Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

FATMANUUUR nerdesin nasıl gidio merak ediyorum seni benimde yarın transferim kısmetse biraz karamsarlıkla birlikte azcık heyecan ve belirsizlikte var hayırlısı inşallah mevlam neyler neylerse güzel eyler notun falan varsa iletebilirim hemşirelerine :)) iğne yerlerin nasıl neyse zor bile olsa dayanıcaz artık bu progestan fitil çok rahatmış jele ve iğneye göre jel mantar yapmıştı iğne de kalçalarımı mahvetmişti ama bunda da hepsi dışarı çkıo bi o sıkıntı var neyse gene cok uzattım Allah senin ve bebişinin yada bebişlerinin yanında olsun amiiiinnnn

nasıl fitilmiş o öyle.. keşke bana de varilseydi ilkinde iğnelerden dediğin gibi kalçam mahvolmuştu şimdi de jel kullanıyorum çoğu dışarı çıkıyor bide kullanması zor onu da mantar olmadım henüz çok şükür.. bide ağızdan alınanı varmış hap şeklinde niye öyle vermiyorlarki sanki..

13 kasım cumartesi saat 11 de transferim var kızlarr inş bi aksilik çıkmaz :KK43:dua edin allah hepimize hayırlısını sonucları nasip eder inş...bide şöyle bi haberim var bugün aynı merkezde tedavi gören ark dogum yaptı sabah :)allah hepmizede böyle mutlulukları tatdırır inş saglıklı sıhhatli...

hayırlı olsun.. dualarımnız seninle.. Rabbim o arkadaşının sevincini sana da yaşatsın inşallah.. gelişmeleri anlatırsın bizlere.. hangi merkezde? kaç günlük embiriyon ve kaç adet? şansın bol olsun.. Allahım yardımcın olsun..

elimde sıfıra sıfır hiç birşeyim yok.sil baştan yüklü miktarda parayı ayarla,acaba daha kapsamlı bi merkezmi(bizim sorun eşimin spermle ilgili herşeyde sorun var)bu konuda daha gelişmiş bi merkez.bütün arkadaşlarda umutsuz olmasın herkes aynı olayı yaşamayacak.ama hep boğazımda büyük bi düğüm odanın her yerini gezdikçe ağlıyorum yeni aldığım ilaçlar,ultrasyon kağıtları,eşimin hem evde hem hastanede çırpınışları...çok istedim oda arkadaşlarının içinde çocuk olayı konuşulduğunda boynu bükük kalmasın ,bi ortama girdiğimizde kenardadan bakmayalım istedim ama nasip olmadı.aslında çok açıklama yapmaya gerek yok hepimiz aynı acıları yaşamaktayız.hastaneye gittiğimizde hamilelerin karnına bakarak,allahım ne olur gözümde kalmasın diye dua ediyorum.inş hepimiz içinde öyle olur.hepinizin yoluda bahtıda açık olsun....

arkadaşım böyle düşünme benim neler kaldı bakamdığım ultrason görüntüleri cdler ona aldığım şeyler hadi bunları kaldırdım bakmıyorum ama ya doğumda gördüğüm o yüz,vücut onu kaldıramıyorum onu unutamıyorum bak ben sana bi şey söyleyeyimmi inanki ben diyorum Rabbim karnımda büyüecek ve doğacak kucağım boş kalacaksa bir mezarım daha olacaksa hiç tutmasın inanki çok daha acı bir mezarın olması helede evladının orda yatması ve gitmek... onu nasıl tekrar bırakıp döneceğim diye gidemiyorum meleğime yüreğim orda ruhum hep onunla ama şu yalan bedenim boşlukta... minicik bir mezar var hayatımda yüreğimin tam ortasında bir ateşim var sönmek bilmeyen bak inanki bu daha zor canım Rabbim yaşatmasın birdaha ne sana ne bana ne başkalarına... seni çok iyi anlıyorum yıllarca bekleyip kaybetmenin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum ve burdaki arkadaşların hepsi biliyo yılların neler götürdüğünü...bak bende yaşıyorum hala benim çalıştığım yerde aynı dönemde hamile kaldığımız 2 arkadaşım daha vardı onlar doğum izninde bebekleri kucaklarında Allah ayırmasın.ben bir bebek aldığımda kucağıma Rabbim benim meleğimdemi böyle kokuyordu diyorum...kaçamayız hayattan RAbbim sabır versin bizlere...ben tarihleri saymaz oldum 5 ay öncesinde gün,hafta sayarken şimdi hiçbirşeyin ne zamanın ne yerin önemi var...benim zamanım durdu 5 ay önce...şimdi diyorum meleğimin kardeşini ver Rabbim onu untmak zor çok zor ama diyorum yüreğimin yangınına bir su serp...:KK14:RABBİM SEN BİZLERE ANNELİĞİ NASİP EYLE BU YOLU BİZLERE HAYIRLI KIL...SEN NASİP EYLE KUCAĞIMIZA ALMAYI, KOKULARINI DOYASIYA İÇİMİZE ÇEKMEYİ...

