Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

mrb arkadaşlar benimde umutta 2 adet dondurulmuşum var ve bir kaç ay içerisinde denemeyi düşünüyorum.süreç nasıl ve adetin kaçıncı günü başlanıyor? doktorum Ulun bey bana hangi ilaçların kullanılacağını gösteren bi çizelge verdi ama orada yazmıyor.doktor söylemişti ama ben ne zaman başlanıyordu unuttum.birde en başta ultrasonda başlamak için bir sorun olup olmadığına bakılıyormuş o adetin kaçıncı günü oluyor? yardımcı olursanız sevinirim

canım hastalandıktan 13 15 gün sonra sanırım 2 ci denemen embiryoların donmus bekleniyorsa arayı uzatmadan hemen yaptır bilgin varmı bilmiyorum tutunma sansı %25 düşüyor dondurulmuslarda fazla bekletme :)

mrb arkadaşlar benimde umutta 2 adet dondurulmuşum var ve bir kaç ay içerisinde denemeyi düşünüyorum.süreç nasıl ve adetin kaçıncı günü başlanıyor? doktorum Ulun bey bana hangi ilaçların kullanılacağını gösteren bi çizelge verdi ama orada yazmıyor.doktor söylemişti ama ben ne zaman başlanıyordu unuttum.birde en başta ultrasonda başlamak için bir sorun olup olmadığına bakılıyormuş o adetin kaçıncı günü oluyor? yardımcı olursanız sevinirim

adetin 2. günü estrofem diye bir ilaçla başlamış genelde herkes ondan sonra ilaç ve dozajlar doktora göre değişiyor.. sonra rahim kalınlığı kontrol ediliyor istenen kalınlıktaysa transfer günün söyleniyor.. çok basit ve daha az yorucu bir işlem tazeye göre.. maddi olark da daha ekonomik.. hayırlı olsun

amin tüm isteyenlerin insallah seni cok iyi anlıyorum bendede aynı seyler olmusdu ilk denemde ama sonuc nekatif kafama takmakla kala kaldım şimdi ikinci denemem olacak ama artık önemsemiyorum allahın dediği olur ben ilkinde hiç vitamin alamadım yemek yiyemedim babam hastaydı gün boyunca bir böğrekle kaldım sanırım onunda etkisi vardı yeme içmene dikkat et tutunması için faydalı seyler yemek lazımm insallah tutunmusdur bebişin :)

canım hayırlı olsun sanada.. evet beslenmek ruh halin stres gibi faktörler elbette etken.. ama öncelikle zamanı değilmiş demekki inşallah zamanı gelmiştir.. babana geçmiş olsun.. Allah yeni işleminde yardımcı olsun..

avarecan h.b benim de 2 ci transferim olcak umarım bu sefer tutunur rabbim herkezin gönlündekini versin cok zormuş allah sevdiği insanlara dert keder veririmiş denemek istermiş sabrını sanırım sabırlı olmak zorundayız isyankarcı sakın olmayalım...

kesinlikle.. isyan yok.. sabır edeceğiz ki Rabbimin sınavından hayırlısı ile geçelim.. sakin kafa sağlıklı işlem.. :112:

canım hastalandıktan 13 15 gün sonra sanırım 2 ci denemen embiryoların donmus bekleniyorsa arayı uzatmadan hemen yaptır bilgin varmı bilmiyorum tutunma sansı %25 düşüyor dondurulmuslarda fazla bekletme :)

dondurmakmı %25 şans düşürüyor yoksa dondurulduktan sonra bekletmekmi?yani beklettikçe şansmı düşüyor?

phaselis canım süreç çok kolay.benım adetın 1 gunu estrofem tablet başlandı.onu kullanıyosun.vıtamın ve folık asıt verdıler.ultrasyonu tam olarak hatırlamıyorum ama adetlıyken bakılmıstı.erteleme bence.allah yardımcımız olsun.

