Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

merhaba arkadaşlar! benide aranıza alırmısınız bende bu ay dondurulmuşlarla başlayacağım...ikinci tüp bebek, ilki tuttu ama 24 haftada erken doğumla kaybettim meleğimi...inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim hepimize Allah'ım bu acıyı kimselere yaşatmasın kalamamaktan zormuş 4 yıl bekledim ama kayıp daha zormuş...bugün adet günümdü bakalım yarın gelir bakalım start verceğiz hayırlısıyla...benim 5.gün embriyoları nasıl oluyo banada anlatırmısınız kaç gün bekliyo ve kaçıncı gün transfer yapılıyo ilaç kullanılıyomu?

mrb rüyalar canım senin 5. gün embriyosu olduğuna göre bekletmeden koyarlar.
evet bazı ilaçlar kullanılıyor ama ilki gibi çok değil. her merkezde farklı oluyor. ben d. kontrol hapı kullanırken lucrine başladım adetimin 3. günü cyclo progonovaya başladım lucrine devam ediyorum. bi de crionen jel kullanacağım bu kadar ilaçlar, az yani anlayacağın, inşallah tutar rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

fatmanur ve avarecann sizlere gerçekten çok teşekkür ederim bana yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için.çünkü bu durum ööle bişey ki kimseyle paylaşamadığın,kendi kendine günlerce hatta yıllarca gözyaşı döktüğün, napalım kısmetse önümüzdeki ay inşallah dediğin ve de en önemlisi kendi kendini teselli edip,avutmaya oyalamaya unutturmaya çalıştığın bi durum işte böle bi durumda sana birilerinin destek vermesi yanında olduğunu hissetmen negüzelmiş ya.işte asıl şimdi ben umutlandım ve şimdi inanmaya başladım herşeyin çok güzel olacağına sağolun arkadaşlar Allah en kısa zamanda sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle. herşeyin yolunda gideceğini hissetmeme sebep olan sizlerle karşılaşmam baksanıza ilk adımın ne güzel başladı. kısmetse 7 ile 10 ekim arasında transferim.birbirimizi haberdar edelim lütfen
ne güzel yazmışsın nnurum!Allah hepimize yardım etsin inşallah.dualarımız hep birbirimize.bende sen gibi düşünüyordum önceleri ama burada tanıştığım arkadaşlar bana da sen gibi umut verdi.insan bu derdi kimseyle paylaşamıyor ama burada dertleşmek insanı çok rahatlatıyor.burada olan tüm arkadaşlara Allah çifter çifter bebek nasip etsin inşallah tabi ki sana ve banada:))))

merhaba kızlar.herkese hayırlı günler.bugün transferim 5.günü günler geçmek bilmiyor valla.sanki 5 gün değil 5 sene gibi.inşallah sonu güzel olur bu seferde tutmamasından çok korkuyorum.kendimi fazla yormuyorum dinlenme modundayım sürekli biliyosunuz ilk günlerde başıma talihsizlikler geldi onları telafi edeyim diyorum dinlenerek(Allah beterinden korusun)hergün bir dilim ananas ve bir avuçtan biraz az kabak çekirdeği yiyorum.bol bol dua ediyorum.kasıklarımda ve belimde arada kısa süreli ağrılar oluyor ama normaldir tabi.çok gazlı oldum bu dönemde:KK1:
ve iştahım kesildi yemek yiyemiyorum resmen.fakat ben bunları belirtiden saymıyorum. pek belirtim falan yok.işte böyle kızlar.günleri geçirmeye çalışıyorum.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.zemuszemus

merhaba kızlar.herkese hayırlı günler.bugün transferim 5.günü günler geçmek bilmiyor valla.sanki 5 gün değil 5 sene gibi.inşallah sonu güzel olur bu seferde tutmamasından çok korkuyorum.kendimi fazla yormuyorum dinlenme modundayım sürekli biliyosunuz ilk günlerde başıma talihsizlikler geldi onları telafi edeyim diyorum dinlenerek(Allah beterinden korusun)hergün bir dilim ananas ve bir avuçtan biraz az kabak çekirdeği yiyorum.bol bol dua ediyorum.kasıklarımda ve belimde arada kısa süreli ağrılar oluyor ama normaldir tabi.çok gazlı oldum bu dönemde:KK1:
ve iştahım kesildi yemek yiyemiyorum resmen.fakat ben bunları belirtiden saymıyorum. pek belirtim falan yok.işte böyle kızlar.günleri geçirmeye çalışıyorum.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.zemuszemus

hakkında hayırlı olsun canım umarım bebeğin ömür boyu seninle olur.Allah kucağına almayı nasip etsin.eğerki kısmetinde varsa o anlattığın tüm talihsizliklere ramen bebeğin seninle olacaktır.bol bol dua et ve stres yapma sakın.bizleri haberdar etmeyide umutma.hoşçakal!