arkadaşım böyle düşünme benim neler kaldı bakamdığım ultrason görüntüleri cdler ona aldığım şeyler hadi bunları kaldırdım bakmıyorum ama ya doğumda gördüğüm o yüz,vücut onu kaldıramıyorum onu unutamıyorum bak ben sana bi şey söyleyeyimmi inanki ben diyorum Rabbim karnımda büyüecek ve doğacak kucağım boş kalacaksa bir mezarım daha olacaksa hiç tutmasın inanki çok daha acı bir mezarın olması helede evladının orda yatması ve gitmek... onu nasıl tekrar bırakıp döneceğim diye gidemiyorum meleğime yüreğim orda ruhum hep onunla ama şu yalan bedenim boşlukta... minicik bir mezar var hayatımda yüreğimin tam ortasında bir ateşim var sönmek bilmeyen bak inanki bu daha zor canım Rabbim yaşatmasın birdaha ne sana ne bana ne başkalarına... seni çok iyi anlıyorum yıllarca bekleyip kaybetmenin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum ve burdaki arkadaşların hepsi biliyo yılların neler götürdüğünü...bak bende yaşıyorum hala benim çalıştığım yerde aynı dönemde hamile kaldığımız 2 arkadaşım daha vardı onlar doğum izninde bebekleri kucaklarında Allah ayırmasın.ben bir bebek aldığımda kucağıma Rabbim benim meleğimdemi böyle kokuyordu diyorum...kaçamayız hayattan RAbbim sabır versin bizlere...ben tarihleri saymaz oldum 5 ay öncesinde gün,hafta sayarken şimdi hiçbirşeyin ne zamanın ne yerin önemi var...benim zamanım durdu 5 ay önce...şimdi diyorum meleğimin kardeşini ver Rabbim onu untmak zor çok zor ama diyorum yüreğimin yangınına bir su serp...:KK14:RABBİM SEN BİZLERE ANNELİĞİ NASİP EYLE BU YOLU BİZLERE HAYIRLI KIL...SEN NASİP EYLE KUCAĞIMIZA ALMAYI, KOKULARINI DOYASIYA İÇİMİZE ÇEKMEYİ...

AMİİİNN AAMİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN... neler yaşamışsınız offfffffffffffffffffff... ne güçlü kadınlarsınız.. canım tüm duaların kabul olsun Rabbim en yakın zamanda yollasın kardeşlerini yavrunun.. hepsi geride kalacak unutacaksın yada daha az üzülüeceksin inşallah..

arkadaslar herkese merhaba... Sizin fıkırlerınıze ıhtıyacım var dondurulmuslarla transferım oldu 20 ekımde transferım oldu blast ...sımdı onceıkle transferın 12.gunu 578 cıktı bhcg sonucum.15 gun sonraya rand verdı dr..ben dayanamadım 3 gun sonra yaptırdım 2170 cıktı bhcg ... Hersey yolunda gıderken tam 3 gun sonra garıp bır agrı bır ıdrar sıkıstırması gıbı tuvalete kalktım ve hafıf kannn gelınce cok korktum yatagıma uzandım ve arttı kanamam ...acıle gıttım hemen dr aradım oda gıt dedı gobekten baktı ve sen hamıle dıılsın kese yok dedı kan testı yapalım dedı testım 6110 cıkınca kesenın gozukmesı gerek dedı ve alttan baktı yıne goremedı sekılsız semalsız kucuk bır sey var ama bılmıyorum dedı gozukmesı gerek muhakkak dedı yatıralım dedı....dr aradım cook korktumn ve dr cok kızdı gozukmez kucuk daha dedıı bır ıgne yaptır dedı bırde fıtıl ısımlerını verdı ewe geldım.4 gundur hıc bır agrım kanamam yok hemen o gece kesıldı kanamam zaten agrımda cok hafıf olmustu ...yrn randevum var kese ıcın gercek rand 15 dı bayramdan sebep yrna aldı ...fıkırlerınıze ıhtıyacım varr lutfen arkadaslar nedır sızce bu yasadıgım???

