Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

günaydıın :) ben bu sf. a ilk girdim de kimsenin face i yok bende ama arkadaş olmak isterim tabii, ilk önce burdan konuşalım.. ben yehni evliyim tüp bebbek sf. sında ne işin var diceksin, kafama takılanlar var :) daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadım :KK43: tükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ? ilişki sonrası yapılması gerekenleri de duyuyorum doğrumu meraktayım.. ayağa kalkma duş alma yan yat felan gibi.. bilgin varmı hiç ? çok soru oldu ama :KK43:
Hoşgeldin canım neden tükrük ya da vazelin kullandığını anlamadım açıkçası, bence vücuda dışarıdan gelen herşey zararlıdır. Hamileliği engeller mi bilmem ama enfeksiyon kaparsın bu herşeyden kötü. Bebek istiyorsun sanırım Rabbim nasip ettiyse merak etme her durumda olur, eğer nasip etmediyse yatsanda, amuda kalksanda olmuyor. Ben 1,5 yılda neler denedim olmadı...

Hoşgeldin elif, walla o konulara çok hakim olduğum söylenemez :) türük etkiler diye duymuştum ama ne derece doğru bilemem tabi. araştırmak lazım. google dan aratabilirsin bence doktor sitelerinden bulunabilir. ilişki sonrası türlü şaklabanlıklar yapılıyor yapılmıyor değil, biz de yaptık zamanında bacakları havaya dikmeler falan, olmayınca insan herşeyden medet umuyor haliyle. ama olmadı, demekki o kadar da etkili değilmiş:KK66:

Nitekim doktorlara göre bunlara hiç gerek yok. tutacaksa tutar. sadece hemen ayağa kalkmaz bi yarım saat yatarsan iyi olur diyorlar. efendi gibi yatman yeterli olurmuş :))
sen kaç yaşındası canım?

Günaydın elizeee, nasılsın canım?

iyiyimm canım şafakk sayıyoruzz. sen nasılsın canımmm

iyiyimm canım şafakk sayıyoruzz. sen nasılsın canımmm

Walla bişi kalmadı 4 şubata :KK66: hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. senin bişey kalmadı bizim daha yeni başlıyor :KK43:( hem de antalyadan izmire gidicem transfer için. daha regl mi bekliyorum şimdiden gerildim walla.. transfer aynı şehirde olsaydı, kendi evimde olsaydım ne iyi olurdu :KK43:

Hoşgeldin canım neden tükrük ya da vazelin kullandığını anlamadım açıkçası, bence vücuda dışarıdan gelen herşey zararlıdır. Hamileliği engeller mi bilmem ama enfeksiyon kaparsın bu herşeyden kötü. Bebek istiyorsun sanırım Rabbim nasip ettiyse merak etme her durumda olur, eğer nasip etmediyse yatsanda, amuda kalksanda olmuyor. Ben 1,5 yılda neler denedim olmadı...

demi walla bizde neler denedik, keçi boynuzu kürü, arı sütlü gingseng li karışımlar, allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak demekki! :KK8:

merhaba kızlar az önce merkezden geldim rahim kalınlığım 9,4 müş bugun 15 günüm c.tesi transfer dediler 20 günüme geliyor ve evlilik yıldönümüm, sanki yolunda gitmeyen bişeyler var e2 sonucu düşük dedi hemşire 200 lerdeymş bantın sayısını bu gun düşürmem lazımdi çizelgeye göre 2 ye inicekti yine 4 tane olarak devam et dedi.ve yarın yine progesteron tahlili için çağırdı hemşire ona göre iğnenenin dozunu ayarlıyacakmış 2 tane embriyonunda biri iyi diğeride orta kaliteymiş inş hayırlısıyla çözülürler dr'umda rahim gayet iyi dedi ama içime bir sıkıntı çoktü kendime çoooook kızıyorum her tedavimde hep umutsuz bakıyorum

