- 6 Mayıs 2010
- 260
- 0
saol avarecann daha adet bile olmadan 3.denemeyi düşünüyorum hatta randevu aldım yarın gidiyorum kısmetse.bu kadar panik aceleci olmamın sebebi gerçekten yaşım.36yım gerçi benimle yeni tanışanlar kesinlikle inanmıyo 28 den fazla olamaz sen git bi kemik yaşını ölçtür diolar ama gerçek bu maalesef neyse konumuz bu değilde işte bu yüzden son şansım diyorum çünkü son 3 embriyo.Allahım hepimize yardım etsin hayırlısıyla çok sağlıklı evlatlar versin inşallah
seni anlıyorum gerçekten helede insan etrafını izlemeye başlayınca çok geç kaldığını düşünüyor bebek için.etrafımdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeği var Allah uzun ömür versin hepsine beraberce ama yinede insan eksikleniyor bu durumda e yaşınıda düşününce panik oluyorsun tabiki ama sakın ve sakın yaşına takma ,aldırma. bak ne güzel kaç yaş genç görünüyorsun hem önemli olan yaş değil ki:))) göründüğün yaş önemli bence yani insan 30 unu geçince böyle düşünüyor işte:)))son şansında değil üstelik bak gör bir dahaki denemende bebeğini kucağına alacaksın hem de genç anne olarak:))) sevgiler.....