Sizlere bir şey sormak istiyorum...Benim dondurulmuşlarım var.ilk bebeklerimin maalesef kalplerii durdu.kürtajla gitti meleklerim.Dün adet oldum ve ekim adetimden sonra başlamak istiyorum.Adetten kaç gün sonra trensfer oluyor genelde.Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

evet bazı ilaçlar kullanılıyor ama ilki gibi çok değil. her merkezde farklı oluyor. ben d. kontrol hapı kullanırken lucrine başladım adetimin 3. günü cyclo progonovaya başladım lucrine devam ediyorum. bi de crionen jel kullanacağım bu kadar ilaçlar, az yani anlayacağın, inşallah tutar rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

sağol canım cvpladığın için...inşallah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi rabbim nasip etsin bizlerede anneliği....

nnur merhaba
tedavin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.fatmanur baya açıklama getirmiş sorularına bizim topiğin sanal doktoru oldu maşallah:)tüp bebek konusu okadar önemli bir konuki bu konuda fatmanur gibi çok bilinçli olmamız gerekli aslında.hepimizin bilinçlenmesi gerek.sorlarından bazıları benimde dikkatimi çekti mesela doktorum banada folik asit vermiyo benimde dondurulmuşlarla 3. ve son denemem olacak regl olabilirsem:))folit asit yerine bende doktorum bana vermesede balık yiyorum sık sık.umarım aynı sorunlarla karşılaşmazsın ve bebeğine kavuşursun!
canım benim sağolasın aslında hiçbirşey bilmemeyi çok istersin nasıl hamile kalındığını bilmeden kaç tane çocuk doğuran var Türkiyede. napalım böylesi kısmet olsun gide gele herşeyi öğreniyor insan bundan fazlasını öğretmesin rabbim tez elden kavuşalım meleklerimize.
fatmanur ve avarecann sizlere gerçekten çok teşekkür ederim bana yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için.çünkü bu durum ööle bişey ki kimseyle paylaşamadığın,kendi kendine günlerce hatta yıllarca gözyaşı döktüğün, napalım kısmetse önümüzdeki ay inşallah dediğin ve de en önemlisi kendi kendini teselli edip,avutmaya oyalamaya unutturmaya çalıştığın bi durum işte böle bi durumda sana birilerinin destek vermesi yanında olduğunu hissetmen negüzelmiş ya.işte asıl şimdi ben umutlandım ve şimdi inanmaya başladım herşeyin çok güzel olacağına sağolun arkadaşlar Allah en kısa zamanda sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle. herşeyin yolunda gideceğini hissetmeme sebep olan sizlerle karşılaşmam baksanıza ilk adımın ne güzel başladı. kısmetse 7 ile 10 ekim arasında transferim.birbirimizi haberdar edelim lütfen
canım çok haklısın 2 gün topiğe girmesem aklımda kalıyor çünki kimseyle paylaşamadığım mevzuları burada paylaşabiliyorum sorabiliyorum kardeşin bile işin içinde olmayan seni anlamıyor malesef bide garip sorular soruyorlarya ailedeki yaşlılar tüp bebek başkasının çocuğumu oluyo nasıl oluyo tarzında sorular başıma gelemedi ama gelen çok arkadaş var anlamamaları bi tarafa olayın boyutunu bile değiştirebiliyorlar. transferine az kalmış canım inşallah bu sefer bebeğin güçlü olucak sana sımsıkı tutunacak.
merhaba arkadaşlar! benide aranıza alırmısınız bende bu ay dondurulmuşlarla başlayacağım...ikinci tüp bebek, ilki tuttu ama 24 haftada erken doğumla kaybettim meleğimi...inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim hepimize Allah'ım bu acıyı kimselere yaşatmasın kalamamaktan zormuş 4 yıl bekledim ama kayıp daha zormuş...bugün adet günümdü bakalım yarın gelir bakalım start verceğiz hayırlısıyla...benim 5.gün embriyoları nasıl oluyo banada anlatırmısınız kaç gün bekliyo ve kaçıncı gün transfer yapılıyo ilaç kullanılıyomu?
almazmıyız canım listeye ekliyorum hemen senide
embiriyonu çözdürür çözdürmez transfer ederler reglinin 15 ile 18 günü transfer oluyo canım.
bende cyclo progynova kullanıyorum 8 tane kaldı bakalım bittikten kaç gün sonra regli olacam start vericez bizde inşallah düşündükçe heyecanlanıyorum.
inşallah 1 ekimde güzel haberlerini alıcaz canım seni hemen hamileler kısmına yazıcam inşallah.
Sizlere bir şey sormak istiyorum...Benim dondurulmuşlarım var.ilk bebeklerimin maalesef kalplerii durdu.kürtajla gitti meleklerim.Dün adet oldum ve ekim adetimden sonra başlamak istiyorum.Adetten kaç gün sonra trensfer oluyor genelde.Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
canım ekim adetinle beraber tedavinde başlıyor canım genelde estrofemle başlıyor herkez reglinin ilk günü veya 2. günü kullanmaya başlıyorsun seni yönlendiriyorlar işte 15 ila 18. günleri arasında da transfer oluyor.
sağol canım cvpladığın için...inşallah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi rabbim nasip etsin bizlerede anneliği....