wish canim merhaba:KK3:
seni merak ediyordum burda buldum:KK9::KK9::KK9:
neguzel bi haber bu, rahim kalinligin cok iyi,transferinde yakin bi zamanda allahin izniyle olacak.lutfen olumsuzluklari kotu dusunerek uzerine cekme:KK20:
guzel dusunki guzel olsun canim
allah yardimcin olsun

bende dondurulmus tedavimi bekliyordum bu ay ama dogal yolla hamile oldugumu ogrendim,fakat sevincim yarida kaldi birkacgun once dusuk yaptim
anliyacagin kisa bi sok,heyecan,sevinc,uzuntu nevarsa biarada yasadim gecen hafta
bunada sukur,allahim saglik versin gerisi gelir.
optum,seni takipteyim:KK1::KK1::KK16:

neguzel bi haber bu, rahim kalinligin cok iyi,transferinde yakin bi zamanda allahin izniyle olacak.lutfen olumsuzluklari kotu dusunerek uzerine cekme:KK20:
allah yardimcin olsun

bende dondurulmus tedavimi bekliyordum bu ay ama dogal yolla hamile oldugumu ogrendim,fakat sevincim yarida kaldi birkacgun once dusuk yaptim
anliyacagin kisa bi sok,heyecan,sevinc,uzuntu nevarsa biarada yasadim gecen hafta

selammm, kulak misafiri oldum :KK9:
sanırım 77 lisin sen de benim gibi:KK34:
düşük olayın çok üzüldüm ... ama gördüğüm kadarı ile güçlü ve pozitif bir insansın, ne güzel, maşallah :nazar:diyor bize de pozitiflik bulaştırmanı diliyorum :KK34:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir giremiyordum buraya özlemişim sizleri yeni deneyen anne adayları Rabbim inşallh gönlünüze göre versin yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bişey sorcam en son hani benimki gene tutmadıya bana ilk yaptrıdığım yer tutmayınca genetik tahlili yaptır demişti ama ben yaptırmadım ve çok korkuyorum bişey çıkarda senin çocuğun olmaz derler diye çook korkuyorum aranızda bu genetik tahlilini yaptıran arkadaşlar varmı lütfen yardım bekliyorum şimdiden çook teşekkür ediyorum...

kızlar merak ediyorum transfer işlemi ne kadar sürüyor, hastanede ne kadar dinleniyorsunuz?bir de transferden sonra tuvalet işinizi nasıl hallediyorsunuz? zaman yaklaştıkça ben de çok heyecanlanıyorum,

Canım, transfer 5-10 dakika sürüyor sürmüyor. hastanede 1 saat kadar dinlendiriyorlar. tuvalet için ise; ilk sıkışıklık için sürgü veriyorlar benim merkezde. sonrasında yani merkezden çıkmana yakın wc ye gidiyorsun.

günaydıın :) ben bu sf. a ilk girdim de kimsenin face i yok bende ama arkadaş olmak isterim tabii, ilk önce burdan konuşalım.. ben yehni evliyim tüp bebbek sf. sında ne işin var diceksin, kafama takılanlar var :) daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadım :KK43: tükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ? ilişki sonrası yapılması gerekenleri de duyuyorum doğrumu meraktayım.. ayağa kalkma duş alma yan yat felan gibi.. bilgin varmı hiç ? çok soru oldu ama :KK43:

vazelin ve tükürük ve bilimum kayganlaştırıcı kremler mutlaka etkiler canım. mantarın durumunu bilmiyorum. ama bi ara antibiyotikten mantar olmuştum da, burdaki dr, hemen tedavi edelim, transfer engel bir durum yaratmasın demişti. ama gebeliği bilemiyorum. ama varsa böyle bir problemin mantar çok sıkıntı veren birşey hemen tedavi ol derim.

