Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım OHSS olmş olabilirsin..çokmu yumurta toplandı? genelde fazla yumura toplanan kadınlarda bu oluyor malesef..ve transfer iptali söz konusuda oluyor...kendi doktorunla görüşmen lazımm..inşallah ciddi bişey değildir...

Hamiş arkadaşlar3gündür boğazım çok kötü kokuyor basın gelen varmı normali pazartesi doktorum bi size soruyu dedim cido nasıl geçti ultrason hayırlı haberler bekliyoruz

canım ben geceleri bikaç kez wc ye kalkıyorum ve su içmeden yatmıyorum ağımda acayip bir tat,dilim damağım kuruyo hep ama gündüz olmuyor...sadece uyanmalarda...bugün randevun var sanırım..umarım buluşma süper geçer..

canım hamilelikte kanda pıhtılaşma çok önemli bir konu..kan sulandırıcı veriyolar ama belkide dozu az geliyodur...bunun tespiti gerekli...

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
petek-unal28sebepsiz infertiliteAnkara medicana3. denememart adetini bekliyor
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuştedavi iptal

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar
28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatSON
DURUM
NE?
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martmalesef negatif
edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martmalesef negatif
meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martmalesef negatif
lena_31sebepsiz inf./
kalamış tüp./
?????????
3 mart2 embriyo transfer edildi15 martmalesef negatif
sevdammmm27erkek inf./
memorial/
3. deneme
13 mart2 embriyo transfer edildi25 martSON
6
GÜNN!

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

SEVDAMMMMM

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : SEVDAMMMM

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222.

.
petek-unal....
lavinialavinia

.
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye....
wish_.
.
.
.
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35....
kabakiz....
kdr.
.
be_bem....
çido.
.
.
.
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz....
meralinda....
roosee..
akasya_34.
.
.
.
lena_.
.
.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
0
0

0
0
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
1001
1001
1001
313

SEVDAMMMM için yeni dua listemiz başlamıştır..son 3 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım...

Belki yumurta toplamı işlemine bünyen reaksiyon veriyor olabilir. Ufak tefek kanama ve ağrı olabiliyor çünkü.

parol aldıktan sonra durumunda değişme var mı ?

Dün zaten parol aldıktan sonra uyuyabildim, o da 1.5 saat. Bu arada ohss olmuşum(

kızlar benide listeye eklermisiniz cumartesi transferim gerçekleşecek bu üçüncü denemem olacak bu seferki dondurulmuşlarla olacak dualarınıza ihtiyacım var allah herkezin yüzünü güldürsün inşallah

Merhaba arkadaslar biliyorum Coktan beri yoktum Ama Basima iyi seyler gelmedi son transferimden bir hafta Sonra cok siddetli bi agriyla hastaneye gittim önce akcigerlerini üsütmüssün bide kaburgan iltihap yapmis dediler 10antibiutigum verip Eve gönderdiler bir hafta Sonra nefes darligindan doktora gittim bakti akcigerin su toplamis hemen hastaneye dedi bu arada hamile olmadigimda Ortaya cikti neyse gittim hemen hortum takip cikardilar 14 gün. Yattim cok acilar Cektim iltihaptan oluyo dediler 4defa toplamis Sonra Eve gönderdiler Ama agrilarim bi türlü bi gecmiyodu hastaneye kontrole gittigimde bu sefer Sol akcigerimin su topladigi Ortaya cikti Doktor bunun iltihapla alakasi olamaz dedi baska Birsey var dedi testler yaptilar ct yaptilar veee ne yazikki Sol akcigerimde Embolie oldugu Ortaya cikti 2aydir hastanedeYim arastirmada hormon tedavisi. Yüzünden oldugu Ortaya cikti saten bu hormondan ya cok sigara icmekten yada yatalak insanlarda oluyormus simdi tedavi görüyorum hastanedeyim insallah Allahimin izniyle atlatacam 6ay kan hapi almam lazim hamile kalamam kendime dikkat etmem lazim bir yerimi kanatmamam lazim iste Rabbim böyle bi sinavdan geciriyo Beni bazi seyleri zorlamamak lazim Eger Rabbim saten Vermek istese verir Ben 4defa denedim hic Ära vermeden böyle bisi geldi Basima size bunu anlatmamin sebebini anlamisinizdir suan.bu hastalikla hastanede mucade veriyorum Allah kimseyi bu duruma düsürmesin ne icin ugrasirkan simdi ne icin mücadele veriyorum bu Hormon tetavisi gören bütün arkadaslar icin söylüyorum bunu yaptiriken cok iyi düsünün unutmayin Saglik herseyden daha önemli Suanda yataktan Bile kalkamiyorum bu tedaviye baslamadan önce sagligi. Yerinde Sadece migrenle ugrasan bi insandim simdi? Neolrsunuz kendinize dikkat edin Rabbime Dua ediyorum insallah onun izniyle atlatacam Ben Inaniyorum sizden istedigim Duanizi eksik etmeyin Allah hepinizin yardimcisi olsun ....

