Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kizlar beni listeden silebilirsiniz malesef bebegim dustu 7.hAFTASINA BI GUN KALA.. cok ama uzgunum...
mafoldumbenne diyeceğimi bilmiyorum inan bu çok zor bi durum yaşamadım ama anlayabiliyorum allah sabır versin canım inan bana okurken nefes almakta zorlandım isteyecek,dileyecek tek kapımız var rabbim acılarını dindirecek hayırlı sağlıklı kucağına alabileceğin bir evlat nasip etsin seninle birlikte hepimize çok üzgünüm çook :çok üzgünüm:

saol tatlım iyiyim şükürler olsun. keşke hamiş olsan. biliyor musun bende sanki hamile kalabilir mişim gibi umut ediyorum tabbii bunu düşünüp stres yapmıyorum ama umut işte belki olur diyorum allah çok büyük. evet 4 ekim içim sıcacık oluyor 4 ekim diyince inşallah güzel haberlerle geleceğim. 1 ekim de usg kontolüm var ama burada yaptıracağım. 2 ekim gecesi yola çıkacağım annemler orda ya onlar karşılayacaklar beni.
bu gün bende kötü oldum neti açmasaydım keşke hep 3 tutmadı 2 düşük haberi okudum ağlamak geldi içimden bu kadar çabalıyoruz....
rabbim şu okunan ezanın hürmetine sen bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et. bize kendi nezdi ilahinden hayırlı varisler ver. sen varislerin en hayırlısısın.

kizlar beni listeden silebilirsiniz malesef bebegim dustu 7.hAFTASINA BI GUN KALA.. cok ama uzgunum...

canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin daima yanındayız yalnız hissetme kendini.

canim cok tsk ederim. ama insan isyan etmiyorum ama..cok zormus..doktor kese bosalsin diye bi yigin ilac verdi.. kendi kendime diyorumki once bebegim olsun diye icerken simdi icimde bi parcasi bile kalmasin diye iciyorum hayat ne garip ne zormus.. .inss sizlerden guzel haberlere alirim inss..

ins canim zaten su an tek tesellim bu RABBIMDEN UMUDUMU KESMDEDIM..ins bi gun bizde anne olucaz inss

gamzelim çok çok üzüldüm.ne diyeceğimide bilemedim şu an(( inşallah en kısa zamanda Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder canım.Çok üzgünüm çok üzüldüm!

canim kader arkadaslarim sizleri uzmeyi hic istemezdim ama bizi bizden baska anlayan yok..su an oyle yalnizimki ailem hepsi turkiyede burda herseyim olan sadece esim varr

canim kader arkadaslarim sizleri uzmeyi hic istemezdim ama bizi bizden baska anlayan yok..su an oyle yalnizimki ailem hepsi turkiyede burda herseyim olan sadece esim varr

canım benim ama inan hepimiz yanlılız bizleri kimseler anlamıyor annelerimiz bile çünkü onlar anneliği tatmış ailen yakınında da olsa üzülmesinler diye paylaşamıyorsun derdini inan hepimiz aslında yanlızız işte burası sayesinde birbirimizle avunıyoruz
danimarkada tüp bebek fiyatı çok daha uygundur dimi canım kendini toparladığın anca hemen birdaha denersin umutsuz olmaman çok güzel güçlü kızsın sen.

haklisin canim..bizi bizden baska anlayan yok..canim ben turkiyede yaptirdim tup bebegi..hamile oldugumu ogrendikten sonra geldim buraya..burda cok pahaliymis galiba..oturma hakkim olsa bedava yaptirabiliyosun ama sadece esimin oturma izni var..ben turst olarak geldim...

gamzelim cok zor bir durum biliyorum ama elimizdem birsey gelmez zaman birazda olsa acini hafifletecek allahim sana sabir versin

yalnız değilsin canım öyle düşünme.aileninde kalbi seninle ki biliyorsundur zaten.önemli olan yollar değil ailen bir telefon kadar uzakta ve bizler senin yanındayız.şimdi bu dönem kısmet değilmiş herşeyin bir zamanı var,sende o zamanı bekleyeceksin umudunu yitirmeden.Allah dualrını kabul etsin canım.

Meraba canım, bir kutu doğum kontrol hapım bugün bitti bir kutu daha kullanacağım sonra adet olunca kontrolüm var. İnşallah hayırlı haberler alacağım ve tedavime başlayacağız. Geçenki tedavimde çok stresliydim, korkuyordum, bu sefer biraz daha rahatım, inşaallah bu sefer olacak ,çok umutluyum, Allah umutlarımı boşa çıkartmasın , herkezinkini tabiki, Hayırlı haberler duyursun ve herkez burda Hamileyimmmmm diye yazsın inşallah.

en hayırlısı neyse sizler için rabbim onu nasip etsin inşallah herşey yolundadır :Saruboceq:

sağol cnm. amin. annem rahatsızlandı yoğun bakıma girdi moral bozukluğu falan tutmaz diye iptal ettik şimdi annem evde daha iyi. bizde tekrar başladık.

sağol cnm. amin. annem rahatsızlandı yoğun bakıma girdi moral bozukluğu falan tutmaz diye iptal ettik şimdi annem evde daha iyi. bizde tekrar başladık.

canım seni tekar ekliyorum veee 15 ekim diyede yazıyorum.
annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun durumu iyiymiş çok şükür
senin hamile haberini alınca sevincinden hiçbir rahatsızlığı kalmayacak inaşllah herşey pskoljiyle alakalı tedavin hayırlı olsun canım.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

herzamanpozitif---------hamile tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------regli bekliyor :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------4 ekim transfer :Saruboceq:

4- fatmanur------------------ regli bekliyor :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:

10- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:

11- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

12- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

13- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

14- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

15- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

16- nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

17- ruyalar---------------------ekim transfer :Saruboceq:

18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

19- kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

sağol cnm... Allah mı konuşturuyor. birden hoş oldum....

çok geçmiş olsun annen için acil şifalar diliyorum,
veeeee çok sevindim devam etme kararınıza:dance:
burdaki tüm arkadaşlarım için , tüm el açıp isteenler için içindede benim için herzaman hayırlısını istiyorum tez elden rabbim gönlümüzün muradını versin:Saruboceq:

sağol cnm. aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…