SUDENAZ cım; 2054 Salavat - 2526 Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir ekler misin

200 Salavat , 300 Ya Halik,Ya Bari,Ya Musavvir eklermisin canım.

ben 35 imi doldurmak üzereyim :) bi kere aşılama, bi kere tüp bebek tazelerle denedim, ikinci dondurulmuşlarla olacak.
tabi bu kadar da değil, eşim varikosel ameliyatı oldu, ben polip aldırdım vs derken değişik süreçler girdi işin içine.
sana henüz erken evliliğinin tadını çıkar çocuk olayını şimdlik fazla takma diycem ama işe yaramayacak biliyorum :)) o yüzde allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda anne olursun canım :13:

inş. ikimizinde olur ya.. komşum aynı senin aşamalardan geçti tüp, varikosel oldu eşi, sperm zayıflığı varmış, aşılama yaptırdı kaç kez.. 12.yılında kendi kendine hamile kaldı :) oğlu 9 yaşında şu an . umudunu hiç kaybetme

Kızlar günaydıınnnnnn.....

Herkeş face dedir muhakkak ama ben burdan bi şansımı deneyim dedim gene de :KK8::KK24::KK9:

günaydın canım evet herkes tatilde bizde yeni kalktık öğretmenler yarı yılda geri kalnlarda transfer izninde herkes yeni yeni dökülüyor :)))

canım bence de kullanmasan iyi olur çünkü bize transfer sırasında o gün ve sonrasında bir süre parfüm deodarant sabun oda spreyi gibi kokular yasak çünkü kokular kimyasal olduğu için embriyoru etkiliyormuş. embriyolaog bana sıkı sıkı embihlemişti eşim bile kullanmıyor o dönemde hatta banyoda ilk önce saçlarımı yıkıyorum topluyorum sonra vucudumu sabun falan kullanmdan yıkayıp çıkıyorum. keşke bole bi sorunun varsa doktoruna gidip sorsaydın o sana gerekn ilcı verirdi yardımcı olurdu canım. hem daha ok yeni evliymişsin acele etme keyfini sür biraz :)) ilişki sonrası hemen kalkma gibi şeyler söyleniyor ama iilk önce bence bi doktorla görüşün sen de eşinde tahlillerinizi yaptırın derim canım :))

allah yardimcin olsun

çok geçmiş olsun inşlallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canım :))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir giremiyordum buraya özlemişim sizleri yeni deneyen anne adayları Rabbim inşallh gönlünüze göre versin yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bişey sorcam en son hani benimki gene tutmadıya bana ilk yaptrıdığım yer tutmayınca genetik tahlili yaptır demişti ama ben yaptırmadım ve çok korkuyorum bişey çıkarda senin çocuğun olmaz derler diye çook korkuyorum aranızda bu genetik tahlilini yaptıran arkadaşlar varmı lütfen yardım bekliyorum şimdiden çook teşekkür ediyorum...

canım en azından sorunlar ortaya çıkar eğer varsa... petek-unal arkadaşımız yaptırdı bi sorun çıkmadı çok şükür sadece vitaminleri daha fazla kullanması gerkiyormuş canım sakın endişe etme

inşallah artacak canım tavan yapacak :)))) :nazar: hatta sudenazı da geçeçek :nazar:

seninkilerde evin içinde bole olacaklar :KK4: :KK4: birbirlerini çekiştirip duracaklar inşallah :KK34:
insallahhhh sağlıkla gelsinler de kostursunlar böle raziyim:KK9:

Kızlar günaydıınnnnnn.....

Herkeş face dedir muhakkak ama ben burdan bi şansımı deneyim dedim gene de :KK8::KK24::KK9:
günaydın çidom,sen antalyadasın di mi bizde 6 yıl oturduk antalya da hatta dedem,teyzemler,dayım orda ..genelde konyaltı ve migros civarında evleri ben de cok sık gelirim gelirsem arıcam seni:KK76:

allah yardimcin olsun

cnm hem sevindim hem üzüldüm okuyunca,ama cabuk toparlanmısın ins yine gelir meleğin:KK16:
cnm benimde hiç bilgim yok ama yaptıran arkadaslar yardımcı olar sana:KK34: aramıza tekrar hosgeldin:KK76:
200 Salavat , 300 Ya Halik,Ya Bari,Ya Musavvir eklermisin canım.
Allah kabul etsin cnm

