benim de negatif arkadaslar, az once kan testinin sonucunu aldım. Zaten olmasını da beklemiyordum.
bu nasıl adaletsiz bir dünya ben anlamış değilim..
canım ne diyim bilmiyorumki, hayırlısı böyleymiş demekki
inşallah en kısa zamanda kendiliğinden gelir bebeğin ve unutturur sana bu kötü günleri
slm canım bişey sorcam benim bu gün adet günüm bebeğim 6 haftalık oldu kahverengi bi akıntı geldi korktum adetten önce hep geliyor benim senin öyle bişeyin oldumu
Bu kez hiç üzülmedim kızlar, içim buz gibi, üstelik ofisten 2 kişinin hamilelik haberini aldım, hiç dertlenmedim belki bunda pazartesi günü saatlerce ağlayıp içimi boşaltmamın etkisi de vardır bilemiyorum. Ama kendime söz verdim artık düşünmek yok. Nasıl olsa hersey olacagına varmıyor mu ?
Merak ettiğim bişey var, ben bu ay estrofem kullandım ve adetim pazartesi gelmesi gerekirken hala gelmedi. Sabah test yaptım hamilelikte yok ! ilaci şuan bıraktım.
Sizde de bu şekilde oldu mu ? Insallah cok agrılı olmaz..
benim de negatif arkadaslar, az once kan testinin sonucunu aldım. Zaten olmasını da beklemiyordum.
bu nasıl adaletsiz bir dünya ben anlamış değilim..
Bu kez hiç üzülmedim kızlar, içim buz gibi, üstelik ofisten 2 kişinin hamilelik haberini aldım, hiç dertlenmedim belki bunda pazartesi günü saatlerce ağlayıp içimi boşaltmamın etkisi de vardır bilemiyorum. Ama kendime söz verdim artık düşünmek yok. Nasıl olsa hersey olacagına varmıyor mu ?
Merak ettiğim bişey var, ben bu ay estrofem kullandım ve adetim pazartesi gelmesi gerekirken hala gelmedi. Sabah test yaptım hamilelikte yok ! ilaci şuan bıraktım.
sudenazcım günaydıınn, bebişler nasıl bakalım?
bana 101 ihlas, kevser ve fatiha eklermisinn
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | mart adetini bekliyor | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
ikramaya | 35 | tüpler yok | istanbul IVI tüp | 1. deneme | 4 tane donmuş | henüz tam belli değil |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | tedavi iptal |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | malesef negatif |
kabakız | 33 | sebepsiz/ darmstadt/ 5. deneme taze | 27 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 10 mart | malesef negatif |
edanur86 | 25 | erkek inf./ darmstadt/ 3. deneme | 28 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 11 mart | malesef negatif |
meralinda | 25 | erkek inf./ florence night. /2. deneme | 1 mart | ???????? | 13 mart | malesef negatif |
lena_ | 31 | sebepsiz inf./ kalamış tüp./ ????????? | 3 mart | 2 embriyo transfer edildi | 15 mart | malesef negatif |
sevdammmm | 27 | erkek inf./ memorial/ 3. deneme | 13 mart | 2 embriyo transfer edildi | 25 mart | SON 10 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat 27 şubat | 38.7 62.6 173.1 440.7 | 12. günü 14. günü 16. günü 19. günü |
beyazisceyiz | 30 | erkek inf./ A.R.T/ 2. deneme | 20 şubat 2 mart | 574.91 | 10. günü |
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | . | 100 | 100 | . |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | 101 | 101 | . | 31 |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | 40 |
wish_ | 135 | 100 | 100 | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | . | . | . |
kabakiz | . | . | . | 101 |
kdr | 60 | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 101 | 101 | 101 | . |
ozlozcan | . | . | . | . |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | . | . | . | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | . | . | . | . |
meralinda | . | . | . | . |
roosee | . | . | ||
akasya_34 | 101 | 101 | 101 | 101 |
lena_ | 100 | 100 | 44 | |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 598 | 503 | 502 | 313 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 402 | 498 | 499 | 0 |
canım iyiyiz bizz çok şükürrr..siz ne yapıyosun? kontrol ne zaman ?
evet biz kontrolden geldik...bebişler fıldır fıldır yerinde durmuyolar...resmen 20 dkka ultrasonda kaldım..çok güzeldi...ense ve burunları ölçtük normal çıktı...cinsiyet için doktor baya uğraştı...bacaklarını sabit tutmuyolardı..neyse..küçük olanı kıza benzetti..büyük olanında pipiye benzer bişiy gördü erkek galiba dedi ama bazen kordonda bacak arasında katlı gözükebiliyormuş..bi dahakine netleşecek inşallah...kan ilacı ile magnezyum ilacınada başladık...şükürler olsun bu günleride gördüm valla...
