- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 36
- 39
Arkadaşlar merhaba.. Benim hamile arkadaşlara bi sorum olucak. ilk ultrason muaynesi karındanmı bakıldı yoksa vajinadanmı. Perşembe günü ilk muaynem olucak çok heycanlıyım.:18:
birde hamile arkadaşlar ESTRADERM bant kullanan varmı doktorum devam etmemi söylemişti... dün kahverengi lekelenmem oldu. doktoruma sordum coraspini kesmemi söyledi.
ALLAH'ım hayırlısıyla tamamlamayı nasip eder inşallah. çok tedirginim :18:
ben varım cnm bende yaşadım kırmızı yada pembe olmadığı sürece korkma normal dedi doktorum.6.hafta ile 9.hafta arasında bir kaç kere oldu şimdi 12. haftamdayım kalmadı lekenlenme ama sen yinede doktorunada sormayı ihmal etme.
buarada ben kaçıyorum kızlar 13.30 da randevum var.iki hafta aradan sonra bebişlerimi görücem ,heyecan had safhada...
canım büyük ihtimal alttan bakılır..bana ilk üç ay alttan dediler ve öyle baktılar...ben bant kullanmıyorum...leke normal bence genelde görülüyor zaten bende olmadı ama...corasprini dediği gibi kestiğinde geçer mutlaka endişe etme...
buarada ben kaçıyorum kızlar 13.30 da randevum var.iki hafta aradan sonra bebişlerimi görücem ,heyecan had safhada...
cumartesi insallah Allah izin verirse dondurulmus 2 embriyo transferim yapılacak, bu arada
kendime bir blog hazırladım, aklıma gelenleri yazıyorum, konusmak zor olsa da yazmak rahatlatıyor.
içimden geçenler ..
kızlar geciktim biraz..çok oyalandık..dönüştede sağlık ocağına gittim falan işte..neyse gelelim ultrasona çok heycanlıydım..bebişlerimin ikisininda kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
MASALLAH YAVRULARINA,ALLAHIM ONLARI KORUSUN VE SIZLERE SAGLIKLA BUYUTMEYI NASIP ETSIN CANIM
kızlar geciktim biraz..çok oyalandık..dönüştede sağlık ocağına gittim falan işte..neyse gelelim ultrasona çok heycanlıydım..bebişlerimin ikisininda kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
canim cok sevindim rabbim kucaginda sevmeyide nasip etsin inan sen anlatinca o hazla icim bi hos oldu ben de cumaya ilk ultrasona gircem hala inanamiyorum ilk ultrasonde ne oluyo biraz anlatirmisin tek kesemi yoksa kalp atisi felanmi
kızlar 8.30 da kan verdşm sonucu bekliyorum faxlayacaklar, gözüm fax makinesinde heyecandan ölücem artık
kızlar 8.30 da kan verdşm sonucu bekliyorum faxlayacaklar, gözüm fax makinesinde heyecandan ölücem artık