Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Hamiş arkadaşlar3gündür boğazım çok kötü kokuyor basın gelen varmı normali pazartesi doktorum bi size soruyu dedim cido nasıl geçti ultrason hayırlı haberler bekliyoruz

kızlar akşam 6:30 da gittik 2 saat bekletti, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...buna da şükür:KK49:

kızlar akşam 6:30 da gittik 2 saat bekletti, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...buna da şükür:KK49:

keseyi görmüş buda yeter cocugumuzu kucsmiza almayan kadar bu stres gerili bitmez canım rabbim hayirlisi nasip etsin

keseyi görmüş buda yeter cocugumuzu kucsmiza almayan kadar bu stres gerili bitmez canım rabbim hayirlisi nasip etsin

sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam :KK43:(( allahım güç ver kuvvet ver.... :KK43:

Kızlar genetık pırtılasma ne demek yanı anlamadım
ben kan sulandırıcı ıgnelerden vurdum fragmın dıye
acaba bu genetık pırtılasma bu ıgnelerle bı alakası varmı
bu testı yaptıran varmı sanırım bu test te turkıyde 4 hafta suruyoms sonucu cıkması
bu testı burda yaptırcam ama almancasını bılmadıgım ıcın anlamıyolar
acaba bu test burda yapıldımı anladım cunkı kan sulandırıcı verdıler bu bununla alaksı varmı anlamadım

sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam :KK43:(( allahım güç ver kuvvet ver.... :KK43:

kesinmi baska tahlil yapsaydi peki belirtilerin varmiydi öyle olsa benim bildiyim kanaman olmasi lazim dur belki yanilmadir gene kesin bi sonuc al bence ne diycem bilemedim

canim benim de 4.dememde tutumustu ama 5 hafta 5gunlukken daha fazla dayanamadi ama benim ilk hcg degeri 103 ta bastan dusuktu yani senin hatirladigim kadariyla guzel bi hcg degerin vardi ve
benim ögrendigimde kahve tonlarinda lekeler vardi hatta yine tumdadi diyodum yani anliycan binim kanamalarim vardi ve her iki gunde bi hcg me baliyodu en son 254 e cikti vede benim kese 2 hafta kucuk dedi doktorum canim
yaman lazim dedi kanamadan dolayi hep yattim ama kanamam cogalinca degerlerde dustu tabi ve kurtaj oldum
hemde iki kere burda hastanade yapildi ilk kurtajim icin de parca unutulmus ve yine kurtaj

canim cok uzldum bi an sanki tekrar ayni duygulari yasasdim uzulme belki bu sefer tup e gerek kalmaz kurtajdan hemen sonra kaendiliginden kalirsin insallah canim allh sabir versin

tatlım senin için çok üzüldüm aynı kaderi paylaşıyoruz kader arkadaşım benimde aynı oldu 6+3 de gittim 4 haftalık çıktı malesef kalp atışları yoktu on gün sora tekrar gittim ama malesef gelişmemeişti doktor hemen alalım dedi kürtaj olman gerekiyo dedi o anda zaten kaynar sular dökülmüştü hemen kaçtım ordan üç gün sonra başka bi doktora gittim oda aynısını söyledi bi umut işte bi hafta daha bekledim belki gelişir diye ama malesef hazin sondan kaçamadım kürtajım gerçekleşti şuan tam birbuçuk ay oldu kendimi yeni toparladım tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum bence sende kendini koyverme acını yaşa fakat çok salma kendini mutlu sona bi gün bizde ulaşacağız sabretmekten başka çaremiz yok pes etmek yok yola devam

canim benim de 4.dememde tutumustu ama 5 hafta 5gunlukken daha fazla dayanamadi ama benim ilk hcg degeri 103 ta bastan dusuktu yani senin hatirladigim kadariyla guzel bi hcg degerin vardi ve
benim ögrendigimde kahve tonlarinda lekeler vardi hatta yine tumdadi diyodum yani anliycan binim kanamalarim vardi ve her iki gunde bi hcg me baliyodu en son 254 e cikti vede benim kese 2 hafta kucuk dedi doktorum canim
yaman lazim dedi kanamadan dolayi hep yattim ama kanamam cogalinca degerlerde dustu tabi ve kurtaj oldum
hemde iki kere burda hastanade yapildi ilk kurtajim icin de parca unutulmus ve yine kurtaj

canim cok uzldum bi an sanki tekrar ayni duygulari yasasdim uzulme belki bu sefer tup e gerek kalmaz kurtajdan hemen sonra kaendiliginden kalirsin insallah canim allh sabir versin[/QUOTE

canımcım benim 12. gün değerim 38 di, bi aksilik olduğu belliydi yani, sonra 63 oldu sonra 173 sonra 440 ... kesede göründü ama işte... doktor dün akşam baktığımda bi aksilik olduğunu anladım ama söyleyemedim işte ondan istedim hcg yi dedi ... kanamam hiç olmadı... tekrar yaptırdım hcg 233 çıktı, doktor sağlıksız bir gebelik bir hafta bekle düşmesse gel alalım dedi... kısmet böyleymiş ne yapalım elden ne gelir..