amin inşallah canım :)))) sen nasılsın kanaman falan olmadı demi tekardan

transfer on dakika faln sürüyor canım tuvalet işini de sürgü ile hallediyoruz çünkü uzun süre sıkışık kalmakta sakıncalı bende 2- 2.30 saat falan dinlendriyorlar :)) az kaldı canım inşallah her şey yolunda gider

benimde çarşamba kontrolum var büyük olasılıkla 10 şubatta transferim olacak desene birlikte gün sayacaz çok sevindim canım inşalla sorunsuz geçirizi :)))

cnm benm kanama durdu sukur birdaha hıç olmadı ama kabamda yer kalmadı iğneden inşallh bir daha da hiç olmaz kanama ama halen hematom alanı var dedi dr um 4 hafta kadar daha yatmaya devam edicem aslında iyiy oldu yatmam eşim tarafındn yatılı gelicekler var ve kimse demiyorki biz gelip bakalım ayaklanmamı bekliyorlarmış ben hizmet edicem yaa sınırım bozuldu bu sabh eşim dn duyunca gelmktn vazgeçmiş kayınvalidem elime vericek yemek yapıcak bana hizmet edicek yaa gelmketen vazgeçmiş kanama olmadn önce haftaya geliyorum size diyordu kanam olunca korktu ben bekliyordum bu cevabıda eşim de olsun o bakamaz sana diyor aman hiç sinirimi bozmucam işte ben de durum böylecnmm zaten yatmktan cok gerildim ben

cnm bnm bende 2 tane bıokımysl geblık gecırdım bendn de genetık test istendi ama mutsyon test pıhtılşma bakıldı sende ne bakılıck ki cocuğn olmaz ya da olur dıye bır sonuç çıkmıyorki bu testten hyrlı olsun ama mutlaka yaptır

kızlar merak ediyorum transfer işlemi ne kadar sürüyor, hastanede ne kadar dinleniyorsunuz?bir de transferden sonra tuvalet işinizi nasıl hallediyorsunuz? zaman yaklaştıkça ben de çok heyecanlanıyorum,

10-15 dk. sürüyor transfer. transferden sonra 1-2 saat içinde gönderiyorlar zor bi işlem değil, sadece sıkışık olman gerek transferden sonra ben 20 dk. dayanmıştım ve lavaboya gitmiştim.hayırlı olsun tedavin..

canım bende neagitf olunca raştırmak istiyorum haftaya randevu alıcam üniversite hast. gidicem genetik testler için, mecbur yaptırmalıyız en azından sorun nerde ise onu bilmeliyiz ona göre hareket edilir,, yoksa sürekli tüp yaptı neagtif:KK43:(
inşlh hiç sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçlarımız ...

cnm benm kanama durdu sukur birdaha hıç olmadı ama kabamda yer kalmadı iğneden inşallh bir daha da hiç olmaz kanama ama halen hematom alanı var dedi dr um 4 hafta kadar daha yatmaya devam edicem aslında iyiy oldu yatmam eşim tarafındn yatılı gelicekler var ve kimse demiyorki biz gelip bakalım ayaklanmamı bekliyorlarmış ben hizmet edicem yaa sınırım bozuldu bu sabh eşim dn duyunca gelmktn vazgeçmiş kayınvalidem elime vericek yemek yapıcak bana hizmet edicek yaa gelmketen vazgeçmiş kanama olmadn önce haftaya geliyorum size diyordu kanam olunca korktu ben bekliyordum bu cevabıda eşim de olsun o bakamaz sana diyor aman hiç sinirimi bozmucam işte ben de durum böylecnmm zaten yatmktan cok gerildim ben

Canım benim ya hiç bozma moralini...

Gerçekten anlamak zor.

"Zor günümde yanımda yoksan,iyi günümde ne lüzmun var!"

