Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ben şu anda estroderm bant( 2kutu yazıldı) elevit ve corasprin kullanıyorum cumartesi kontrolum var bilmiyorum yeni ilaçlar eklenecek mi :KK53:

Ben adet oldum 1 hafta gecikmeli ve kontrole gittim kist yokmus. 9 unda lucrinle baslayacagim yani adetin 21. Gunu dondurulmus tedavime insallah bu sefer olurrrrrrrr

dondurulmuş embiriyo transferiyle ilgili deneyimlerinizi almak istiyorum ben denemekten korkuyorum da

zaten donmuş emb.varken neden lucrine başlatıyorlar??

merhaba kızlarrrrr
dondurulmus normalınden daha kolay .....
lucrın kullanıyorsun once 15 gun fln sonra estrofem dıye bır ılac rahım kalınlasısın dıye ve sonrada tarnsfer oluyor ....
lucrın yumurta baskılayıcı oldugu ıcın yıne donmusta olsa kullanıyrosun canımmm

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.2 tüp bebek denemesinden sonra dondurulmuşlarla devam ettim bugün transferden sonra 6.günüm.büyük güne 4 gün kaldı.kısaca şöyle anlatayım kendimi.ben 26 yaşında 4 yıllık evliyim ve tek tüpüm tıkalı olduğu için doktor direk tüp bebek dedi ve geçen sene ağustos ayında ilk tedavi mi oldum 1 tane transfer edildi ve sonuç negatif.2. tedavimi başka bir merkezde şubatta yani iki ay önce yaptırdım 2 tane transfer edildi ve malesef o da olmadı.9 tane dondurulmuş embriyom oldu hepside çok kaliteli embriyolar.21 inde 3 tane embriyo transfer edildi 12 hücreli heyecanla salı gününü bekliyorum bel ağrısından başka bişey yok ama bu defa çok daha umutluyum allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar

merhaba kızlarrrrr
dondurulmus normalınden daha kolay .....
lucrın kullanıyorsun once 15 gun fln sonra estrofem dıye bır ılac rahım kalınlasısın dıye ve sonrada tarnsfer oluyor ....
lucrın yumurta baskılayıcı oldugu ıcın yıne donmusta olsa kullanıyrosun canımmm

estrofemi bende kullanıyorum ama lucrini dondurulmuşlarda kullanıldığını bilmiyodum yeni duydum çünkü ben kullanmadım

merhaba benim 3. denemem donmuş 2. gün embiryosu 3 tane transfer oldu bugün 11. günümdü test yaptırdım 6.13 çıktı dr um 12. gün olsa negatif derdim bu durumda bilemyorum pazartesi tekrarla testi ona göre konuşalım dedi böyle olupta hamile olan varmı acaba hiç çok üzgünüm :KK43:

merhaba benim 3. denemem donmuş 2. gün embiryosu 3 tane transfer oldu bugün 11. günümdü test yaptırdım 6.13 çıktı dr um 12. gün olsa negatif derdim bu durumda bilemyorum pazartesi tekrarla testi ona göre konuşalım dedi böyle olupta hamile olan varmı acaba hiç çok üzgünüm :KK43:

canım 2. gün emriyosu olunca durum değişiyor..değerler daha düşük çıkabiliyor...ben burda çok gördüm böyle devam eden ...inşallah sende onlardan biri olursun...

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.2 tüp bebek denemesinden sonra dondurulmuşlarla devam ettim bugün transferden sonra 6.günüm.büyük güne 4 gün kaldı.kısaca şöyle anlatayım kendimi.ben 26 yaşında 4 yıllık evliyim ve tek tüpüm tıkalı olduğu için doktor direk tüp bebek dedi ve geçen sene ağustos ayında ilk tedavi mi oldum 1 tane transfer edildi ve sonuç negatif.2. tedavimi başka bir merkezde şubatta yani iki ay önce yaptırdım 2 tane transfer edildi ve malesef o da olmadı.9 tane dondurulmuş embriyom oldu hepside çok kaliteli embriyolar.21 inde 3 tane embriyo transfer edildi 12 hücreli heyecanla salı gününü bekliyorum bel ağrısından başka bişey yok ama bu defa çok daha umutluyum allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar

maaşallah 3 embriyomu transfer ettiler..yurtdışındamı yaşıyosun....? inşallah bu son olur canım...