tatlım senin için çok üzüldüm aynı kaderi paylaşıyoruz kader arkadaşım benimde aynı oldu 6+3 de gittim 4 haftalık çıktı malesef kalp atışları yoktu on gün sora tekrar gittim ama malesef gelişmemeişti doktor hemen alalım dedi kürtaj olman gerekiyo dedi o anda zaten kaynar sular dökülmüştü hemen kaçtım ordan üç gün sonra başka bi doktora gittim oda aynısını söyledi bi umut işte bi hafta daha bekledim belki gelişir diye ama malesef hazin sondan kaçamadım kürtajım gerçekleşti şuan tam birbuçuk ay oldu kendimi yeni toparladım tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum bence sende kendini koyverme acını yaşa fakat çok salma kendini mutlu sona bi gün bizde ulaşacağız sabretmekten başka çaremiz yok pes etmek yok yola devam

ah canım benim başta negatif olsa bu kadar üzülmezdik, iğneler ilaçlar... hepsi boşuna çabaymış işte... bugün gittim doktor bir haftaya düşmesse alırız dedi... ben bir an önce içim boşalsın rahatlayayım istiyorum ... doktor hiç ara vermeyelim dedi, senin için zor biliyorum ama ben şunu gördüm bu yola çıktıysan ısrarlı olaaksın çünki yumurta rezervin azalıyor vakit kaybetmeyelim dedi. hatta benim iki donmuşum daha kaldı izmirdeki hastanede onları koyalım dedi... ama ben onlara güvenemiyorum işte :KK43:

ya canim cok gecmis olsun cok üzüldüm bu daha aci ama Rabbim insallah sana o mucizeni verir bi bakmissin hersey gayet yolunda sen yinede Rabbimden umudunu kesme herseyde vardir bir hayir biz bilemeyiz.

Bende çalışma hayatına başlayalı 2 ay oldu.yazı sabırsızlıkla bekliyorum valla donmuşları koymak için ...çalıştığım yerde sorular söyle ;

s; evlimisin
c; evet evliyim.
S; yenimi evlisin
c;yok dört yıldır evliyim
s;çoçuk varmı
c;hayır yok
s;neden yapmıyon kız geç kalmışssın kocanlamı anlaşamıyon
c;hayır öyle birşey yok çoçuğun olmaması o anlamamı geliyor allah ne zaman nasip ederse
s;hııı şimdi anladım senin çoçuğu olmuyo...
Bunu öğrenince arkadan gelen soru
s;neden olmuyo kimde sorun var????
C;kimsede sorun yok
yani işe başlayınca millet işiyle uğrasır bana sormaz sanıyordum ya olmadığını açıklamasam hı bu kocasıyla anlaşamıyor diye adım çıkacak söylesem neden olmuyor diye araştırıyorlar ne yapacağımı şaşırdım çevrem bu konuda anlayışsız insanlarla dolu....boşvereyim diyorum olmuyor allah yardımcımız olsun aminnnnn...

selam kizlar ben 3defa tüp bebek yaptim maalesef negativlen sonuclandi cok iyi olmasina ragmen ve ben bugün tüm raporlarimi aldim Testesteron hormonu 0.263 yaziyor sizce bu yüksekmi bilgisi olan varmi?

Bende çalışma hayatına başlayalı 2 ay oldu.yazı sabırsızlıkla bekliyorum valla donmuşları koymak için ...çalıştığım yerde sorular söyle ;

s; evlimisin
c; evet evliyim.
S; yenimi evlisin
s;çoçuk varmı
c;hayır yok
c;hayır öyle birşey yok çoçuğun olmaması o anlamamı geliyor allah ne zaman nasip ederse
C;kimsede sorun yok
yani işe başlayınca millet işiyle uğrasır bana sormaz sanıyordum ya olmadığını açıklamasam hı bu kocasıyla anlaşamıyor diye adım çıkacak söylesem neden olmuyor diye araştırıyorlar ne yapacağımı şaşırdım çevrem bu konuda anlayışsız insanlarla dolu....boşvereyim diyorum olmuyor allah yardımcımız olsun aminnnnn...