Rabbim sana acil şifalar versin. nş. çok çabuk toparlanırsın.

hayatım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin daha kötü hastalıklardan korusun kendine çok dikkat et senin sağlığın herşeyden önemli bu durumda

çok geçmiş olsun, gerçekten zor zamanlar geçirmişsin arkadaşım Rabbim inşşlh tez zamanda iyileştirsin. üst üste vucüt hormon aldığı için bir yerden çıkıyor malesef bende hep tedavilerde belli zamn geçmesi taraftarıyım; çünkü alınan onca hormon bişekilde atılması gerek belli bir zaman dilimi geçesi gerek diye düşünüyorum. inşlallah Rabbim şifanı verir ve hayırlı evlatlar nasip eder.Rabbim daha beter sınavlar vermesin canım.senin için dua edicem Mevlam yardımcın olsun...

hayatım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin daha kötü hastalıklardan korusun kendine çok dikkat et senin sağlığın herşeyden önemli bu durumda

Cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin hersey icin....

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun, gerçekten zor zamanlar geçirmişsin arkadaşım Rabbim inşşlh tez zamanda iyileştirsin. üst üste vucüt hormon aldığı için bir yerden çıkıyor malesef bende hep tedavilerde belli zamn geçmesi taraftarıyım; çünkü alınan onca hormon bişekilde atılması gerek belli bir zaman dilimi geçesi gerek diye düşünüyorum. inşlallah Rabbim şifanı verir ve hayırlı evlatlar nasip eder.Rabbim daha beter sınavlar vermesin canım.senin için dua edicem Mevlam yardımcın olsun...

merhabalar ben dondurulmuş tedavideyim bu ay 3 ayım olucak 1 ay kistim vardı ginera kullandım
2.ay 1 tane folükül gelişti P4 1,6 çıkınca tedavi iptal 3ayın içersindeyim şimdide 2 folükülüm var
hastaneden haber bekliyorum P4 sonucuna göre orgalutran igne kullanıcam 4 tane bide estrofem kullanıyorum
başına böle bişey gelen oldumu olduysa neler yaptınız bana akıl verin lütfen

Canım çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun sen iyi ol sonra herşey arkasından gelir umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun

Gerçekten çok üzüldüm, olmayınca üzülüyoruz ama hiç düşünmüyoruz ki beterin beteri var, Allah daha kötüsünden korusun !
Çok zorlu bir süreçten geçiyorsun, inşalah büyük Allahım yardımcın olsun, tez zamanda şifanı versin dilerim. Çok ama çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

kızlar benide listeye eklermisiniz cumartesi transferim gerçekleşecek bu üçüncü denemem olacak bu seferki dondurulmuşlarla olacak dualarınıza ihtiyacım var allah herkezin yüzünü güldürsün inşallah
cnm hosgeldin bu son olsun insallah,Allahım yüzünü güldürsün
cok cok üzüldüm,gecmiş olsun
biran önce iyileşirsin insallah..
evet hepimize örnek olsun önce sağlığımız..

cnm ohss gibi,gecmiş olsun..

Malasef OHSS olmuşum...Aslında 8 yumurtam toplandı. Geçern sefer 25 toplanmıştı ve yine ohss olmuştum. Bu sefer uzun protokol uygulanmasına rağmen yine oldum( 8 toplandı ama içeride yine kalanlar olmuş ve onlar da büyümüüş. Doktor, yarın yine gel, eğer karnındaki sıvı azalmazsa tranferi erteleyeceğini söyledi. Çok moralim bozuldu. Benim için dua edin lütfen, beklemek istemiyorum daha fazla...bir an önce kuzularıma kavuşmak istiyorum.[/QUOTE]
cnını sıkma ohss olup pozitif alanlar cok olmuyor,daha sonra rahim dinlenmiş olcak..gec olsun güç olmasın..belli oldu mu bugün mü kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…