Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar akşam 6:30 da gittik 2 saat bekletti, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...buna da şükür
kızlar akşam 6:30 da gittik 2 saat bekletti, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...buna da şükür
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam (( allahım güç ver kuvvet ver....
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam (( allahım güç ver kuvvet ver....
canim benim de 4.dememde tutumustu ama 5 hafta 5gunlukken daha fazla dayanamadi ama benim ilk hcg degeri 103 ta bastan dusuktu yani senin hatirladigim kadariyla guzel bi hcg degerin vardi ve
benim ögrendigimde kahve tonlarinda lekeler vardi hatta yine tumdadi diyodum yani anliycan binim kanamalarim vardi ve her iki gunde bi hcg me baliyodu en son 254 e cikti vede benim kese 2 hafta kucuk dedi doktorum canim
yaman lazim dedi kanamadan dolayi hep yattim ama kanamam cogalinca degerlerde dustu tabi ve kurtaj oldum
hemde iki kere burda hastanade yapildi ilk kurtajim icin de parca unutulmus ve yine kurtaj
canim cok uzldum bi an sanki tekrar ayni duygulari yasasdim uzulme belki bu sefer tup e gerek kalmaz kurtajdan hemen sonra kaendiliginden kalirsin insallah canim allh sabir versin[/QUOTE
canımcım benim 12. gün değerim 38 di, bi aksilik olduğu belliydi yani, sonra 63 oldu sonra 173 sonra 440 ... kesede göründü ama işte... doktor dün akşam baktığımda bi aksilik olduğunu anladım ama söyleyemedim işte ondan istedim hcg yi dedi ... kanamam hiç olmadı... tekrar yaptırdım hcg 233 çıktı, doktor sağlıksız bir gebelik bir hafta bekle düşmesse gel alalım dedi... kısmet böyleymiş ne yapalım elden ne gelir..
tatlım senin için çok üzüldüm aynı kaderi paylaşıyoruz kader arkadaşım benimde aynı oldu 6+3 de gittim 4 haftalık çıktı malesef kalp atışları yoktu on gün sora tekrar gittim ama malesef gelişmemeişti doktor hemen alalım dedi kürtaj olman gerekiyo dedi o anda zaten kaynar sular dökülmüştü hemen kaçtım ordan üç gün sonra başka bi doktora gittim oda aynısını söyledi bi umut işte bi hafta daha bekledim belki gelişir diye ama malesef hazin sondan kaçamadım kürtajım gerçekleşti şuan tam birbuçuk ay oldu kendimi yeni toparladım tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum bence sende kendini koyverme acını yaşa fakat çok salma kendini mutlu sona bi gün bizde ulaşacağız sabretmekten başka çaremiz yok pes etmek yok yola devam
ah canım benim başta negatif olsa bu kadar üzülmezdik, iğneler ilaçlar... hepsi boşuna çabaymış işte... bugün gittim doktor bir haftaya düşmesse alırız dedi... ben bir an önce içim boşalsın rahatlayayım istiyorum ... doktor hiç ara vermeyelim dedi, senin için zor biliyorum ama ben şunu gördüm bu yola çıktıysan ısrarlı olaaksın çünki yumurta rezervin azalıyor vakit kaybetmeyelim dedi. hatta benim iki donmuşum daha kaldı izmirdeki hastanede onları koyalım dedi... ama ben onlara güvenemiyorum işte
Bende çalışma hayatına başlayalı 2 ay oldu.yazı sabırsızlıkla bekliyorum valla donmuşları koymak için ...çalıştığım yerde sorular söyle ;
s; evlimisin
c; evet evliyim.
S; yenimi evlisin
c;yok dört yıldır evliyim
s;çoçuk varmı
c;hayır yok
s;neden yapmıyon kız geç kalmışssın kocanlamı anlaşamıyon
c;hayır öyle birşey yok çoçuğun olmaması o anlamamı geliyor allah ne zaman nasip ederse
s;hııı şimdi anladım senin çoçuğu olmuyo...
Bunu öğrenince arkadan gelen soru
s;neden olmuyo kimde sorun var????
C;kimsede sorun yok
yani işe başlayınca millet işiyle uğrasır bana sormaz sanıyordum ya olmadığını açıklamasam hı bu kocasıyla anlaşamıyor diye adım çıkacak söylesem neden olmuyor diye araştırıyorlar ne yapacağımı şaşırdım çevrem bu konuda anlayışsız insanlarla dolu....boşvereyim diyorum olmuyor allah yardımcımız olsun aminnnnn...
Bende çalışma hayatına başlayalı 2 ay oldu.yazı sabırsızlıkla bekliyorum valla donmuşları koymak için ...çalıştığım yerde sorular söyle ;
s; evlimisin
c; evet evliyim.
S; yenimi evlisin
c;yok dört yıldır evliyim
s;çoçuk varmı
c;hayır yok
s;neden yapmıyon kız geç kalmışssın kocanlamı anlaşamıyon
c;hayır öyle birşey yok çoçuğun olmaması o anlamamı geliyor allah ne zaman nasip ederse
s;hııı şimdi anladım senin çoçuğu olmuyo...
Bunu öğrenince arkadan gelen soru
s;neden olmuyo kimde sorun var????
C;kimsede sorun yok
yani işe başlayınca millet işiyle uğrasır bana sormaz sanıyordum ya olmadığını açıklamasam hı bu kocasıyla anlaşamıyor diye adım çıkacak söylesem neden olmuyor diye araştırıyorlar ne yapacağımı şaşırdım çevrem bu konuda anlayışsız insanlarla dolu....boşvereyim diyorum olmuyor allah yardımcımız olsun aminnnnn...
kızlar, birşey sormak istiyorum. Perşembe günü yumurtalarım toplandı, yarın da transferim var.dün gece bir bulantı ile uyandım. Kendimi lavaboya zor attım. Yediğim ne varsa çıkardım. Ateşim yükseldi. Karnıma bir sancı girdi, sanki ölüyorum. Yatsam yatırmiyor, oturamıyorum, hareket edemiyordum. Eşim acili aradı, doktor birşey yememi ve parol almamı söyledi. Bugün ise gitmedim. Yatıyorum, hala ayağa kalkınca ağrım var, buna benzer bir durum yaşayan var mi? Sizce yarın transferim gerçekleşir mi?