canım aslında iyi yapmışsın tabiki iğne daha etkili ditek kana karışıyor ve tutunmada önemli çünki rahim duvarını kalınlaştrıyor bu iğne embiriyo daha iyi tutunuyor benim doktor tahlil gügüne kadar bi vurunda bakarız demişti tahlil günü geçti şimdi kontrole kadar vurun dediler ama yarın doktora yeter gari ben daha vuranamiycem diycem ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum iptalim yani.transferden geldim gelir gelmez de sizlerle paylaşmak istedim herbirinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum zaten o yüzden herşey yolunda gitti yalnız ne güzel transfer oldu bitti hemşire geldi ilaçlar aynen devam derken ben atladım fitil yerine iğne olmazmı daha etkili diye o da tamam dr kabul etti içiniz rahat olsun iğneye devam kendi kendime kaşındım işte ya bunu anlatmamım sebebi bugün kaç hemşireye sorduysam hepside gerek fitil gerek iğne ikisinin de etkisi aynı değişen hiçbişi yok diolar ee öyleyse niye iğne olup da kalçalarımız kist olana kadar acı çekiyoruz gerçekten bunun cevabını çok merak ediyorum böyle durumda olan varmı? yani ısrarla fitil uygula diyen bi merkez?
canım benim ya!olmazmı en yakınlarda sende yaşadın bu heyecanı:))aklıma gelince boğazıma bir şey tıkanıyor !!burada herkese ahkam kesiyordum ya hani heyecanlanmayın stres yapmayın kızlar,kendinizi yormayın kızlar!!!:)))))) şimdi aynısı banada oluyor ama yenmeye çalışıyorum en azından.ne olur duanızı eksik etmeyin şu embriyolar sağlıklı çözünsün yerleşsin beni yani bzi hiç bırakmasınlar bir daha:)))dediğini yapıcam aslında aklımdan hep geçiriyorum her ezan vakti her an her dakika dua ediyorum.Allahım beni geri çevirmez inşallah.hakkımızda hayırlısı! transferim yarın sabah 9 da.bu arada bebişlerin nasıllar sende cumartesi bekliyorsun değilmi canımcım?ay hadi hayırlısı senin içinde bakalım keseleri görünce heyecanlanıcakmısın:)) inşallah bir ömür boyu seni bırakmazlar.sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz tatlım....
bu arada transferi olan arkadaşlarım yol arkadaşlarım:))) hakkınızda hayırlısı olsun Allah kucağınızda almayı nasip etsin.sevgiler...
çok saol msjını şimdi gördüm ben de transferden yeni geldim ii geçti çok şükür ya işte niye böyle kalçalarımzı zorluyolar bana bugün ısrarla fitil kullanın dendi burda bi bit yeniği var ama anlamadım gitti
Allah razı olsun.. Yaradan bu paylaşımların yüzüsuyu hürmetine senin de yüzünü güldürsün...
Dün transferim yapıldı evde yatıyor dinleniyorum sen ne kadar yattın dinlendin ne kadar zaman sonra banyo yaptın ne yedin ne içtin çok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim.
Fatmanurcum Allah razı olsun bende yasin okuyacagım kendim ve transfer olacak arkadaşlarım için. bide onbin kulhuallaüehad suresini okumaya başladım sen söylemiştin galiba onu bana allah kabul etsin inşallah.
Fatmanurcum hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.kendine iyi bak canım.
Arkadaşlar bi ara burda ananas yiyin falan demişti sanki biri ama hatırlayan varmı ananas neye yarıyor transferden sonra faydalı bişeyse yiyelim.
geshenk nasıl geçiyor günler..varmı bi belirti..bende bel mel ağrısı kalmadı...hiçbir belirtim yok
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM !!! slm arkadaşlar 1970fun ablacım yasminden selamım var sana ve sormamı istediği için soruyorum niyetim acını tazelemek değil af buyur...
yasmin kanaması olmuşmuydu diye sormamı istedi ama uyandığımda konuştuk yani tam kendimde değildim desem yeridir ve unutkanım umarım sorusunu doğru iletmişimdir:26:
birde kasığında saniyelik ama şiddetli ağrı oluyomuş bu adet ağrısı gibi değilmiş zonk zonk yaparak gelip gidiyoımuş onun için çok endişeli bende bunuda bi sorarım dedim tedaviyle hamie kalan arkadaşlarımız bu gibi durumlar normalmidir acaba ben daha önce hiç hamile olmadığım için bilemedim ama belki yereşiyodur fian dedim umarım öyledir...
izne ayrılıcak arkadaşlara hayırlı mutlu bayramlar diliyorum...
cumanız mübarek osun..
sağlıcakla kalın
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.ama uzun zamandır takip edıyordum zaten siteyi.ben ilk tüp bebek denememi yaptım.dondurulmuş embrıyolarımla.7 kasımda transferım gerçekleşti.ama hiç bir belirti yok sankı gebelik anlamında,çok korkuyorum ama endişemi kimselere diyemiyorum.burda okudugum kadarıyla herkeste bı takım belirtiler olmuş ama ben hiç bişey hissetmiyorum.dondurulmuş embrıyo transferi yapanlar yaşadıklarınızı paylaşırsanız cok mutlu olurum.
ilk denemenmi sanırım ilk 2 ci olsaydı tecrüben olurdu ilkmi ikincimi onu anlayamadımdondurulmuş embriyolarla transferi yapılan arkadaşlar yaşadıklarınızı anlatır mısınız?belirtileriniz nelerdi?coooooook merak edıyorum.bende bi belirti yok,yanı pek bi farklılık hissetmiyorum.bu durum normal mi?
merhaba sintra.mesajın için teşekkürederim.yanı burda okuyorum da bazı arkadaşlarımız bişeyler hissetmiş acaba bende bı tuaflık mı var demeden duramadım.düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince,rahat olmaya çalışıyorum ama meraketmeden de duramıyorum.allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.amin.sana da bu yolda başarı dılerım ımarım rabbım kucagını doldurur.
dondurulmuş embriyolarla transferi yapılan arkadaşlar yaşadıklarınızı anlatır mısınız?belirtileriniz nelerdi?coooooook merak edıyorum.bende bi belirti yok,yanı pek bi farklılık hissetmiyorum.bu durum normal mi?