bende bende yeniden başladım listede hamile olarak görünüyorum hala ne güzel listeden çıkarmamışsınız beni inşallah o listede kaldığım yerden devam ederim

canım çokk sevindim yeniden başlamana...listeya tekrar hamiş olarak gireceğinden silme ihtiyacı hissetmedim :)

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
gülsu32erkek infertilitesiantalya tüp bebek merkezi2. denemenisan adetini bakliyor
olacakolacak32tek tüpü yokbahçeci kliniği4. denemeadet olmayı bekliyor
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
:KK43:
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
:KK50:
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatmalesef
negatif
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martmalesef negatif
edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martmalesef negatif
meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martmalesef negatif
lena_31sebepsiz inf./
kalamış tüp./
?????????
3 mart2 embriyo transfer edildi15 martmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/amerikan /
3. deneme
20 mart2 embriyo transfer edildi1 nisanmalesef negatif
petek-unal28sebepsiz inf./
ank.medicana/
3. deneme
26 mart2 embriyo transfer edildi7 nisanmalesef negatif
parpalica29tüpler bağlı/
medicana/
2. deneme
31 mart2 embriyo transfer edildi12 nisanSON DURUM NE?

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
:nazar::KK49:
:nazar:
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

sevdammmm28erkek inf./
memorial/
3. deneme
13 mart

21 mart
77.42
178.00
8. günü
10. günü

nesrin_197636erkek inf./
???????/
?????????
24 mart

3 nisan
377.7
836.3

10. günü
12. günü

tuha201439sebepsiz inf./
izmir irenbe/
3. deneme
15 nisan

25 nisan

142.0
342.0

10. günü
12. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

benide eklerseniz sevinirim FULYA BAHÇECİDEYİM İLACIMIN BİTMESİNE SON İKİ GÜN SONRA ADET OLDUGUN GÜN BİZİ ARA 15.GÜNE RANDEU AL DEDİLER HAYIRLISI TÜM İSTEYENLER İÇİN 3. DENEME DONDURULMUŞ 1 TANE BLASTMIŞ İLK İKİ DENEME BİRİNCİ EUROFERTIL DİGERİ FULYA İDİ 2 TANE VERİLMİŞTİ AMA KISMET OLMADI BUDA KALAN 1 TANE 3 TANE İDİ EŞİMDE SPERM AZLIGI VAR

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.2 tüp bebek denemesinden sonra dondurulmuşlarla devam ettim bugün transferden sonra 6.günüm.büyük güne 4 gün kaldı.kısaca şöyle anlatayım kendimi.ben 26 yaşında 4 yıllık evliyim ve tek tüpüm tıkalı olduğu için doktor direk tüp bebek dedi ve geçen sene ağustos ayında ilk tedavi mi oldum 1 tane transfer edildi ve sonuç negatif.2. Tedavimi başka bir merkezde şubatta yani iki ay önce yaptırdım 2 tane transfer edildi ve malesef o da olmadı.9 tane dondurulmuş embriyom oldu hepside çok kaliteli embriyolar.21 inde 3 tane embriyo transfer edildi 12 hücreli heyecanla salı gününü bekliyorum bel ağrısından başka bişey yok ama bu defa çok daha umutluyum allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar

estrofemi bende kullanıyorum ama lucrini dondurulmuşlarda kullanıldığını bilmiyodum yeni duydum çünkü ben kullanmadım

sonuc ne canımmmm ???
Ya bılmıyordum ben oyle oldugunu ben son gune kadar kulandım tarnsferden sonra kesıldı lucrın ....

arkadaşlar ya sabah aç karnına idrar testi yaptım ve net ikinci çizgi çıktı ellerim titriyo hala.acaba bu evde yapılan testlerde yanılma payı var mı nolur yardımcı olun bana.bugün 9.günüm yarın test günüm.sevinsem mi bilmiyorum çok karışığım şuan

selam arkadaşlar bizim bugün kontrolümüz vardı ve transfer zamanımız belli oldu çok şükür hayırlısıyla haftaya pazartesi günü saat 4 de transferimiz var hepinizden dualarınızı bekliyorum:KK52::KK52::KK52:

Kızlar merhaba listeyi beni de jklermisiniz lütfen. Transferim ayın 28 inde yapıldı. Test tarihim 12 mayıs. Heycanla bekliyorum. Hamile arkadaşlar bu süre içinde neler yaptınız. Paylaşrmısınız yeniden bizlerle. BElirti aramamaya söz verdim kendime, umarım son zamanlarda stres pasıp belirti arayıp kendimi strese sokmam

X