Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 4 donmuş vardı hepsi aynı tupte . Hepsini çözdüler 2 nakil 2 si de eğer 2 gün sağlıklı çoğalırsa tekrar donduracağız dediler ama olmadı onlar atıldı . şimdi 5 yıllık o embriyolarla galiba hamileyim .
Merak etme sen gelecekse gelir
ilaçlarda sanırım herkesin dozajı başka , ben reglle birlikte hergun
1 elevit 1 oraspın
estrofem de ilkgün 1 ikinci gün 2 ücüncü günden sonra 3 diye gittim .
Mesela bana antibiyotik verilmedi nedense
evet seni ve emelaydını bekliyorum merakla bende , aman gününde yaptırın sonra benim gibi sürünmeyin hergün stresten
bugünkü sonuç 47 yani 26dan 47 ye çıkmış . Ben inanamadım ama suleyman bey ısrarla gebesin gebesin gebesin deyip durdu .
Ama gebelik rahimdemi devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi onu bilemeyeceğiz 15 gün boyunca .
Salı günü tekrar tahlil var yükselmeye göre daha netleşecek .
Bu bebek benimle oynuyor yaaaa
İŞTE ŞU AN OKUMAK İSTEDİĞİM DUYMAK İSTEDİĞİM BİR YAZI OLMUŞ BU.. ELLERİNE SAĞLIK.. sağol canım doğru diyorsun neden olmasın... 4 taneydi benim ayrı ayrı sanıyordum açıkçası o zaman sormadım hiç bilgimde yoktu bunu da öğrenmiş olduk... inşallah hayırlısıyla gelirler artık...
Nnur
okumadan gitmişim yazını çevreme hiç bakmadım . Sen beni görmüş olabilirmisin . Yanımda kardeşim vardı çok uzun boylu beyaz t-shirtlü erkek , gülüp duruyorduk oralarda zaten deli düyorlardır kızlar orda bize .
Madoda oturduk 1 saat sonucu alana kadar
sana bir iyi haberde ben vereyim embiriyon çözüldükten sonra eğer durumu iyiyse gelişim gösterebilecek kapasitedeyse yeniden donduruyorlar benim ilk transferde 2 taneydi birini transfer edeceklerdi diğer ikincisini embiriyolog dediki onu tekrar donduracaz dedi ama daha sonra embiriyom gelişimini durdurmuş donduramamışlar ama senin embiriyoların tekrardan dondurulabilir canım.
ciddimi hihoyyyt hamilesin yani şimdi.. ayy maşallah canım.... 5 yıllık hemde donmuşların öylemi...harika moral bu... bende bide kocaman bir myom var yalnız zaten onu aldırmaya gidince buna karar verildi öyle başladım.. canım benim yaşımda var yalnız rezervlerim ve kalitem de düşük.. bu son umutlarımdan ne olur tutsun yaaa... zaman geçtikçe paniğim artıyor elimde değil... ilaç yöntemi farklıymış demekki ben estrofem i her gün 3 tane içiyorum şimdi...coraspini 36 saat arayla.. eleviti günde tek.. 3 adet antibiyotik var ZITROMAX ... ve crinone jel var ama o daha sonra olcak.. o antibiyotiği ilk transferimde de vermişlerdi.. yönetmeler farklı... sen nerede yaptırmıştın canım?
kızlar merhaba. bugün doktorumla görüştük. kısmetse yarın dk hapına başlıyorum. adetimin 21. gününde de burun spreyine. bir dahaki adetin ilk günü estrofem e başlayacakmışım. start veriyoruz yani.. bana da bol şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
bu arada 1970fun seni çok ama çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah...
kızlar merhaba. bugün doktorumla görüştük. kısmetse yarın dk hapına başlıyorum. adetimin 21. gününde de burun spreyine. bir dahaki adetin ilk günü estrofem e başlayacakmışım. start veriyoruz yani.. bana da bol şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
bu arada 1970fun seni çok ama çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah...
canım ben nedense antibiyotik kullanmadım demişsin ama biz monodoks ve prednol kullanıyorum ben sana vermemişlermişyi monodoks antibiyotik olmalı.
hayırlı olsun.. tüp bebek mi bu dondurulmuşmu anlayamadım.. neden doğım kontrol hapıyla başlıyorsun?? biz bunu ilk transferimde tazelerde böyle yaptık.. şimdi direk estrofem ile başlanıyor ..sanırım her merkezde bu böyle .. doğrumu???
Valla bende düşündüm de normal denemelerimde vermişlerdi ama donmuş denememde vermediler . Aslında griptimde bayagı ihtiyacım vardı antibiyotiğe , niye veriyorlar antibiyotiği onu da anlamadım ki zaten
FATMANUR
Ben hala inanamıyorum listeye bakınca bile inanamıyorum , Süleyman Hocaya da inanamadım 3 kere tekrar etti .
İNANAMIYORUM EĞER HAMİLEYSEN DARISI EN KISA ZAMANDA SİZİN BAŞINIZA
GESHENK ben 40 yaşımı geçen ay geride bıraktım rumuzumdan belli olmuyormu ?
Yani teknik olarak hamileyim ama normal bir hamilelikmi dr ondan emin değil , değerim çok düşük çıktı şimdi 2 ye katlandı ama Salıya kadar net değiliz yani aslında kalp atışı görene kadar net değiliz dedi .
Ben ilk 2 başarısız denememi Medicalpark Fatih gibi aptal bir yerde yaptım , semte bile gitmem aslında olmadı , 3 denememi Bahçecide yaptım Nişantaşı tuttu .
Bu da o denemeden kalan donmuşlarla son dakka golü , kendime değil oğluma kardeş olsun diye . Bunu da umutta yapıyorum ama aslında Süleyman beyi takip etmekteyim ben
yok canım dondurulmuşlarla.. benim doktorum böyle yapıyor nedenini bilmiyorum. uzun protokol gibi aynen.. her doktorun farklı bir sitili var demek ki :)