Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

cin gibiyimdir kaçmaz benden bişiy :KK23:

inşallah yarın pozitif haberlerle aramıza dönersin..dualarımız seninle canım...

aramıza hoşgeldin canımmm...hayırlı olur inşallah donmuş bebişlerin..

canım benide sonuç bekleyenlere eklermisin pazartesi transferim oldu dondurulmuşla 10 gün kaldı sonuca dua listesinede eklermisin

Arkadaşlar merhaba.. 2. tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo ile oldu ve 1 tane transfer edildi.
16 şubat beta hcg değerim 650. çıktı. 1 martta ALLAH'ın izniyle keseyi görücez inşallah. :nazar::KK16: ikiz olabilirmi yoksa 5. gün embriyosu ve dondurulmuş embriyoda değerin yüksek çıkması normalmı ? :44: doktorum bişey demedi ama ben şaşırdım biraz.. 8 gün var daha günler geçmek bilmiyo sanki :KK1:

Arkadaşlar merhaba.. 2. tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo ile oldu ve 1 tane transfer edildi.
16 şubat beta hcg değerim 650. çıktı. 1 martta ALLAH'ın izniyle keseyi görücez inşallah. :nazar::KK16: ikiz olabilirmi yoksa 5. gün embriyosu ve dondurulmuş embriyoda değerin yüksek çıkması normalmı ? :44: doktorum bişey demedi ama ben şaşırdım biraz.. 8 gün var daha günler geçmek bilmiyo sanki :KK1:

allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın inşallah benimdde 3.günüm transferin belirtileri oldumu senin bacaklarım ağrıyor bugün benim

allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın inşallah benimdde 3.günüm transferin belirtileri oldumu senin bacaklarım ağrıyor bugün benim

ALLAH razı olsun sağol inşallah...Darısı tüm bekleyenlere inşallah:KK16: benim ilk başlarda göğüslerim sızladı. 9.gün çok az kanama oldu daha sonra kahverengi lekelenme oldu 1 gün dvm etti. sonra kasıklarımda batma gibi bi ağrı oldu. testime 2 gün kala göğüslerimin sızısı kesildi test günümde tekrar başladı hala dvm ediyor. benim hissettiklerim bunlardı ama bazen hiç bi belirtide olmayabiliyormuş..
ALLAH'ın izniyle inşallah hayırlı haberlerini alırız.. :KK16:

kizlar nasilsiniz benim dun yumurtaliklar toplandi insllah yumuslarim probelsiz olusurlar dualarinza ihtiyacim var
simdi pazartesiyi bekliyorum yani önumde 4gun var ne olur duaniza ihtiyacim var yumuslarim insallah bozguna ugramzlar
builiyosunuzdur edanurla ayni merkezdeyim edanurun sali gunu benum de pazartesi gunu ikimzde insallah:KK49::KK49::KK49:bu resimlerden koyariz buraya
canalr okadar gidiyoruz karsilasamiycaz bui gidisle galiba neyse saglik olsun

dualariniz bekliyorum ben de bos durmuyorum bu arada canlar

arkadaşlar dondurulmuşla tedavi sürecini anlatabilr misiniz

merhaba canım bende dondurulmus ıcın gun beklıyorum va hayırlısıyla 29 subatta olacak
subatın 1 de lucrıne baslladım 15 de de estrofem basladım rahım kalınlassın dıye ve 22 subatta lucrını bıraktım 25 de de jel kullanmaya baslıycam cnm sımdılık bunlarla transfer olsada devam edıcem

Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek

caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...

:KK43::KK43:

Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek

caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...

:KK43::KK43:

hayatım senib şuanki değerine göre ikiz gözüküyor ikiz olmazsa değerin bu kadar yüksek çıkmaz zaten inşallah sağlıkla kucağınada alırsın

X