- 12 Şubat 2010
- 3.600
- 19
Merhaba arkadaşım bende senin durumundayım bende temmuz ayında ilk tüp bebek tedavime başladım bana transfer yapıldıktan sonra OHSS oldum ve 1 hafta hastanede yattım. Tabiki sonuç negatif oldu. Daha sonra adet olduğumda doktora gittim sağ yumurtalığımda kist çıktı , benimde 8 tane dondurulmuş embriyom var. Kist 5.5 cm senin kistin kaç cm ' di acaba, şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah kist geçerse dondurulmuşları transfer ettireceğiz Allah Hepimizin yardımcısı olsun.Güzel haberlerle görüşelim inşallah.
Canım sağolasın ama ben dondurulmuş tedavisini sordum...8 tane donmuşum var memorialde..Bide senin kini kaçar kaçar dondurdular..Benim 4 erli dondurmuşlar...Yani iki kere daha deneyebileceğim...
canım benim hoşgeldin aramıza inan yanlız değilsin senin yaşadıklarının aynısı bende yaşadım hiç taze embiriyo transfer edilemedi bende ortadan biraz şiddetli ohss geçirdim çok şükür geçti o zor günler. ama benim doktorumun dediği dondurulmuşta şansın düşmüyor sakın endişelenme bende araştırdım bazı internet sitelerinde şansın yarıya düştüğü yazıyordu fakat o sitelerin güncel olmadığını seneler önceki yayınlar olduğunu farkettim teknoloji sürekli gelişiyo yeni yöntemler deneniyor dondurma işlemleri eskisi gibi değilmiş artık onun için sakın moralini bozma ve 1. kalite olması ve 9 tane olması içini ferahlatsın kendini çok şanslı bil gayet güzel nazar değmesin.seni listeye ekliyorum transfer taririhin nezaman belli olur acaba?
yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız
aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:
dondurulmuş transferi bekleyenler.
1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:
2- avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:
3- gülsumay-----------------4 ekim beklemede 16 ekim sonuç :Saruboceq:
4- fatmanur------------------ regli bekliyor :Saruboceq:
5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:
6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:
7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:
8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:
9- bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:
10- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:
11- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:
12- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:
13- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:
14- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:
15- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:
16- nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:
17- ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:
18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:
19- kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:
20- herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:
21- özlemyalçınkaya-------çok yakında yeniden :Saruboceq:
22- mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:
23- tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:
24- gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:
25- yojimbo--------------------15 gün sonra transfer :Saruboceq:
26- maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:
27- zenur-----------------------çok yakında :Saruboceq:
teşekkürler..listeye eklenmişim....yarın dr randevum var...transfer günü belli olursa burdan yazarım...
inşallah canım transferin hayırlı günde hayırlı saatte olsun canım.
arkadaslar merhaba şimdi benımde transferım olmadı 2 tane dondurulmusum var
yarıyıl tatılınde yenıden denemek ıstıorum bastan,cunku bız asılamad dıye baslayıp tupe gecıldı yumurtalarım erken catladı kalanlarla 2 tane embrıyo elde edıldı fılan yanı adam gıbı bı tedavı olmadı 2. kalite oldukları için çözünemeyebilirler ona bel bağlamak ıstemıorum
öğretmen olduğum ıcın yarıyılda deneme sansımvar sımdı ortalama hesapladım tam yarıyıl tatılının baslayacağı gunlerde regl olucam denk gelıo
sizce en gec ne zaman dondurulmusları transfer ettıreyımkı yarıyılda yenıden baslayabılelım dr aynı zamanda bı kaç yumurta geliştırıp normale yakın olsun dıye sperm gönderecekmiş aşılama gibi sanırım yani kist olma riskinide göze alırsak
1.5 yıldır denıoruz olmuo bugun 4 gunluk gecıkmeyl regl oldum dr esımın sperm değerleri düşük olmasın arağmen normal yollada olabılır kım koymus o sınırı demişti meğer umut dahada zararlıymış umut varsa beklentıde oluo ama anladmkı noraml yolla olmayacak yapabıldığım yere kadar maddi ve manevi denıcem artık tup bebek
hepinizi öptümm
çok teşekkürler....siz nezaman düşünüyorsunuz??