1 tane.yasadan dolayı.allah bizlerle yavrularımızla olsun inşallah.cevabın için saol.sen nerde yaptırdın acaba.

bilmiyorum banamı sordun ben avrupaşafak hastanesinde yaptırdım 2 ci denememde orda olcak ya eskiden 2 3 embiriyo koyuluyordu san daha fazlaydı ama şimdi 1 tane koyuluyor 2 ci denemedede 1 tane knuluyor 3 cu denemede 2 tane koyuyorlar bence cok sacma bu olumsuz etkiliyor yani 1 tane koyulması sans azalıyor bunu doktorum söyledi bana neyse eşim geldi ben cıkıyorum daha sonra görüşmek üzere..sen nerde yaptırdın yazarsan sevinirim sonra okurum

geshenk senınle arka arkaya hamılelık haberını alcaz.bayram haftasında yanı.inşallah çifte bayram olur.burda paylas olur mu merak ederım.allahım hepimize bu yolda yardımcı olsun.bı de hangı merkezde yaptırdın.tabı bı sakıncası yoksa yazarmsın.isim verebılıyor muyuz bılmıyorum.

dondurmakmı %25 şans düşürüyor yoksa dondurulduktan sonra bekletmekmi?yani beklettikçe şansmı düşüyor?

yani benim dondurulmusum 7 hücreli ilk yumurta toplamadan kalan embiryom 1 ay oldu donduralı bana tekrar koymaları için 1 ay geceecek toplam 2 ay olucak dondurulmusum ve doktor bana dediki hazır dondurulmus olan embiryo ilk taze embiryoya göre %25 düşük dedi tutunma sansı norlmalde taze embiryo %45 ama dondurulmus beklenmiş embiryo %25 malesef caanım

sintracım ben bahçecıye gıdıyorum.gercekten mı ıkıncı de 2 tane mı koyuyolar.buna sevındım,bılmıyordum.inş olur canım

ben dondurulmuşlarda şansın düştüğünü bimiyordum.aslına bakarsan bu konuyla ılgılı çok farklı şeyler duydum.o yuzden kafama takmıyorum.bazılarıda daha güçlü oldugunu soyluyor.olacagı varsa olur canım.sen bunları düşünme,ertelem sakın.

1 tane.yasadan dolayı.allah bizlerle yavrularımızla olsun inşallah.cevabın için saol.sen nerde yaptırdın acaba.

kime sorduysan bilemiyorum ama ben kendimce cevaplayım benim A.S.M de olmuştu zaten ilk denemem şimdi dondurulmuşlarımda yine orda olduğu için ve mecburen transfer ettirdim bende tüm bu işlemlerde aşılamada yaptırmıştım daha önce myom oluştu ilaçları etkisiyle büyüdü ve ameliyat söz konusu oldu doktorumda bu şekilde dneyip eğer tutarsa birlikte alalım deyince böyle karar verildi

nedir bahsettiğiniz anlamadım ben.. dondurulmuşların bekletilmesi mi??? onların 5 yıl süreleri var istek halinde bir 5 yıl daha hatta.. bir sorun yok bu konuda.

geshenk senınle arka arkaya hamılelık haberını alcaz.bayram haftasında yanı.inşallah çifte bayram olur.burda paylas olur mu merak ederım.allahım hepimize bu yolda yardımcı olsun.bı de hangı merkezde yaptırdın.tabı bı sakıncası yoksa yazarmsın.isim verebılıyor muyuz bılmıyorum.

öylemi.. elbette haber veririm.. A.S.M de yaprırdım Anadolu Sağlık Merkezi.. JOHN HOPKİNS... duymuşmuydun?? inşallah müjdeli haberler alırız..

