Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

selam kizlar bugün transferimin 5.günü sabah uyandim affedersiniz ishal oldum bu normalmi sizce bu sizdede oldumu hic
bir an önce test günüm gelsede kurtulsam bu izdiraptan......

Canım bugün benim 4.günüm bende aynı dertten muzdaribim kuruyemisten kayısı suyundan heralde karnım gurul gürül kabiz olmaktan iyidir en azindan

Canım bugün benim 4.günüm bende aynı dertten muzdaribim kuruyemisten kayısı suyundan heralde karnım gurul gürül kabiz olmaktan iyidir en azindan

canim sendemi ishal oldun ne bilim kabiz olanlar genelde hamile cikiyorda bende ikinci denememdede ishal olmustum ama o zaman hic kuru yemis yememistim buseferde fazla kayisi yemiyorum ama günde birbardak kdolusu kabak cegirdegi ve tabi 3-4 tanede incir yiyorum bilmiyorum acaba ondanmidir sende baska belirti felan varmi canim.

gercekteni kabiz olanlar hamismi oluyomus hayda yine gitti bosa emek desene zaten kirmizilar da cabasi

ya canim hemen sende atlama bazilarida ishalde oluyormus belkide bu kuruyemislerdendir ben ikincide ishal olunca tüm siskinligim kecmisti o zaman tutmadi demistim ama hic kuruyemis yememistim ama bu sefer belkide kuru yemislerdendir özeliklen kabak cekirdegi sende belirti felan yokmu kasik agrisi kanaman insallah bitmistir evden cikiyormusun.ben halen cikmadim ama yatmiyorumda internete takiliyorum evde dolasiyorum ama tik yok bende iki gün önce gece saga yatinca batma oluyordu oda gitti yok artik,gögsümde hafif cok hafif ama agri vardi bastirinca hissediyordum oda gitti geriye birsey kalmadi

canim ben hcg ignesi vurdugum icin ayin 1.inde o ignede hamile kadinlarin hormonlarindan yapilmis yani bu yuzden yanlis sinyaller salgilaya bilirim ben ilki tuuttugunda son testtten 1 gun önce kahve rengi leke geldi aaa dedim adetim geldi sandimdi ama pozitiv dii ilk basa dönersem ilkinde hic bi belirtide yoktu ne gögus hassasiyeti ne bulanti sadece zayifliyodum 75kilodan ögrendigimde 71 kiloya dusmustum bugun ciktim evden aman dedim vodafone reklamindaki gibi kirmizi gelsin gitsi artik tin sanki gaz koklamisda kafa yapmis gibi aptallastmcanim iki gun var bide sonucun gelmesi üc gün

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
33
blowhole25
100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

EDANUR86
KABAKIZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
3
efeylul
11
camenta
2
çido
3
nehir35
8
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : EDANUR86

SON 1 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

sudenaz222
100
.
64
33
petek-unal
60
60
60
.
lavinialavinia
.
.
.
.
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
.
.
toobe
101
101
101
20
artvinim08_16
.
.
.
45
sye
.
.
.
25
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
.
.
.
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
.
.
50
kabakiz
101
101
101
101
kdr
50
.
be_bem
.
.
.
.
çido
101
101
101
.
ozlozcan
.
.
.
100
dmrsda
.
.
.
.
secrn
50
50
50
.
edanur86
50
50
50
.
ecrin_mert
.
.
beyazisceyiz
50
50
50
.
meralinda
102
204
145
45
roosee
.
.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

765
727
722
419
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

236
274

279
0

EDANUR86 için yeni dua listemiz başlamıştır...son 1 günn...........

of valla bende aynen aptallastim iki gündürde basima agrilar giriyor artik test günüm gelsinde ögrensem diyorum artik rahatlamak istiyorum oldumu olmadimi yani bu baklemek yok ay ishal oldum ay agrim bitti ay su oldu bu oldu yeter diyorum ögrensemde kurtulsam artik valla neymis bu ya baslarda rahattim simdi ise daynamiyorum benimde test günüm cuma ama doktor carsambada yap dedi cikarmi diye sordum belli olmaz dedi cikabilir yani bana iki test günü verdi canim bende ayni gün ögrenmek icin Kadin Klinigine gidecem iki saat sonra cikiyor test normal kadin doktoruna gidersen 1gün sonra cikar tabi bence kilinige git sen.

hcg ignesi dedigin BREVACTID 5000 I.E.mi canim banada gecen sefer vurmustular transferden sonra normalde o igneyi vurunca idrar testinde positiv cikar diyorlar ama ben yapmistim gecen sefer negativ cikmisti idrardada.

çidoo çok gözünüz aydın arkadaşım Allah yardımcın olsun darısı olmayanlara için de bana...
bende genetik test yaptırdım antalyadayım 1hafta 10güne çıkacak inşallah eşim memlekette daha o yaptırcak bu ay başlıycaz inşallah sorun çıkmaz bende hamile kalırım...sağlıkla sağlıklı bebişimiz olur...

hcg ignesi dedigin BREVACTID 5000 I.E.mi canim banada gecen sefer vurmustular transferden sonra normalde o igneyi vurunca idrar testinde positiv cikar diyorlar ama ben yapmistim gecen sefer negativ cikmisti idrardada.

evet canim o igneden ne zaman yani kacinci gunu test i yapmistin ve bu ignr vucuttan kac gun sonra cikar canim

evet canim o igneden ne zaman yani kacinci gunu test i yapmistin ve bu ignr vucuttan kac gun sonra cikar canim

canim 8inci günü yapmistim ama ne zaman cikacagini bilmiyorum valla
ha buarada vucut isina baktinmi hic

Son düzenleme:
canim bakmadim oardanmibakiloy yoksa kotuk alti yterlimi ve kac derece olmasi lazim

valla bugün arastirdim hamilerde 36.6 dan yukari cikiyormus isi ben dil altindan baktim yani ates ölcerlen sende bi baksana varsa evde gün boyunca elimden düsürmedim salak gibi oldum hep 36.8ve 37.0 cikti anlamadim yani benimkide bir baska arayis iste salakca belkide

Canım bende belirti yok ayakta fazla durdummu kasiklarim ağrıyor başka birşey yok daha çok adet belirtisi var yüzümde sivilce çıktı ve göğüslerim hassas çok kendini onceki denenen de daha cok belirti vardı ama tutmadı bakalım bu sefer ne olacak bekleyip gorucez

Meralinda canim bak ücümüzde ayni seyi yasadik sen ben kabakiz hepimizin arasinda bir gün var her ücümüzde ishal olduk bir defa vede hic belirtimiz yok bakalim ne olacak sende belirti felan da yok degilmi kacinci denemen canim

canim oda birseymis belirti sonunda yani insallah her ücümüzünki tutmustur benim normalde adet olmadan önce gögüslerim siserdi ama iki gün önce cok hafif agirdi bugün ise sol tarafta hic kalmadi o agra sag tarafta cok az birsey var oda donkununca anliyorum baskada birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…