Kızlar bende 18 ekim de hastaneye gidicem injury ( rahim yaralama) işlemi yapılacak.Sonrasında tedaviye başlayacağım.Benim ilk denememde kan değerim 0 çıktığı için hiç tutunma olmadığı için bu işlem yapılıyor. Daha neler yapacağız kim bilir :çok üzgünüm:
Cnm umut olmadan olmaz :)) Aynı sorun bende de var doktorum normal yollardan da olur dedi ama ne zaman onu bilemem belki hemen belki 1 sene belki seneler sonra dedi. Garantisi yok. Bu forum dan okuyoruz doğal yolla hamile kalan arkadaşları hiç birşey imkansız değildir yani :)))
Bende senin gibi biran önce bebişime kavuşmak istiyorum ve beklemek istemiyorum. Bende dondurulmuşumu deneyeceğim eğer tutmazsa şubatta yeni tedaviyle başlamak istiyorum . Sırf bu dondurulmuşumu 3. tedavide 2 embriyo yerleştirilecek diye kullanmak istiyorum. Doktorun dediğine göre benim dondurulmuşum 1 tane ve kalitesi 3bb çözüldüğünde belki yaşamayacak ya da kalitesi düşecek ee böylelikle tutma şansıda azalıyor.Ama kararlıyım onu denemek istiyorum mucize bana da uğrar mı sence ?? a.s.
canım bende bu ayki reglimle başlıyorum kısmetse
reglimi bekliyorum kısmetse 3-5güne start vericez bizde
Cnm umut olmadan olmaz :)) Aynı sorun bende de var doktorum normal yollardan da olur dedi ama ne zaman onu bilemem belki hemen belki 1 sene belki seneler sonra dedi. Garantisi yok. Bu forum dan okuyoruz doğal yolla hamile kalan arkadaşları hiç birşey imkansız değildir yani :)))
Bende senin gibi biran önce bebişime kavuşmak istiyorum ve beklemek istemiyorum. Bende dondurulmuşumu deneyeceğim eğer tutmazsa şubatta yeni tedaviyle başlamak istiyorum . Sırf bu dondurulmuşumu 3. tedavide 2 embriyo yerleştirilecek diye kullanmak istiyorum. Doktorun dediğine göre benim dondurulmuşum 1 tane ve kalitesi 3bb çözüldüğünde belki yaşamayacak ya da kalitesi düşecek ee böylelikle tutma şansıda azalıyor.Ama kararlıyım onu denemek istiyorum mucize bana da uğrar mı sence ?? a.s.
rüyalar canım düzelttim.
umut olmayınca daha kolay oluo bana yanı doğal yoldan olmıcak dıye rahat rahat davranıorum ama ya olursa dıyıp ateş olçme ovulasyon testı yok preseed derken beklentın artıo ve hayalkırıklığı sonu tabi.)
canım bende işte sadece deneme yapmıs olmak ıcın ıstıorum yanı dediğin gibi 2.denemede yarıyıl tatılınde olmasa bıle derımkı enazından bundan sonrakılerde 2 tane koyulcak ve sanş%70 az değil bu rakam eğer doktorum hucre kayıbı ve fragmantasyon olmasına rağmen tutacak olursa anomalı olur derse vazgecerım ama oyle bı durum yoksa bende denerım benımkı 3.gün 2.kalite 6 hücreli embriyolarım ama benım basıma gelmedık kalmadı aslında tedavi ıptal edılmıstı ama ben toplayın kalanları dedım
yani cnm ben 3 hucreli ve %35 bozulma olmasına rağmen tuttuğunu bildiğim arkadaşlar var ama inşallah benımkılerden biri döner inşallh çözülür seninkilerde inşallah neden olmasın ol dıyınce oluo rabbim,
evet belkıde normal yolla olucak ama 2-3 yıl alacak benım okadar sabrım yok haa belkı tum yaptıklarıma ragmen olmıcak belkı ama en azından olması daha muhtemel bı yolla denemiş olucam bol şans cnm sanada
benim ilkinde 0,12 mi ne çıkmıştı ikincisinde 0,01 çıkmıştı aslında ikiside sıfır dı yani
ama banaherhangibirşey demedi foktorum
rahim yaralama nedir canım daha önce hiç duymadım.