Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Az once idrar testi yaptim tek cizgi.
Hastalancak gibiyim.
Cok agladim hala da agliyorum. Hic yuzum gulmucek biiliyorum.

canım niye kendine eziyet ediyosun....yani böyle olacak şeyide engelliyceksin..idrar testi nin yanılma payı çok yüksek...ben buralarda kan kestinede pozitif çıktığı halde idrarda negatif çıkanları gördüm ..lütfen üzme kendini...hayırlısı olsun inşallahhh...rabbim muradını sana nasib etsin inşallahh..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

OZLOZCAN
MERALİNDA
LENA_

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : MERALİNDA

SON 1 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222....
petek-unal....
lavinialavinia101101.31
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye...40
wish_35...
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35....
kabakiz...101
kdr..
be_bem....
çido....
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz....
meralinda....
roosee..
akasya_34101
101
101
101
lena_100
100
44
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
337
202

201
313
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
664
799
800
0

MERALİNDA için yeni dua listemiz başlamıştır..son 1 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım...

Hastalancak gibiyim.

canim benim testlere guvenme ben kan tahlili gunu idrar testi yaptim burda biliyosun bi gun sonra aliyosun sonucu ben bekleyemem dedim kan verdikten sonra test aldim
ikinci cizgi gölgeli ama coook hafifte olsa belli oluyodu sevindim ertesi sabah gördugum ruya ile uyandim ardindan esim aradi negativ di
canim benim sabret inaanki senin olacak bak göreceksin canim dualrim seninle

Canim cvbin icin teskr ederim. bugun cok yok bel ağrım ara da bi oluyo. canim senin 2bebis var yukun daha agir ALLAHım yardımcin olsun. Carsamba kontrolum var heycanliyim. Arada göğuslerim cok sizliyo bazen kasiklarimda agri oluyo Rabim sabir versin insallah. Sağlikla kucagimiza almak nasip olur Insallah.:KK16:

Hastalancak gibiyim.

canim o testte inanma sen bende yapardim sonra pisman olurdum bosuna üzme kendini umudunu kesme kan testine kadar bence bu belirtiler cok iyi ben 3denememdede hic bir belirti hissetmedim ah keske bi yerim agirsaydida anlasaydim icimde olduguna ama yoktu ne adet agrisi nede baska birsey ben zaten sabah kalkar karnima agri girer hemende baslar kanim bende dün adet oldum 5gün önce aldim 3.tüp bebek negativimi
insallah seninki positivtir ben inaniyorum agri iyi bir belirtidir

canim o testte inanma sen bende yapardim sonra pisman olurdum bosuna üzme kendini umudunu kesme kan testine kadar bence bu belirtiler cok iyi ben 3denememdede hic bir belirti hissetmedim ah keske bi yerim agirsaydida anlasaydim icimde olduguna ama yoktu ne adet agrisi nede baska birsey ben zaten sabah kalkar karnima agri girer hemende baslar kanim bende dün adet oldum 5gün önce aldim 3.tüp bebek negativimi
insallah seninki positivtir ben inaniyorum agri iyi bir belirtidir

İnsallah buyuk Allahim hepimize nasip etsin.aglamaktan gozlerim yaniyor inAn.
Keske bircaresi olsa..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

OZLOZCAN
MERALİNDA
LENA_

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : MERALİNDA

SON 1 GÜN

KÜRS-İ
sudenaz222....
petek-unal....
lavinialavinia101101.31
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye...40
wish_135
100
100
.
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35....
kabakiz...101
kdr60
.
be_bem....
çido....
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz....
meralinda....
roosee..
akasya_34101101101101
lena_10010044
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
497
302

301
313
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
504
699
700
0

MERALİNDA için yeni dua listemiz başlamıştır..son 1 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım...

günaydın,meralinda için 100 ihlas,kevser,50 fatiha,100 ayetel kürsü okudum
umarım bugün pozitif hbrlerini duyarız..