Benim kardeşim de 4 yıldır evli, onlar istemeyi bırak hiç denememiyorlardi. Kardeşim hep ben henüz hazır değilim, ben kendim daha çocuğum diyordu. Ama bu cümleyi hep tiye alarak ve gülerek söylerdi. Sonra istemeye başladılar ama yine korunmaya devam ediyorlardı. Ben de ilk denemende hamile kalacagimi sanıyorsun bak bize ne kadar uğraşıyoruz dedim. Ilk denemelerinde hamile kaldı. Darısı hepimize:) söylemek istediğim insanlar hep sorar, burnunu hep sokar, önce kendisi ile ilgilenmek yerine, önce karşısındaki ile ilgilenir. Sen boşver onları, bu senin özelin, daha eşime doyamadim de, biraz daha gezeceğim de, hazır değilim de, bu benim hayatım size ne oluyor de, gülerek söyle ki anlasınlar ve bir daha sana sormasınlar:)

s; evlimisin
c; evet evliyim.
S; yenimi evlisin
s;çoçuk varmı
c;hayır yok
C;kimsede sorun yok

Sen bi de beni düşünsene 13 yıllık evliyim. Resmen sinir harbi yaşıyor insan.
Aaa 13 yıllık mı ?
neden çocuk yok.
Allah bu tarz insanlara önce zeka sonra biraz vicdan versin. Zekası olsa düşünür , ve tartarak konusur.
Bir gün birine çok ağır konuşucam kendimden nefret edicem sonra ,
ya sabır de geç, boşverrrrrrr.

Bu duyguyu hiç yaşamadım ama eminimki çok zordur.Tam umutlanmışken herşeyin boşa cıkması. Ben de cuma günü enkaz gibiydim.
İnternetten sıkıntı için dua buldum onu okudum ve Allahtan af diledim. Bu kadar çok üzüldüğüm için ,ağladığım için, Allahım neden beni sevmiyorsun ,dediğim için, bin kere af diledim.
İnsanın içi öyle acıyorki o an dünya yılıyor ve sen altında kalıyorsun sanki. Allahtan af diledikçe kalbim ferahladı, yanlış yaptığımı anladım. Tövbe ettim bol bol.
Demem o ki var bir hayır, biz göremiyoruz biz bilemiyoruz ama var ,eminim ki var. Yoksa bu öylesine masum bir istekki neden olmasın değil mi ?
Büyük Allahım'a her dua edişimde isimlerinizi bilmesemde , yüzlerinizi görmesem de önce sizlere sonra da el açan her kuluna yardım et yarabbim diye dua ediyorum. İnşallah hayırlısı ile olsun, tez zamanda olsun..

çido, günlerdir ne yazacağımı düşünüyorum.hangi kelimeler seni teselli eder, hangi kelimeler yüreğine bir damla su serper bilemedim. Hepimiz herhalde senin gibi düşünürüz, keşke başından beri negatif alsaydım diye. Acını anlıyorum. Zaman ver kendine. Eşine daha sıkı sarıl, eminim o da çok üzülmüştür. Size iyi gelen ne varsa yapın. Tek başına bu yükü kaldırmaya çalışma.

kızlar, birşey sormak istiyorum. Perşembe günü yumurtalarım toplandı, yarın da transferim var.dün gece bir bulantı ile uyandım. Kendimi lavaboya zor attım. Yediğim ne varsa çıkardım. Ateşim yükseldi. Karnıma bir sancı girdi, sanki ölüyorum. Yatsam yatırmiyor, oturamıyorum, hareket edemiyordum. Eşim acili aradı, doktor birşey yememi ve parol almamı söyledi. Bugün ise gitmedim. Yatıyorum, hala ayağa kalkınca ağrım var, buna benzer bir durum yaşayan var mi? Sizce yarın transferim gerçekleşir mi?

kızlar, birşey sormak istiyorum. Perşembe günü yumurtalarım toplandı, yarın da transferim var.dün gece bir bulantı ile uyandım. Kendimi lavaboya zor attım. Yediğim ne varsa çıkardım. Ateşim yükseldi. Karnıma bir sancı girdi, sanki ölüyorum. Yatsam yatırmiyor, oturamıyorum, hareket edemiyordum. Eşim acili aradı, doktor birşey yememi ve parol almamı söyledi. Bugün ise gitmedim. Yatıyorum, hala ayağa kalkınca ağrım var, buna benzer bir durum yaşayan var mi? Sizce yarın transferim gerçekleşir mi?

yumurta toplamı islemi sonrası dr. un verdigi antibiyotik ve diger ilaclarını düzenli kullandın mı ?

X