- 21 Kasım 2011
- 1.928
- 5
Selam kızlar, negatifi alınca kaçar gibi oldu ama ancak fırsat bulabildim ve kendimi de biraz toparladım. Şimdi birkaç ay ara vereceğiz. Ama dualarım sizlerle. Şu negatif serisi de kırılır artık umarım. Umut dolu bekleyişlerin sonunda hepimizin kucağı dolar inşaallah.
canım ne diyebilirim ki ya rabbim sana eşine sabır versin inşallah bizi unutma olur mu merakte bırakma bizi yeniden daha güçlü daha umutlu bi şekilde gel buraya
Selam kızlar nasılsınız .. haftasonuna girdik herkez kaçakları oynar :)) ama zaman nasl geçecekkkk (
benim şafak 7 ... dün gece aklıma birşey takıldı kızlar.. benim test tarihim 4 şubat. bu ayki olası adetim 31. ocak yada 1 şubat nasıl olacak ilk defa böyle geldi.. daha önce başına gelen varmı
Aylinm nasılsın canım
canım ben giremedim abimleri yolcu ettik şimdi yeni oturabildim daha.. evi toparladım biraz akşama yemeği falan hazırla derken ancak fırsat buldum. caım ben hep test tarihlerim adetimden üç gün falan sonra ya denk geldi. sorun olmuyor merak etme. zaten kullandığımız estrofem adet olmamıza engel oluyor zate senin ki pozitif olduğu için 9 ay kadar olmayacaksın canım
Canlar bensiz bensiz planlar yapılmış küstüm yaaa...
küsme canım küsme sana haber vermez olur muyum yaaa sen yoğundun bu ara o yüzden canım zaten işler karıştı SYE nin dayısı vefat etti benim misafirlerim vardı abimleri gönderdim şimdi annem benimle hala ayarlayabilirsek gidelim inşallah
saolun kızlar ben her zaman şükrederken sizlerede dua ediyorum cnm ben antalya tüp bebekte yaptırdım ilki negatifdi 2.denemede olumlu sonuç aldım stres olmasın bu aşamada çok önemli birde transferden sonra evde kısa yürüyüşler yapın ama fazla hareketten kaçının Rabbim yardımcınız olsun
rabbim bebişlerine sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah kardeşleri de sürpriz yapar kendisi gelir