selam kizlar bugün transferimin 5.günü sabah uyandim affedersiniz ishal oldum bu normalmi sizce bu sizdede oldumu hic
bir an önce test günüm gelsede kurtulsam bu izdiraptan......
Canım bugün benim 4.günüm bende aynı dertten muzdaribim kuruyemisten kayısı suyundan heralde karnım gurul gürül kabiz olmaktan iyidir en azindan
gercekteni kabiz olanlar hamismi oluyomus hayda yine gitti bosa emek desene zaten kirmizilar da cabasi
ya canim hemen sende atlama bazilarida ishalde oluyormus belkide bu kuruyemislerdendir ben ikincide ishal olunca tüm siskinligim kecmisti o zaman tutmadi demistim ama hic kuruyemis yememistim ama bu sefer belkide kuru yemislerdendir özeliklen kabak cekirdegi sende belirti felan yokmu kasik agrisi kanaman insallah bitmistir evden cikiyormusun.ben halen cikmadim ama yatmiyorumda internete takiliyorum evde dolasiyorum ama tik yok bende iki gün önce gece saga yatinca batma oluyordu oda gitti yok artik,gögsümde hafif cok hafif ama agri vardi bastirinca hissediyordum oda gitti geriye birsey kalmadi
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | 100 | . | 64 | 33 |
petek-unal | 60 | 60 | 60 | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | 101 | 101 | 101 | 20 |
artvinim08_16 | . | . | . | 45 |
sye | . | . | . | 25 |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | . | . | 50 |
kabakiz | 101 | 101 | 101 | 101 |
kdr | 50 | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 101 | 101 | 101 | . |
ozlozcan | . | . | . | 100 |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | 50 | 50 | 50 | . |
edanur86 | 50 | 50 | 50 | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | 50 | 50 | 50 | . |
meralinda | 102 | 204 | 145 | 45 |
roosee | . | . | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 765 | 727 | 722 | 419 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 236 | 274 | 279 | 0 |
canim ben hcg ignesi vurdugum icin ayin 1.inde o ignede hamile kadinlarin hormonlarindan yapilmis yani bu yuzden yanlis sinyaller salgilaya bilirim ben ilki tuuttugunda son testtten 1 gun önce kahve rengi leke geldi aaa dedim adetim geldi sandimdi ama pozitiv dii ilk basa dönersem ilkinde hic bi belirtide yoktu ne gögus hassasiyeti ne bulanti sadece zayifliyodum 75kilodan ögrendigimde 71 kiloya dusmustum bugun ciktim evden aman dedim vodafone reklamindaki gibi kirmizi gelsin gitsi artik tin sanki gaz koklamisda kafa yapmis gibi aptallastmcanim iki gun var bide sonucun gelmesi üc gün
hcg ignesi dedigin BREVACTID 5000 I.E.mi canim banada gecen sefer vurmustular transferden sonra normalde o igneyi vurunca idrar testinde positiv cikar diyorlar ama ben yapmistim gecen sefer negativ cikmisti idrardada.
evet canim o igneden ne zaman yani kacinci gunu test i yapmistin ve bu ignr vucuttan kac gun sonra cikar canim
canim 8inci günü yapmistim ama ne zaman cikacagini bilmiyorum valla
ha buarada vucut isina baktinmi hic
canim bakmadim oardanmibakiloy yoksa kotuk alti yterlimi ve kac derece olmasi lazim
canim sendemi ishal oldun ne bilim kabiz olanlar genelde hamile cikiyorda bende ikinci denememdede ishal olmustum ama o zaman hic kuru yemis yememistim buseferde fazla kayisi yemiyorum ama günde birbardak kdolusu kabak cegirdegi ve tabi 3-4 tanede incir yiyorum bilmiyorum acaba ondanmidir sende baska belirti felan varmi canim.
Canım bende belirti yok ayakta fazla durdummu kasiklarim ağrıyor başka birşey yok daha çok adet belirtisi var yüzümde sivilce çıktı ve göğüslerim hassas çok kendini onceki denenen de daha cok belirti vardı ama tutmadı bakalım bu sefer ne olacak bekleyip gorucez
EDANUR canım senin dua listene 25 er tane fatiha,kevser,ihlas ekler misin...