- 11 Mayıs 2007
- 1.141
- 1
evet cnm bence de kal mutlaka..aklın rahat olur en azından
sonra da vın ucarsınız insallah
ay ay ayyy, çizelgesini de yapmışşşş, maşallah maşalah pek güsel olmuş
aman boşverin şu kaynanaları benim gibi yapacaksın bana tak ettirdi en sonunda kadına sinir krizi geçirttim şimdi süt dökmüş kedi ağzını bile açamıyor benden anında cevabını alıyor :))) gelmemesi daha makbul kafamı sokup yatıom keyfime bakıom o gelse bide onunla uğraşmalı benimkide allahtan 2 saatlik yolda kışın geliyorlar onda da allhatn bizde kalmıyorlar görümcemde kalıyorlar :))) haftada 10 günde bir gidersek gidiyoz :)) bizde ole ben çalışıom görümcemde çalışıyo ama kaynanam evde sabahtan akşama kadar akşam yemek yapmaya üşenir hadi gelinin yemeği var ona gidelim deyip geldiklerini çok bilirim. okulum görümcemin evine yakın. 2 çocuğu var okuldan gelince aç kaldıklarını alıp bize getirdiğimi sözde kayınvalidemler çocuklara bakıyor nasıl bakıyorlarsa
canım çok sevindim değerini görünce ikizimiz geliyor desene :))) hemen çizelge de eklenmiş inşallah sonuna kadar sağlıkla çabucak gide canım
bi ömür birlikte ucacaksınız canım inşallah az kaldı canım doktorun sor ne zaman dönebilirim diye kendinde vicdan yapmayacasan 3 günden sonra dön derim canım. kaynanan yanında olacağına evde tek başına ol bence daha iyi canım. keyfine bakarsın canım.. ben ya anneme söylüyorum o gelip yanımda kalıyor yada kimseye söylemiyorum kendim yatıyorum evde rahat rahat isteyince yatıom isteyince kalkıom ohhhh keyfime bakıom acıkıncı arıyorum kapıya kadar getiriyorlar nasık olsa
Yaaa benim kaynana çok beceriklidir şindi allah için, hakkatten yemek - temizlik düzen olayında iyidir, işin doğrusunu isterseniz annemden çok ona güvenirim durum kotarmak konusunda, annemin eli ayağına dolaşır benim, ama kaynanam kalkar sabah erkenden yemekleri koyar ocaa, öğlen olmadan bütün işi bitmiştir, o yönden örnek aldığım bi şahsiyettir kendisi aman duymasın
ama en rahat kendi evim haliyle, evim evim güzel evim