kızlar bu arada regl oluyorum galiba.lekelenmelerim başladı ve bugün biraz daha arttı yarına sökülücek galiba.her ihtimale karşı cumartesiye doktorumdan randevu aldım muayne için bakalım transfer için hangi günü verecek!
herkese hayırlı cumalar kızlar!hadi bakalım tedaviye start veriyorsun desene wallahi heyecanlandım ellerim terledi şimdi bu satırları yazarken benimde öyle regli sancılarım oluyorki ilaç kullandığım için gelmiyor ama bıraksam hemen sökülecek gibiyim bugünle beraber 4 tane hapım kalmış yani aramızda bir hafta falan olacak sen sonucu alacağın zaman ben trsansfer olucam sanırım bakalım hayırlısı Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.
bu arada herkeze hayırlı cumalar diliyorum.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
çooooooooook sevindim canım.inşallah transferin olur ve bebeğine kavuşursun tatlım.hayırlı haberlerini bekliyoruz burada unutma:)
MErhaba kızlar bugün ilk tüp bebek denememin negatif sonucunu aldım hayırlısı böyleymiş 5 tane dondurulmuşum var kaç ay aradan sonra tedaviye başlanıyor acaba?
MErhaba kızlar bugün ilk tüp bebek denememin negatif sonucunu aldım hayırlısı böyleymiş 5 tane dondurulmuşum var kaç ay aradan sonra tedaviye başlanıyor acaba?
bir kere regl olup ikinci reglin ile başlıyorsun canım
bu sefer çok kolay sadece hap içiyorun çok dah az kez doktora gidiyorsun
benim taze embriyo ile olmadı 2. de dondurulmuşla tuttu ama kaybettim
şimdi 2. reglimi bekliyorum tekrar transfer için
canım benim inanamadım okuyunca inan çok üzüldüm şimdi
ne desek boş ne söylesek boş inşallah Allahım en yakın zamanda kucağına bebeğini almanı nasip eder bu yaşadıklarının hepsi geride kalır zor bir dönemden imtihandan geçiyorsun Rabbim yardımcın olsun.
hadi hayırlı olsun inşallah herşey umduğundan daha güzel gelişir.kızlar bu arada regl oluyorum galiba.lekelenmelerim başladı ve bugün biraz daha arttı yarına sökülücek galiba.her ihtimale karşı cumartesiye doktorumdan randevu aldım muayne için bakalım transfer için hangi günü verecek!
herkese hayırlı cumalar kızlar!
canım inşallah hayırlı haberleri beraber vereceğiz bu sayfaya.valla dünden beri bi sökülmedi yarın muayne günüm ama yarında böyle olursa doktoru bi arayacağım belki tam söküldüğünde gel der bana muayne için.seninde çok az kalmış,bugünü sayma 3 gün!!!!bende heyecan yaptım şimdi:)))hadi hayırlısı!
beklemek ne kadarda zor yahu:))esas beni korkutan son iki embriyom kaldı ve 2sinide transfer edecekler ama ikisi de iyi durumdaysa.çok dua ediyorum ikisinede çözünürken bir şey olmasın diye.heyecan arttı!ya acaba biz atraksiyonu seven kadınlarmıyız ki bu kadar heyecanı yaşıyoruz!bakıyorum da buradakilerin hepsi bizler yani hep bir heyecan korku panik ve geçmek bilmeyen günler içinde sınırlı kalmışız:)) Allah daha fazla üzüntü ve heyecan çektirmesin bizlere artık inşallah.
yarın muyneden sonra haber veririrm transfer gününü.
Geçmiş olsun arkadaşım.Bir adet atlatıyorsun ikinci adetinin 15.-25.günü arasında transfer yapılıyor.tahmini 1,5 ay sonra yani.Tekrar tekrar geçmiş olsun.MErhaba kızlar bugün ilk tüp bebek denememin negatif sonucunu aldım hayırlısı böyleymiş 5 tane dondurulmuşum var kaç ay aradan sonra tedaviye başlanıyor acaba?
Kızlar merhaba :)) 2 ay aradan sonra tekrar aranızdayım :))
Bende dondurulmuşumu deneyeceğim bana bilgi verir misiniz ?
28 ekim de reglimin 2. günü o zaman hastaneye gidicem işleyiş hakkında yorumlarınızı bekliyorum? Teşekkür ederim a.s.
Canım nerelerdesin? Seni merak ediyodum..Nerde deneyeceksin?? Memorialde mi ? Benim bebeğimin 11. haftada kalbi durdu..Kürtaj olmak zorunda kaldım..Hala adet olamadım bile..En son haziran da olmuştum..Kürtajın üstünden 40 gün geçti ama hala tık yok..Bende donmuşlarımla deneyeceğim inşallah..Adet olabilirsem...
Cnm çok üzüldüm topiğe giriyordum okuyup çıkıyordum ama senin durumunu şimdi öğrendimallah sabır versin canım
Benim dondurulmuşum 1 tane cnm ve kalitesi çok kötü doktorum yani nur hanım yeni protokolle (uzun) sıfırdan başlayalım dedi ama ben bu dondurulmuşu denemek istiyorum çünkü 3. denemede 2 embriyo şansım olacak .
Dondurulmuşu memorial hastanesinde deniycem eğer tutmazsa Bahçeci kliniğinde 3. denememi yapıcam cnm sen ne düşünüyorsun ???
Geçmiş olsun arkadaşım.Bir adet atlatıyorsun ikinci adetinin 15.-25.günü arasında transfer yapılıyor.tahmini 1,5 ay sonra yani.Tekrar tekrar geçmiş olsun.
kavuşucaz canım hepimizin duaları kabul görecek.zor bi dönemden geçiyoruz eminim bununda mükafatı güzel olacak.sende içini ferah tut ve iyi şeyler düşün.pozitif olucaz herşey çok güzel olacak:)))inşallah arkadaşım inşallah hepimiz kavuşuruz. kavuşsam ii olur artık zor gelmeye başladı....