selammm..bugün bereketli bol ekşınlı bigün...
özolcan arkdşaımızın hamielliği tescillendiii iyice deeğrleri güzel artmışşş:nazar::emir_bebek::nazar::KK49::KK62::KK62::KK64:
:KK64::KK66::KK64::KK64::KK66::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::118::118::119::119:......
sıra meralinda sende inş. hayırlı haberlerle dönersin sanada bi ekip kurarım bura halay için....:KK34:
ee sudeyle tobbede bebişlerle görüşcek bakalım prenslermi prenseslermii geliyorrr,hayırlı haberlerle gelinde kızlar...:nazar::emir_bebek::nazar:

evet biz kontrolden geldik...bebişler fıldır fıldır yerinde durmuyolar...resmen 20 dkka ultrasonda kaldım..çok güzeldi...ense ve burunları ölçtük normal çıktı...cinsiyet için doktor baya uğraştı...bacaklarını sabit tutmuyolardı..neyse..küçük olanı kıza benzetti..büyük olanında pipiye benzer bişiy gördü erkek galiba dedi ama bazen kordonda bacak arasında katlı gözükebiliyormuş..bi dahakine netleşecek inşallah...kan ilacı ile magnezyum ilacınada başladık...şükürler olsun bu günleride gördüm valla...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

LENA_
SEVDAMMMMM

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

OKUNACAK KİŞİ : MERALİNDA-LENA_

SON 1 GÜN

KÜRS-İ
sudenaz222.100
100
.
petek-unal....
lavinialavinia101101.31
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye...40
wish_135100100.
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35....
kabakiz...101
kdr60.
be_bem....
çido....
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz....
meralinda....
roosee..
akasya_34101101101101
lena_10010044
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
497402

401
313
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
504599
600
0

MERALİNDA ve LENA_ için yeni dua listemiz başlamıştır..son 1 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım...

evet biz kontrolden geldik...bebişler fıldır fıldır yerinde durmuyolar...resmen 20 dkka ultrasonda kaldım..çok güzeldi...ense ve burunları ölçtük normal çıktı...cinsiyet için doktor baya uğraştı...bacaklarını sabit tutmuyolardı..neyse..küçük olanı kıza benzetti..büyük olanında pipiye benzer bişiy gördü erkek galiba dedi ama bazen kordonda bacak arasında katlı gözükebiliyormuş..bi dahakine netleşecek inşallah...kan ilacı ile magnezyum ilacınada başladık...şükürler olsun bu günleride gördüm valla...

ttatlım süper ya ne güzel maşallah senin kuzularına :)çok bekledin bugünler için allah içine sindirsin çok güzel bir hamilelik geçir ardındanda güzel bir doğumla minnoşalarını kucağına al inşallah canım benim :)darısı başımıza olsun sen hiç pes etmedin örnek alıyorum ben ilk negatifimi aldım yıkıldım sandım ama şimdi tekrar güçleniyorum dondurulmuşlar için pes etmeyeceğimi biliyorum inatçı ve inançlıyım birgün inşallah rabbim banada tüm isteyenlere nasip edecek :)sevgiler sağlıcakla kalın..

Son düzenleme:
ttatlım süper ya ne güzel maşallah senin kuzularına :)çok bekledin bugünler için allah içine sindirsin çok güzel bir hamilelik geçir ardındanda güzel bir doğumla minnoşalarını kucağına al inşallah canım benim :)darısı başımıza olsun sen hiç pes etmedin örnek alıyorum ben ilk negatifimi aldım yıkıldım sandım ama şimdi tekrar güçleniyorum dondurulmuşlar için pes etmeyeceğimi biliyorum inatçı ve inançlıyım birgün inşallah rabbim banada tüm isteyenlere nasip edecek :)sevgiler sağlıcakla kalın..

ne güzel yazmışsın canım yaa çok sağol...dilerim rabbim kimseyi bekletmesin..sende inşallah buz bebişine kavuşursun...evet ilk deneme genelde herkes için yıkım oluyor malesef....ama sonrasında artık olması gerekeni,yapılması gerekeni ve hayırlısını öğreniyoruz...inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan....:KK16::KK16:

Selam kızlar tüpbebek öncesi dondurulmuşlar için hangi tahlil ve tetkikleri yaptırdınız????paylaşırsanız sevinirim...

Selam kızlar tüpbebek öncesi dondurulmuşlar için hangi tahlil ve tetkikleri yaptırdınız????paylaşırsanız sevinirim...

canım donmuşlar için herhangi bir tahlil istemiyolar...adetin 2. veya 3. günü kist varmı yokmu baılıyor ona göre ilaçlara başlanıyor....çok zahmetsizzz ve stressiz...

benim de negatif arkadaslar, az once kan testinin sonucunu aldım. Zaten olmasını da beklemiyordum.
bu nasıl adaletsiz bir dünya ben anlamış değilim..

sudenazcım günaydıınn, bebişler nasıl bakalım?
bana 101 ihlas, kevser ve fatiha eklermisinn :21::21:

X