benimde gözüm de bi burda bi face ..arkdaşalar değerim katlanmış yazısını görme heyecanındayım inş.olucakta bu kez...
ÇİDOOM hadi bakalım heycanla bekliyoz insallah kat kat artmıstır
kızlar 8.30 da kan verdşm sonucu bekliyorum faxlayacaklar, gözüm fax makinesinde heyecandan ölücem artık
sorma hemde ne tembellerkdr günaydın
yine senle ben bekliyoz sonucu ilk biz öğrencez kızlar uyuyoo tembeller
ayyyhhh hala gelmedi yaaa her fax da kalbim çıkacakmış gibi oluyo
canim sabah gözümü actigimda aklimda sen vardin senin icin ve kücük melegin icin dua ettim insllah rabbim yüzünü güldürür hayirli haberler duyarsin canim...
çitomm gözün aydın kuzum rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla petek yine evliyalığını tescilledi dün gece senden konuşmuştuk.inşlh böyle güğzel güzel artacak sonra pıt pıt ları duymayı nasip etcek rabbimm
oooo ne güzel,hayırlı olsun çidommm....
bak artcak demiştik ohhh cok sevindim,cok sükür Allah tamamına erdirsin insalahh
cnm benimmm
Çidoooo bir ses ver kuzum yüreğimize indirme,sevinmemiş gibisin.Ne güzel artmış bak,daha da güzel katlanacak.
Çidoooo bir ses ver kuzum yüreğimize indirme,sevinmemiş gibisin.Ne güzel artmış bak,daha da güzel katlanacak.
62,6..................................
İşte bu ya ,oh artık sevinebiliriz...ay sevindim peteğim aldığımda ağladım, işyerindeyim ya bide çok yoğun işler bi yaşatmadılar sevincimi yaaa...
annemle bile konuşamadım daha :)
bi de doktor öyle diyince sevincim kursaamda kalır gibi oldu sanki
amaaannn banene yaaa ben hamileyiimmmmmmmmmmmmmmm o kadar
ay sevindim peteğim aldığımda ağladım, işyerindeyim ya bide çok yoğun işler bi yaşatmadılar sevincimi yaaa...
annemle bile konuşamadım daha :)
bi de doktor öyle diyince sevincim kursaamda kalır gibi oldu sanki
amaaannn banene yaaa ben hamileyiimmmmmmmmmmmmmmm o kadar
şimdi face de olmak vardıııııııı