Allah sana ve bebişine sağlık ve iyilik versin,

Onlarada akıl,fikir,vicdan versin inşallah.

seni çok iyi anlıyorm canım bende de bir kaynana var allah düşmanına vermesin yani. ben ayaktayken sürekli gelir yatınca gelmez zaten yanımda annem var. gelse de 15 dk oturup gider görümceme :))) dördüncüyü deneyeecez 10 gün sonra transfer var ne bir bardak suyu nasip oldu nede bir tabak yemeği gelmesin de zaten ya boş ver ben her zaman diyorum kaynanam gelceğine hiç gelmesin. o gelse bide ona hizmet etmeli gelmese sokarım kafamı yatağa ekmek arası yer doyarım dışardan solerim bişiler ama onlar olunca ytamıom kalkamıom bide onlara hizmet ediyorum :)) eşimde der zaten her tedavide ben annen gelsin diyorum denemeye sen zaten annemi sevmezsin kendi annen gelsin sinirlerini bozma diyor :)))

boş ver canım oturacak yerin kalmasın ama bebeğin sneinle olsun yeter ki bütün dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alırıs canım :))

Ah bu kayınalideler ah,neden böyleler sanki:KK14:

Kendi kızları aynı durumda olsa,kayınvalideleri aynı şeyleri yapsa ne hissederlerdi acaba :KK19:

Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş,bunu tespit etmek için cd56 diye bir test varmış,bigisi olan,yaptıran varmı kızlar?:26:

seni çok iyi anlıyorm canım bende de bir kaynana var allah düşmanına vermesin yani. ben ayaktayken sürekli gelir yatınca gelmez zaten yanımda annem var. gelse de 15 dk oturup gider görümceme :))) dördüncüyü deneyeecez 10 gün sonra transfer var ne bir bardak suyu nasip oldu nede bir tabak yemeği gelmesin de zaten ya boş ver ben her zaman diyorum kaynanam gelceğine hiç gelmesin. o gelse bide ona hizmet etmeli gelmese sokarım kafamı yatağa ekmek arası yer doyarım dışardan solerim bişiler ama onlar olunca ytamıom kalkamıom bide onlara hizmet ediyorum :)) eşimde der zaten her tedavide ben annen gelsin diyorum denemeye sen zaten annemi sevmezsin kendi annen gelsin sinirlerini bozma diyor :)))

boş ver canım oturacak yerin kalmasın ama bebeğin sneinle olsun yeter ki bütün dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alırıs canım :))

ay çok komık yaa bu kadar olur benım eşim sabh dedi zaten benm annem sana bakamazki annen burdayken gelsin olmazsa dedi yok yok cnm ben duşundum annen bana bakar biraz annemde evine geçer dinlenir hiç bişiy diyemedi çunkü benm kayınvalide karşıma geçip bana yaşlanınca bakmak zorundasın deyip duruyorda ben de hiç oralı olmuyorum gecen tlfn da lafı çatlattım dedim siz yaşlanınca bekliyorsunz bakın diye bende şimdi bekliyorum bakılayım diye allah razı olsun anamdan herşeyimi yapıyor ee kız annesi işte bakıck ne yapsın dedi:KK1::KK1:gelsin ama söylücem vakti bir bardak suyunz nasip olmadı bana ama bendn bekliyorsunuz bakılmayı gelin hasta olunca anası bakmak zorunda ama kayınvalide hasta olunca gelin bakmak zorunda kendi evlatları değil artık sınırımı bozdu benm çokk:KK19::KK19:daha duna kadar heryerde bu kızı dr götürün bebeği olmuyor diyor du kulağıma geldi gerçi yuzumede söyledi demek sende de var büyük cadı benm söylüyorum eşime ay annene baban nasıl dayanmış diye oda guluyor eşimde farkında işte aman anne diyorum geçiyorum ama zaman zaman iğneleri dışarıda dolanınca kaynvalide sınırım bozuluyor benm de ayyy ne gunah dimi çok dedikodu yaptım :KK9::KK9:olsun işte yine dicem kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı:KK60::KK60::KK60::KK60:

X