mafoldumbenne diyeceğimi bilmiyorum inan bu çok zor bi durum yaşamadım ama anlayabiliyorum allah sabır versin canım inan bana okurken nefes almakta zorlandım isteyecek,dileyecek tek kapımız var rabbim acılarını dindirecek hayırlı sağlıklı kucağına alabileceğin bir evlat nasip etsin seninle birlikte hepimize çok üzgünüm çook :çok üzgünüm:kizlar beni listeden silebilirsiniz malesef bebegim dustu 7.hAFTASINA BI GUN KALA.. cok ama uzgunum...
kizlar beni listeden silebilirsiniz malesef bebegim dustu 7.hAFTASINA BI GUN KALA.. cok ama uzgunum...
saol tatlım iyiyim şükürler olsun. keşke hamiş olsan. biliyor musun bende sanki hamile kalabilir mişim gibi umut ediyorum tabbii bunu düşünüp stres yapmıyorum ama umut işte belki olur diyorum allah çok büyük. evet 4 ekim içim sıcacık oluyor 4 ekim diyince inşallah güzel haberlerle geleceğim. 1 ekim de usg kontolüm var ama burada yaptıracağım. 2 ekim gecesi yola çıkacağım annemler orda ya onlar karşılayacaklar beni.canım benim sağol iyiyim şükür. sen nasılsın tatlım
ben iki üç gündür regli olacakmışım gibi sancılanıyorum ama ilacımın bitmesine 7 gün var regli olmama da 10 gün vardır neden böyle oluyo anlamadım keşke kendiliğinden hamile kalmış olsam ama nerdeeeeeeeee tedavi yaklaştıkça seviniyorum heyecanlanıyorum ama nedense bugün çok karamsardım havanında etkisi sanırım içim sıkıldı biraz heralde dedim bilinç altı takıyorum ben buna şimdi daha iyiyim seninde az kaldı 4 ekimde dimi canım transferin nezaman gideceksin kontrole.
kizlar beni listeden silebilirsiniz malesef bebegim dustu 7.hAFTASINA BI GUN KALA.. cok ama uzgunum...
canım benim inanamadım okuyunca inan çok üzüldüm şimdi
ne desek boş ne söylesek boş inşallah Allahım en yakın zamanda kucağına bebeğini almanı nasip eder bu yaşadıklarının hepsi geride kalır zor bir dönemden imtihandan geçiyorsun Rabbim yardımcın olsun.
mafoldumbenne diyeceğimi bilmiyorum inan bu çok zor bi durum yaşamadım ama anlayabiliyorum allah sabır versin canım inan bana okurken nefes almakta zorlandım isteyecek,dileyecek tek kapımız var rabbim acılarını dindirecek hayırlı sağlıklı kucağına alabileceğin bir evlat nasip etsin seninle birlikte hepimize çok üzgünüm çook :çok üzgünüm:
kelimelerin kifayetsiz kaldığı an...:gitme: allah sabırlar versin arkadaşım.
gamzelim çok çok üzüldüm.ne diyeceğimide bilemedim şu an(( inşallah en kısa zamanda Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder canım.Çok üzgünüm çok üzüldüm!
canim kader arkadaslarim sizleri uzmeyi hic istemezdim ama bizi bizden baska anlayan yok..su an oyle yalnizimki ailem hepsi turkiyede burda herseyim olan sadece esim varr
canım benim ama inan hepimiz yanlılız bizleri kimseler anlamıyor annelerimiz bile çünkü onlar anneliği tatmış ailen yakınında da olsa üzülmesinler diye paylaşamıyorsun derdini inan hepimiz aslında yanlızız işte burası sayesinde birbirimizle avunıyoruz
danimarkada tüp bebek fiyatı çok daha uygundur dimi canım kendini toparladığın anca hemen birdaha denersin umutsuz olmaman çok güzel güçlü kızsın sen.
canim kader arkadaslarim sizleri uzmeyi hic istemezdim ama bizi bizden baska anlayan yok..su an oyle yalnizimki ailem hepsi turkiyede burda herseyim olan sadece esim varr
zenur canım hayırlı olsun önümüzdeki ay olarak yazım tatlım senide
doğum kontol hapının bitmesine nekadar var umarım güzel haberler alırsın reglinle birlikte bütün kistleri atarsın sorunsuz 2 tedavine başlarsın canım bu arada aramıza hoşgeldin.
selam
üzüldüm canım umarım en kısa zamanda yeniden denersiniz.ama nedenini merak ettim.
en hayırlısı neyse sizler için rabbim onu nasip etsin inşallah herşey yolundadır :Saruboceq:
sağol cnm. amin. annem rahatsızlandı yoğun bakıma girdi moral bozukluğu falan tutmaz diye iptal ettik şimdi annem evde daha iyi. bizde tekrar başladık.
canım seni tekar ekliyorum veee 15 ekim diyede yazıyorum.
annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun durumu iyiymiş çok şükür
senin hamile haberini alınca sevincinden hiçbir rahatsızlığı kalmayacak inaşllah herşey pskoljiyle alakalı tedavin hayırlı olsun canım.
sağol cnm. amin. annem rahatsızlandı yoğun bakıma girdi moral bozukluğu falan tutmaz diye iptal ettik şimdi annem evde daha iyi. bizde tekrar başladık.
çok geçmiş olsun annen için acil şifalar diliyorum,
veeeee çok sevindim devam etme kararınıza:dance:
burdaki tüm arkadaşlarım için , tüm el açıp isteenler için içindede benim için herzaman hayırlısını istiyorum tez elden rabbim gönlümüzün muradını versin:Saruboceq:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))avarecim tekrar başladık. ekim 15 transfer olabilir. :))