Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kdr günaydın
yine senle ben bekliyoz sonucu ilk biz öğrencez kızlar uyuyoo tembeller:KK9:

kızlar 8.30 da kan verdşm sonucu bekliyorum faxlayacaklar, gözüm fax makinesinde heyecandan ölücem artık

canim sabah gözümü actigimda aklimda sen vardin senin icin ve kücük melegin icin dua ettim insllah rabbim yüzünü güldürür hayirli haberler duyarsin canim...

kdr günaydın
yine senle ben bekliyoz sonucu ilk biz öğrencez kızlar uyuyoo tembeller:KK9:
sorma hemde ne tembeller:nazar: p.teside öyle oldu,bide ben test günleri kalkıyom normalde çok uyurumd ahaberi kaçırırım diye:KK1:aslında akşamdan beri çok hsstayım kronik kabızlık hemoridim azdı yine:KK14:
ayyyhhh hala gelmedi yaaa her fax da kalbim çıkacakmış gibi oluyo :KK14::KK53:

faxla beklemedim ama oheyecanı bilirim ahh ahhh hep kapılarda bekledim tel.yada faxla bende istiycam bidahasına:KK52:
çido haid inşaallah bakalım rabbim en hayırlı sonucunu versin,ne gelrise rabbimizden..duam tabiki bebiş gelsin haberriii:KK49:

çito cnm hadi şu güzel habr gelsin artık.rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin cnm sabırsızlıkla haberini bekliyoruzz:KK16:

çitomm gözün aydın kuzum rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla petek yine evliyalığını tescilledi dün gece senden konuşmuştuk.inşlh böyle güğzel güzel artacak sonra pıt pıt ları duymayı nasip etcek rabbimm:KK16::KK52::KK52::KK49::KK49:

oooo ne güzel,hayırlı olsun çidommm....:KK8::KK8:
bak artcak demiştik ohhh cok sevindim,cok sükür Allah tamamına erdirsin insalahh
cnm benimmm:KK16::KK16::KK16:

Çidoooo bir ses ver kuzum yüreğimize indirme,sevinmemiş gibisin.Ne güzel artmış bak,daha da güzel katlanacak.:nazar:

çitomm gözün aydın kuzum rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla petek yine evliyalığını tescilledi dün gece senden konuşmuştuk.inşlh böyle güğzel güzel artacak sonra pıt pıt ları duymayı nasip etcek rabbimm:KK16::KK52::KK52::KK49::KK49:

oooo ne güzel,hayırlı olsun çidommm....:KK8::KK8:
bak artcak demiştik ohhh cok sevindim,cok sükür Allah tamamına erdirsin insalahh
cnm benimmm:KK16::KK16::KK16:

Çidoooo bir ses ver kuzum yüreğimize indirme,sevinmemiş gibisin.Ne güzel artmış bak,daha da güzel katlanacak.:nazar:

kızlaaaarrrrrrr, sevinmezmiyim yaaa çok sevindim :)))))
doktorumu aradım hemen, bu doktorlarla da konuşulmuyoki sekreterine söylemiş, 200 300 leri bir görelm bakalım kimyasal da olabilir, cuma tekrarlasın demiş!!

ay sevindim peteğim aldığımda ağladım, işyerindeyim ya bide çok yoğun işler bi yaşatmadılar sevincimi yaaa...
annemle bile konuşamadım daha :)
bi de doktor öyle diyince sevincim kursaamda kalır gibi oldu sanki :KK53:
amaaannn banene yaaa ben hamileyiimmmmmmmmmmmmmmm o kadar :KK9::KK9:

ay sevindim peteğim aldığımda ağladım, işyerindeyim ya bide çok yoğun işler bi yaşatmadılar sevincimi yaaa...
İşte bu ya ,oh artık sevinebiliriz...:21::21::21::21::21::21::21:

canım hayırlı olsun bak oh çok şükür bebişin seni bırakmadı ne güzel katlanmış değerin darısı bizlere arkadaşım inşlh:))

X