canım sen üzülmüşsün ama ben senin adına mutluyum..sonuçta şuankii sonucun pozitif...biz bu değerden düşük olanların doğuruğunada şahit olduk..ayrıca 3. gün embriyosuymuş...o zaman o kadarda vahim değil..inşallah katlıycak bizde burdan göbecikler atıcazzz canım benim
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 103 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 897 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 2 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 37 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | 100 | 100 | 100 | 7 |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | 50 | . |
toobe | 100 | 100 | 100 | 20 |
artvinim08_16 | 100 | 100 | 100 | 40 |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | 80 | 80 | 80 | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | 100 | . | . |
kabakiz | . | |||
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 96 | 100 | 100 | . |
ozlozcan | . | . | 46 | |
dmrsda | 27 | 7 | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | 200 | 200 | 200 | 100 |
ecrin_mert | 50 | 50 | ||
beyazisceyiz | 100 | 100 | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 853 | 837 | 730 | 313 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 148 | 164 | 271 | 0 |
Arkadaşlar kahverengi lekelenme tarzında akıntım var çok tedirginim. :18: hamile arkadaşlar varmı içinizde ara ara kahverengi lekelenme yaşayan çok tedirginim :18:
[sıze=3]kızlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler rabbımın ıznıylen eger sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek rabbımın ıznıylen ınsallah bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18::18:[/sıze]
canim diger topikdende yazmistim sana birde burdan yazmak istedim yarinda senin transferin var rabbim kabakizada sanada bu transferinizi insallah hayirli kilsin insallah pozitifi görürsünüz canim bizede umut olursunuz dualarim sizlerle canim
canım bana 2 embriyo konulmuştu..ikiside tuttu....donmuşlarda değer fazlalığını bende duydum ama çok nadir...hamiş listemize bakarsan kimsenin böyle yüksek çıkmadığını görürsün..belli olmaz tabi..hayırlısı inşallah..
Arkadaşlar kahverengi lekelenme tarzında akıntım var çok tedirginim. :18: hamile arkadaşlar varmı içinizde ara ara kahverengi lekelenme yaşayan çok tedirginim :18:
kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:
Lütfen teyzesi olarak bebişi üzmene izin veremem sen hamişsin lütfen üzülme ben hayatımda 5 in üstüne bile çıkmadım bak rabbim sana nasip etti ne olur sevinmeye başlarmısın
evet arkadaşlar benim sizin o güzel dualarınıza ihtiyacım var artık cuma veya cumartesi sorunsuz şekilde bebişlerim çözülürse transferim olucak yine kalbim kütküt atıyor inşallah burda mutlu haberi avazım çıktığı kadar bir sayfa dolusu yazıp veririm
cido canim sikma canini sen insallah hamilesindir rakamlara kafani takma hem belkide gec tutunmustur o yüzdendir bu sayi eger hamile olmasaydin koskoca 0 cikardi demekki birsey var Rabbim insallah sana nasip etmistir incindeki cani....
evet arkadaşlar benim sizin o güzel dualarınıza ihtiyacım var artık cuma veya cumartesi sorunsuz şekilde bebişlerim çözülürse transferim olucak yine kalbim kütküt atıyor inşallah burda mutlu haberi avazım çıktığı kadar bir sayfa dolusu yazıp veririm
kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:
slm canım 50 ihlas 50 kevser 50 fatiha eklermisin zaman geçmiyor son5 gün sudenazcım belirtilerin olmuşmuydu senin topikte şuan tek benmi varım beklenen
kızlar dua listesi olan bi topic arıyodum ki sizi buldum. bende katılmak istiyorum okuyunca hbr veriyim beni de ekleyin lütfen dua listenize