi estrofem dozu arttı 3 gün sonra tekrar ölçüldü ve Prognex iğneyede başladım diğerleriyle beraber 3.günde trasnfer yapıldı .

Yani öyle 15. gün falan olmadıki , prenole hiç almadım bu tedaive de

canım biraz daha detay istesem çok şey mi istemiş olurum merak ettim çünkü.. nasıl 15. gün yani?? adetin 2 yada 3. günü başlamadınmı sen?? o metali ne zaman nasıl sokuyorlar bunu da hiç duymadım... herkesin ne kadar farklıymış meğer bilmiyorumkismile

canım benim tabiki sorabilirsin eksik anlatmış olabilirim
bende reglinin birinci günü başladım bir çizelge veriyorlar işte 1. gün 2. gün transfer gününe kadar hatta tahlil gününe kadar gidiyor 1. gün 1 estrofem elevit folik asit 5. gün 2 estrofem elevit folik asit 10. gün 4 estrofem folik elevit 15. gün 2 estrofem monodoks 2x1 prednol proginex 50 mg amp diye 18. günde transfer diye transferin olduğu gün monodoxla prednolu bırakıyorsun böyle yani canım.
metal olayına gelince transfer esnasında rahime girmek için bi aparat takıyorlarya ayarlı açıp genişletiyorlar sonra katetralle içeri giriyorlar onu anlatmak istedim canım.

Fatmanur
Banada bir kagıt faksladılar , reglin birinci gününden itibaren estrofeme başlıyorsun ve aynı zamanda coraspin ve elevit , 13 gun eger Pazara geliyorsa 12. gün merkeze geliyorsun yazıyordu. Yaptım gittim ölçüm yapıldı rahim kalınlığı ve kan tahlili , rahim kalınlığı az geldi estrofem dozu arttı 3 gün sonra tekrar ölçüldü ve Prognex iğneyede başladım diğerleriyle beraber 3.günde trasnfer yapıldı .

Yani öyle 15. gün falan olmadıki , prenole hiç almadım bu tedaive de

çok ilginç aynı merkezde olduğumuz için şaşırdım canım demekki hastaya göre yine tedavi şekli değişiyor.

iyiyim şükür canım sen nasıldın.... bak ne dicem
dün ben ulun beydeydim bi sıkıntım vardı muayene oldum gitmişken donmuş transferinide konuştuk
şimdi önce önümüz ay histereskopim var sonraki ayda transfer ancak 2 embryoyu çözücek 5. güne giderse eğer transfer yapıcaz gitmezse sil baştan diyo senin transferin nasıl olucak

canım benim tabiki sorabilirsin eksik anlatmış olabilirim
bende reglinin birinci günü başladım bir çizelge veriyorlar işte 1. gün 2. gün transfer gününe kadar hatta tahlil gününe kadar gidiyor 1. gün 1 estrofem elevit folik asit 5. gün 2 estrofem elevit folik asit 10. gün 4 estrofem folik elevit 15. gün 2 estrofem monodoks 2x1 prednol proginex 50 mg amp diye 18. günde transfer diye transferin olduğu gün monodoxla prednolu bırakıyorsun böyle yani canım.
metal olayına gelince transfer esnasında rahime girmek için bi aparat takıyorlarya ayarlı açıp genişletiyorlar sonra katetralle içeri giriyorlar onu anlatmak istedim canım.

anladım canım.. çok farklı gerçektende..mesela bende elevit var sadece içinde folic var zaten sende niye ayrıca var ki?? Umut sanırım senin merkez .... 1970 fun ile aynı yerdesiniz siz.. benim A.S.M de... bakalım hayırlısı ne ise öyle olsun.. merakla takip ediyorum hepinizi.. Allahım müjdelerle gelmeyi nasip etsin..

evet seni ve emelaydını bekliyorum merakla bende , aman gününde yaptırın sonra benim gibi sürünmeyin hergün stresten

bugünkü sonuç 47 yani 26dan 47 ye çıkmış . Ben inanamadım ama suleyman bey ısrarla gebesin gebesin gebesin deyip durdu .

Ama gebelik rahimdemi devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi onu bilemeyeceğiz 15 gün boyunca .

Salı günü tekrar tahlil var yükselmeye göre daha netleşecek .

Bu bebek benimle oynuyor yaaaa

Tebriklerrrr :dance: :teytey: Tahmin ettiğim gibidir inşallah geç tutunma olmuştur :nazar:

doktorum emre karatekilioğlu. biz florence da yapmıştık ilk denemeyi ama kimyasal oldu maalesef. şimdi emre bey ivi ye geçti, dondurulmuşlarla orada deneyeceğiz bakalım kısmetimizde ne var :)

HAyırlı sonuçlansın inşallahhh

iyiyim şükür canım sen nasıldın.... bak ne dicem
dün ben ulun beydeydim bi sıkıntım vardı muayene oldum gitmişken donmuş transferinide konuştuk
şimdi önce önümüz ay histereskopim var sonraki ayda transfer ancak 2 embryoyu çözücek 5. güne giderse eğer transfer yapıcaz gitmezse sil baştan diyo senin transferin nasıl olucak

yok arkadaşım boğulmadım da iş yerindeyim ya bakamadım işim çıktı.
aynı senaryo ulun bey nedense bütün hastalarından histeroskopi istiyor ulun beye gidipte ilk tedaviden negatif alıpta histeroskopi çekilmeyen yok gibi kimi duysam histereskopi istemiş vardır bi nedeni bende çekindim 1250 tl maliyetide bişey çıkmadı
aynen benimde histeroskopi oldutan sonraki ay 2. denemem oldu bu 3. denemem 3 embiriyo kaldı geriye.