İnsan kendi hamilelik haberini beklerken başkalrının haberini almak buruk bir sevinç yaratıyor. Ben de pazartesi günü teyze olacağımı öğrendim, hem çok sevindim hem de içim de bir yerler burkuldu...Allah bize de duymayı nasip etsin...
Günah mıdır değil midir bilmiyorum ama gerçekten ben ümidimi kestim bu işten artık. Yumurtalar çok iyi, embriyolar süper,rahim iyi,test sonuçları harika ama 2 defadır sonuç yok.
Neden : sebepsiz
Bence hiçbirşey sebepsiz değildir ama bizim doktorlarımız için labaratuvarda 10 dk işlem yapıp ,2 embriyo yerleştirip 5000 tl almak dururken,takar mı senin derdini Allahını seversen.Umursar mı seni. Herşey çok iyiyken 1. de olumsuz sonuç almışsın neden 2. yi denemeden önce birşeyler yapmıyorsun.
Benimde kardesim var, o da hamile kalınca garip hissetmiştim kendimi, ama ufaklık dünyaya gelince herşey bambaşka oluyor. Yanımda bir tip var hamile kalmış ,esasen kendini inanıılmaz üstün görüyor , herkese de yaymıs bu durumu , bana da ayak çekiyor yok istemiyormuş yok bilmemne havaları görmen lazım. AMA BEN ZERRE U-MUR-SA-MI-YO-RUM.
Günah mıdır değil midir bilmiyorum ama gerçekten ben ümidimi kestim bu işten artık. Yumurtalar çok iyi, embriyolar süper,rahim iyi,test sonuçları harika ama 2 defadır sonuç yok.
Bence hiçbirşey sebepsiz değildir ama bizim doktorlarımız için labaratuvarda 10 dk işlem yapıp ,2 embriyo yerleştirip 5000 tl almak dururken,takar mı senin derdini Allahını seversen.Umursar mı seni. Herşey çok iyiyken 1. de olumsuz sonuç almışsın neden 2. yi denemeden önce birşeyler yapmıyorsun.
Benimde kardesim var, o da hamile kalınca garip hissetmiştim kendimi, ama ufaklık dünyaya gelince herşey bambaşka oluyor. Yanımda bir tip var hamile kalmış ,esasen kendini inanıılmaz üstün görüyor , herkese de yaymıs bu durumu , bana da ayak çekiyor yok istemiyormuş yok bilmemne havaları görmen lazım. AMA BEN ZERRE U-MUR-SA-MI-YO-RUM.
mrb lena inanki negatif sonucuna çok üzüldüm sürekli siteye girip sizleri takip ediyorum benimde birkaç gün sonra üçüncü denemem olacak dondurulmuşlarla canım benim şuan sana ne söylense sıkıntını hafifletmiycek biliyorum allah yardımcmız olsun canım. daha zamanı değilmiş demekki üzme kendini
üzülmüyorum desemde üzülüyorum elbet, bir umut işte bekliyordum, ama sonuc hüsran ..
az önce saracoglunun sitesinden sebepsiz int. icin kür aldım , bir umut ne duysak sarılıyoruz ki ben buna benzer bir kürü daha once de demeistim ve sonuc alamamıstım..
Ben negatif sonuç almayı hep yas'a benzetirim. Nasıl sevdiğimiz birini kaybettiğimizde yas tutuyorsak, aynı süreci negatif sonucu alınca da yapıyoruz. Yas 4 sürece ayrılır, şok, inkar, depresyon, ve kabul. Herkes bu süreci farklı zamanlama ile yaşıyor. Biraz zaman ver kendine, acını kabullenmek, kendini yeniden onarmak için zaman ver. Inan o zaman gelince yeniden umutla bakacaksın. Tüp bebek merkezi seçerken gerçekten iyi araştırmak gerekiyor. Malasef birçok yer ticarethaneye dönmüş. Dediğin gibi gelsin hastalar, paralar mantığı. Bir de bu süreçte gerçekten psikolojik destek almak çok iyi geliyor. Bugün yumurtalarım toplanırken psikologum da girdi. Kendimi çok iyi hissettim. Benim de 3.denemem bu arada.
Ne güzel bir duygudur, umarım biri kız, biri oplan olur. Biri sana, diğeri de eşine benzer...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...En önemlisi bu sanırım...Güzel dileklerin için sağol. Bugün yumurtlarım toplandı. Yarın arayacaklar...Şu ana kadar herşey gayet yolunda giidyor.
Negatif sonuç alan arkadaşlar, çok üzüldüm..en kısa zamanda toparlanmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...Biliyorum bu tür laflar pek işe yaramıyor ama, yine de umutla geleceğe bakabilmek dileğiyle...Sudenaz, artık beni yeniden listeye eklersin:))
yarın akşam 7 gibi canım... çok merak ediyorum... büyüdümü, herşey yolunda mı, ikis de duruyormu?
canım merakla seni bekliyorum...inşallah süper haberle gelirsin..
allahım inşallah büyümüşlerdir