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.bende şansın düştüğünü duymamıştım biraz üzüldüm ama bazılarıda daha güçlü olduğunu söylüyor doğru, bende öyle duymuştum.gerçi eğer nasipse öylede böylede olur muhakkak böyle düşünmek lazım.iyi haberler almanız dileğiyle

kime sorduysan bilemiyorum ama ben kendimce cevaplayım benim A.S.M de olmuştu zaten ilk denemem şimdi dondurulmuşlarımda yine orda olduğu için ve mecburen transfer ettirdim bende tüm bu işlemlerde aşılamada yaptırmıştım daha önce myom oluştu ilaçları etkisiyle büyüdü ve ameliyat söz konusu oldu doktorumda bu şekilde dneyip eğer tutarsa birlikte alalım deyince böyle karar verildi

nedir bahsettiğiniz anlamadım ben.. dondurulmuşların bekletilmesi mi??? onların 5 yıl süreleri var istek halinde bir 5 yıl daha hatta.. bir sorun yok bu konuda.

öylemi.. elbette haber veririm.. A.S.M de yaprırdım Anadolu Sağlık Merkezi.. JOHN HOPKİNS... duymuşmuydun?? inşallah müjdeli haberler alırız..

duymamıştım.umarım dıledıgın gıbı olur.

kızlar hepinize ortak yazayım şunu hepiniz yenisiniz eskilerden kimse yok şu anda benden başka o yüzden yazılarınızdan okuyunca cevaplamak gereği duydum..

dondurulmuşlarda şans daha fazladır nedeni ise yüklü bir şekilde hormon ilacı alımı yok, rahim daha dinlenik, yumurta toplama işlemi olmadığı için rahime yapılmış bir işem yok daha dinlenik dolayısıyla.. stres daha az.. ve bunlar şansı arttırıyor haa bide embiriyoların dışındaki zar çözündürme işlemi sırasında eridiği için tutunmaları daha kolaylaşıyor.. yani yabana atmayın bu işlemi... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar hepinize ortak yazayım şunu hepiniz yenisiniz eskilerden kimse yok şu anda benden başka o yüzden yazılarınızdan okuyunca cevaplamak gereği duydum..

dondurulmuşlarda şans daha fazladır nedeni ise yüklü bir şekilde hormon ilacı alımı yok, rahim daha dinlenik, yumurta toplama işlemi olmadığı için rahime yapılmış bir işem yok daha dinlenik dolayısıyla.. stres daha az.. ve bunlar şansı arttırıyor haa bide embiriyoların dışındaki zar çözündürme işlemi sırasında eridiği için tutunmaları daha kolaylaşıyor.. yani yabana atmayın bu işlemi... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

çok sağol canım hakikaten içim çok rahatladı kısmetten ötesi yok ama yinede insan umutlandırıcı bişeyler duymak istiyor.ayrıca söylediklerin kesinlikle mantıklı bencede sağol tekrar

ben demiş olabilirim.. tutunmayı arttırdığı söyleniyor ve kabızlık önlüyor lifli olması bakımından.. kabız olmak istemiyoruz ya malum bu anlamda katkısı da var.. kimisi suyunu içiyor ama bende yiyorum liflerinden yralanayım diye çok şükür kabız olmadım bu kez ki bağırsaklarım hep problemlidir.. kabak çekirdeği de yiyorum ben o da aynı şeyleri yapıyor haa bide muşmula var o da aynı etki yapar bunları yiyebilirsiniz ama ananası 6-7 gün sonraında yemeyin..

bende ara ara oluyor az az.. bide uçuk çıktı maytapcım o bir virüz aslında vücut düşkün değil zira çok meyve yiyorum sebze ağırlıklı besleniyorum stresim de yok aslında.. sadece düğünümde çıkmıştı.. bazı arkadaşlar gebelik belirtsi diyor bir umutlandımki bunu duyunca sorma.. ne kadar doğru bilemiyorum bayramın 3. günü çıkacak ortaya işte.. eğer pozitif alırsam bunu da belirtilere ekleriz artık :))

teşekkür ederiz canım.. sanada iyi bayramlar mutlu umutlu osun bayramın.. senin cuman da mübarek olsun.. ben evdeyim zatende :))) tatile gideceklere hayırlı yolculuklar..

şoooktayımm..bende önce aft haman arkasındanda uçuk çıktı....ama bende stresten die düşünüyordumm..eğer öyleyse :97:bu bir belirti denilebilir:)))

X