canımcım lütfen şuan kafana bişey takmamaya çalış dua edelim hayırlısıya tutunsun da griside dondurulmasın ne yaplım yeterki rabbim bi tane nasip etsin allahın izni,rızasıyla inşalah olucak pozitif düşün pozitif sonucu gör :Saruboceq:
evet seni ve emelaydını bekliyorum merakla bende , aman gününde yaptırın sonra benim gibi sürünmeyin hergün stresten

bugünkü sonuç 47 yani 26dan 47 ye çıkmış . Ben inanamadım ama suleyman bey ısrarla gebesin gebesin gebesin deyip durdu .

Ama gebelik rahimdemi devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi onu bilemeyeceğiz 15 gün boyunca .

maşallah canım değerin katlanmış kutluyorum inşalah geç tutunma olmuştıurda bundna sonra hızla artar değerlerin bence beben oyuncu değil annesini düşünüyo şoka girmeyesin diye aıştıra alıştıra kendini gösteriyo annesii:nazar::nazar:
e bi halay çekelim artık dimi :teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance:
:teytey:
kızlar merhaba. bugün doktorumla görüştük. kısmetse yarın dk hapına başlıyorum. adetimin 21. gününde de burun spreyine. bir dahaki adetin ilk günü estrofem e başlayacakmışım. start veriyoruz yani.. bana da bol şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

bu arada 1970fun seni çok ama çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah...
canım allah yardımcın olsun bu yoldaki bu son tedavin olsun inşallah

Son düzenleme:
fatmanuuuuurrrrrr nasılsın heyecan dorukta dimi kıyamam ya sigaradan tamamen kurtuldun inşalah annesi beben 1 gün sonra sende olucak çünkü bırakabilmişsindir inşallah

müsadenizle çıkmam lazım allaha emanetsiniz hanımlar hoşça,dostça kalın opuyorumnanaktan

fatmanuuuuurrrrrr nasılsın heyecan dorukta dimi kıyamam ya sigaradan tamamen kurtuldun inşalah annesi beben 1 gün sonra sende olucak çünkü bırakabilmişsindir inşallah

canım arkadaşım sağol yok be gülüm içtim bugün 2 tane ne biliyim olacağı varsa olur diyip sanki inadına içiyorum içmedim olmadı içimde olsun gibi çok saçma mantıkdışı biliyorum ama 1 senedir 3. tedavi sıkıldım artık olacaksa olur napıyım
ama transferden sonra sonuç alana kadar içmem asla tekrar başlamakta sonuca göre değişir.

canım arkadaşım sağol yok be gülüm içtim bugün 2 tane ne biliyim olacağı varsa olur diyip sanki inadına içiyorum içmedim olmadı içimde olsun gibi çok saçma mantıkdışı biliyorum ama 1 senedir 3. tedavi sıkıldım artık olacaksa olur napıyım
ama transferden sonra sonuç alana kadar içmem asla tekrar başlamakta sonuca göre değişir.

:kızgın: Sigara içen arkadaşlar yapmayın lütfen :kızgın: Ne anlıyorsunuz o dumanı içinize çekmekten.
Kokusu deseniz fekalet , insan sağlığına zararları tartışılmaz , cebinize zarar ve en önemlisi bebişlerinize bunu yapmayın :kızgın:
Fatmanurcum sigarı bırakmanı umuyorum a.s.

Son düzenleme:
canım ben muayene oldum e2 p4 değerleri güzel dediler cumartesi öğlenden sonra transferdim var 3. gün embiriyosu olucak tabi sağlıklı çözülürlerse bana ve yamin07 ye dua edin kızlar ikimizde cumartesi transfere giriyoruz Allahın izniyle bir aksilik olmazsa.

canım dualarım sizinle inşallah hayırlısı ile bebeklerinizide kucağınıza alacaksınız.Her şey kader kısmet,deneyimsiz değiliz sakın sakın moralinizi hiç bir şeye bozmayın!olacaksa olacak olmayacaksa başka zamana olacak tatlım.cumartesi günü Allah'ın izni ile inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunacak ben inanıyorum ki sen ve yasmin07 de buna canı gönülden inanacaksınız zaten.Hadi hayırlısı bakalım....

Tebrikler umarım doğru yere tutunmuştur ve sizi bırakmaz.Benim bugün 3. günüm.İşe gittim, spor ve çok ağır kaldırmak dışında hayatıma devam ediyorum.Eşim biraz daha dikkat etmemi söylyor ama eğer tutacağı varsa tutar,bunun dikkat etmekle ilgili olmadığın düşünüyorum.Eğer tutmazsa hayatımda bi değişiklik olmamış olacak...

Tebrikler umarım doğru yere tutunmuştur ve sizi bırakmaz.Benim bugün 3. günüm.İşe gittim, spor ve çok ağır kaldırmak dışında hayatıma devam ediyorum.Eşim biraz daha dikkat etmemi söylyor ama eğer tutacağı varsa tutar,bunun dikkat etmekle ilgili olmadığın düşünüyorum.Eğer tutmazsa hayatımda bi değişiklik olmamış olacak...

yojimbo nezaman test tarihin???

X