Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

inşallah canımcım yaaa, inşallah dediğin gibidir...

cido canim sikma canini sen insallah hamilesindir rakamlara kafani takma hem belkide gec tutunmustur o yüzdendir bu sayi eger hamile olmasaydin koskoca 0 cikardi demekki birsey var Rabbim insallah sana nasip etmistir incindeki cani....

evet arkadaşlar benim sizin o güzel dualarınıza ihtiyacım var artık cuma veya cumartesi sorunsuz şekilde bebişlerim çözülürse transferim olucak yine kalbim kütküt atıyor inşallah burda mutlu haberi avazım çıktığı kadar bir sayfa dolusu yazıp veririm

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
3
blowhole25
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

103
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

897

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

ÇİDO
DMRSDA
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
2
efeylul
11
camenta
2
çido
2
nehir35
7
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

37

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : BEYAZİSCEYİZ

SON 1 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

petek-unal
.
.
.
.
lavinialavinia
100
100
100
7
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
50
.
toobe
100
100
100
20
artvinim08_16
100
100
100
40
sye
.
.
.
.
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
80
80
80
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
100
.
.
kabakiz
.
kdr
.
.
be_bem
.
.
.
.
çido
96
100
100
.
ozlozcan
.
.
46
dmrsda
27
7
.
.
secrn
.
.
.
.
edanur86
200
200
200
100
ecrin_mert
50
50
beyazisceyiz
100
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

853
837
730
313
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

148
164
271
0

BEYAZİSCEYİZ için yeni dua listemiz başlamıştır...son 1gün...

arkadaslar son 1günümüz var lütfen aksatmayalim....

[sıze=3]kızlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler rabbımın ıznıylen eger sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek rabbımın ıznıylen ınsallah bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar bu benım ıcın son sansım Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18::18:[/sıze]

Lütfen teyzesi olarak bebişi üzmene izin veremem sen hamişsin lütfen üzülme ben hayatımda 5 in üstüne bile çıkmadım bak rabbim sana nasip etti ne olur sevinmeye başlarmısın

Arkadaşlar kahverengi lekelenme tarzında akıntım var çok tedirginim. :18: hamile arkadaşlar varmı içinizde ara ara kahverengi lekelenme yaşayan çok tedirginim :18:

Arkadaşlar kahverengi lekelenme tarzında akıntım var çok tedirginim. :18: hamile arkadaşlar varmı içinizde ara ara kahverengi lekelenme yaşayan çok tedirginim :18:

ben varım cnm bende yaşadım kırmızı yada pembe olmadığı sürece korkma normal dedi doktorum.6.hafta ile 9.hafta arasında bir kaç kere oldu şimdi 12. haftamdayım kalmadı lekenlenme ama sen yinede doktorunada sormayı ihmal etme.

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.
:18:

canim diger topikdende yazmistim sana birde burdan yazmak istedim yarinda senin transferin var rabbim kabakizada sanada bu transferinizi insallah hayirli kilsin insallah pozitifi görürsünüz canim bizede umut olursunuz dualarim sizlerle canim

amin canim sagol amin insallah Rabbim hepimize nasip etsin kimseyi mahrum birakmasin

slm canım 50 ihlas 50 kevser 50 fatiha eklermisin zaman geçmiyor son5 gün sudenazcım belirtilerin olmuşmuydu senin topikte şuan tek benmi varım beklenen

canım kaçıncı gününde lekelenmen oldu büyük ihtimalle hamilesin arkadaşım rahime tutunma işareti diye biliyorum

edanurcum hayırlı osun transferin inşallah güzel güzel çözünüp sağlıkla yerleşirler. allah kolaylık versin, işlerin rast gitsin inşallah... benim özel olarak önerebileceği bişey yok, allah nasip ederse, sağlıklı bir embriyoysa her şekilde olacağına inanıyorum ben. sadece moralini yüksek tut, herşeyeden önce kendin için

Lütfen teyzesi olarak bebişi üzmene izin veremem sen hamişsin lütfen üzülme ben hayatımda 5 in üstüne bile çıkmadım bak rabbim sana nasip etti ne olur sevinmeye başlarmısın

canım benim tamam seviniyorum ve bugün çok iyiyim, kalktım işime geldim makyajımı yaptım çakı gibiyim walla
sana da transferin de kolaylıklar diliyorum canım, inşallah güzel haberlerini alıcaz ve hep beraber halay çekicez burda

cido canim sikma canini sen insallah hamilesindir rakamlara kafani takma hem belkide gec tutunmustur o yüzdendir bu sayi eger hamile olmasaydin koskoca 0 cikardi demekki birsey var Rabbim insallah sana nasip etmistir incindeki cani....

sağol canım, inşallah daha iyiym bugün... işe döneyim acık öpüyorum hepinizi

kızlar dua listesi olan bi topic arıyodum ki sizi buldum. bende katılmak istiyorum okuyunca hbr veriyim beni de ekleyin lütfen dua listenize

Arkadaşlar merhaba.. Benim hamile arkadaşlara bi sorum olucak. ilk ultrason muaynesi karındanmı bakıldı yoksa vajinadanmı. Perşembe günü ilk muaynem olucak çok heycanlıyım.:18:
birde hamile arkadaşlar ESTRADERM bant kullanan varmı doktorum devam etmemi söylemişti... dün kahverengi lekelenmem oldu. doktoruma sordum coraspini kesmemi söyledi.
ALLAH'ım hayırlısıyla tamamlamayı nasip eder inşallah. çok tedirginim :18:

Arkadaşlar merhaba.. Benim hamile arkadaşlara bi sorum olucak. ilk ultrason muaynesi karındanmı bakıldı yoksa vajinadanmı. Perşembe günü ilk muaynem olucak çok heycanlıyım.:18:
birde hamile arkadaşlar ESTRADERM bant kullanan varmı doktorum devam etmemi söylemişti... dün kahverengi lekelenmem oldu. doktoruma sordum coraspini kesmemi söyledi.
ALLAH'ım hayırlısıyla tamamlamayı nasip eder inşallah. çok tedirginim :18:

canım etmezmiyiz hiç..rabbim yardımcın olsun inşallah...bebişlerin sorunsuz göbişine yerleşsin ve hiç ayrılmasın inşallahhhh..

benim olmadı ama çok normalmiş canım..endişe etme ama doktorunuda bilgilendir tabiii..

canım bugün bebişlerine kavuşuyorsun..eminim çok heyecanlısındır..rabbim yardımcın olsun..kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman haber verirsin..güzel haberlerini bekliyoruz...

slm canım 50 ihlas 50 kevser 50 fatiha eklermisin zaman geçmiyor son5 gün sudenazcım belirtilerin olmuşmuydu senin topikte şuan tek benmi varım beklenen

canım bende belirti çok olmuştu..özellikle bacağıma kadar vuran kasık ağrısı..inanılmaz derecede gaz sancısı artık teste iki gün kala özellikle ağızdan durmadan gaz çıkarıyordum...ama hiç belirti yaşamayanlarda var o yüzden kendini kimseyle kıyaslama canım..şuan bebişlerin seninle,tadını çıkarrr..

evet bir sen kaldın ama bugün edanurda geliyor inşallah...

kızlar dua listesi olan bi topic arıyodum ki sizi buldum. bende katılmak istiyorum okuyunca hbr veriyim beni de ekleyin lütfen dua listenize

canım hoşgeldin aramıza...katılabilirsin tabikidee..okuyunca söylersin..şimdiden ağzına sağlık..rabbim kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…