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

herzamanpozitif---------hamile tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------regli bekliyor :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------4 ekim transfer :Saruboceq:

4- fatmanur------------------ regli bekliyor :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:

10- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:

11- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

12- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

13- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

14- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

15- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

16- nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

17- ruyalar---------------------ekim transfer :Saruboceq:

Dondurulmuş transferi bekleyenlerin listesine benide ekleyin, bende temmuz ayında tüp bebek denedim , malesef negatif sonuç aldık. 8 tane dondurulmuş embriyom var. Onları transfer edicez inşallah. fakat tüp bebek tedavisinde kullandığım ilaçlardan yumurtalıklarım kist oldu. onun için şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum. Kist tedavim biterse inşallah bir ay sonra dondurulmuşlar transfer olacak Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

ben burdayım :KK70: nasılsın fatmanur.

canım benim sağol iyiyim şükür. sen nasılsın tatlım
ben iki üç gündür regli olacakmışım gibi sancılanıyorum ama ilacımın bitmesine 7 gün var regli olmama da 10 gün vardır neden böyle oluyo anlamadım keşke kendiliğinden hamile kalmış olsam ama nerdeeeeeeeee tedavi yaklaştıkça seviniyorum heyecanlanıyorum ama nedense bugün çok karamsardım havanında etkisi sanırım içim sıkıldı biraz heralde dedim bilinç altı takıyorum ben buna şimdi daha iyiyim seninde az kaldı 4 ekimde dimi canım transferin nezaman gideceksin kontrole.

Dondurulmuş transferi bekleyenlerin listesine benide ekleyin, bende temmuz ayında tüp bebek denedim , malesef negatif sonuç aldık. 8 tane dondurulmuş embriyom var. Onları transfer edicez inşallah. fakat tüp bebek tedavisinde kullandığım ilaçlardan yumurtalıklarım kist oldu. onun için şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum. Kist tedavim biterse inşallah bir ay sonra dondurulmuşlar transfer olacak Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

zenur canım hayırlı olsun önümüzdeki ay olarak yazım tatlım senide
doğum kontol hapının bitmesine nekadar var umarım güzel haberler alırsın reglinle birlikte bütün kistleri atarsın sorunsuz 2 tedavine başlarsın canım bu arada aramıza hoşgeldin.

18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

kızlar nerelerdesiniz giriyorum bakıyorum kimse yok.

canım merhaba
ya bende öyle yaptım giriyorum bakıyorum kimseler yok kaç gündür!nasılsın?keyifler nasıl?bu arada git gide çoğalıyoruz ne güzel:)inşallah hepimiz hepimizin sevinçlerini burada beraber paylaşırız...

canım 5.gün embriyosunun farkı ne benim yumurta tplandıktan iki gün sonra transfer yapılmıştı yani 2.gün embriyosu oluyo dimi ama 5 ile 2 arasındaki farkı sorarsan bilmiyorumbilmiyorumkismile
ayy hadi hayırlı olsun inşallah hamileler listesinde görürüz seni ayağını sürüyüp bziide peşinden al listeye inşallah:Saruboceq: lütfen korkularını at içinden şükürler olsunki transfer sana nasip oldu inan bana o heyecanı yaşamadan tedavisi yarım kalan kişileri biliyorum allah hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin seninle birlikte hepimize inşallah :Saruboceq:

bu arada git gide çoğalıyoruz ne güzel:)inşallah hepimiz hepimizin sevinçlerini burada beraber paylaşırız...

inşallah ard,arda gelen pozitif haberleriyle halaylar çekeriz ayy düşündükçe heyecan sarıyo :dance::dance:
bu arada arkadaşlar merkezle görüştüm tutunmama sebebinin araştırılmasını istediğimi söledim ( 2 yada 3 başarısızlık sonucu araştırılıyomuş)
ben uygun görülürse o süreyi erkene alalım dedim kromozom testi ile başalayalım dediler bununla ilgili bilgisi olan varmı nasıl bi testtirki hemen verilmiyo 15 20 günde çıkıyomuş sonuçeyvahedigeldismile

18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

kizlar beni listeden silebilirsiniz malesef bebegim dustu 7.hAFTASINA BI GUN KALA.. cok ama uzgunum...

kizlar beni listeden silebilirsiniz malesef bebegim dustu 7.hAFTASINA BI GUN KALA.. cok ama uzgunum...

canım benim inanamadım okuyunca inan çok üzüldüm şimdi
ne desek boş ne söylesek boş inşallah Allahım en yakın zamanda kucağına bebeğini almanı nasip eder bu yaşadıklarının hepsi geride kalır zor bir dönemden imtihandan geçiyorsun Rabbim yardımcın olsun.

X