gönlünü ferah tut canım rabbim yardımcın olsun...inşallah bebişlerin seninledir ve 40 hafta seninle olurlar hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim...

AMİİİNN AAMİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN... neler yaşamışsınız offfffffffffffffffffff... ne güçlü kadınlarsınız.. canım tüm duaların kabul olsun Rabbim en yakın zamanda yollasın kardeşlerini yavrunun.. hepsi geride kalacak unutacaksın yada daha az üzülüeceksin inşallah..

Sağol canım benim hepimiz güçlüyüz Rabbim bizlere bu sınavı vermişki...inşallah canım inşallah cümlemize versin...offffffffffff boğazımda koca bir düğüm var şimdi dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı dışarıya değilde yüreğime akıtayım gözyaşlarımı diye....canım sen sonucu bayramdamı alacaktın maytapta sanırım yalnış hatırlamıyosam tühhh ya ben memlekete gidiyorum bayramda ve orda giremeyeceğim ama aklımda,dualarımda hep sizlerle olacak...neyse siz güzel haberlerle gelinde ben sonra öğreneyim napayım bende sonra sevineyim sizlere siz yeterki bu bayramda çifte bayram yaşayında...İNŞALLAHHHHHHHHHHH POZİTİF SONUÇ ALIRSINIZ EMİİİİİİİİİİİ ÇİFTER ÇİFTER SİZİ HAYLAZLIKLARIYLA YORULDUM DEDİRTEN BEBEKLERİNİZ OLSUNNNN İNŞALLAHHHHHHH, KIZLAR TOPİĞE AYIRACAK ZAMANIM KALMADI DİYE ÖZÜR DİLERSİNİZ BİZLERDEN İNŞALLLAAAAAAAAHHHHHHHHH ARTIK TRANSFERİ DEĞİLDE BEBEKLERİM ŞUNU YİYO YOK YEMİYO,YOK GAZI VAR NAPACAĞIM DİYE KONUŞURSUNUZZZZZ İNŞALLAHHH...

canım benim ya!olmazmı en yakınlarda sende yaşadın bu heyecanı:))aklıma gelince boğazıma bir şey tıkanıyor !!burada herkese ahkam kesiyordum ya hani heyecanlanmayın stres yapmayın kızlar,kendinizi yormayın kızlar!!!:)))))) şimdi aynısı banada oluyor ama yenmeye çalışıyorum en azından.ne olur duanızı eksik etmeyin şu embriyolar sağlıklı çözünsün yerleşsin beni yani bzi hiç bırakmasınlar bir daha:)))dediğini yapıcam aslında aklımdan hep geçiriyorum her ezan vakti her an her dakika dua ediyorum.allahım beni geri çevirmez inşallah.hakkımızda hayırlısı! Transferim yarın sabah 9 da.bu arada bebişlerin nasıllar sende cumartesi bekliyorsun değilmi canımcım?ay hadi hayırlısı senin içinde bakalım keseleri görünce heyecanlanıcakmısın:)) inşallah bir ömür boyu seni bırakmazlar.sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz tatlım....

Bu arada transferi olan arkadaşlarım yol arkadaşlarım:))) hakkınızda hayırlısı olsun allah kucağınızda almayı nasip etsin.sevgiler...
canım rabbim meleklerini hayırlı kılsın sana tutunsunlar hiççç bırakmasınlar...mutlu sonuca ulaştırsın...

saol ya sözlerinde çok moral buluyorum allah yaşadığımız olumsuzlukları birdaha yaşatmasın inşallah bu kez hepimiz için hayırlı ve güzel olucak bu aralar hepimizin çok duaya ihtiyacımız var yüce mevlam boş döndürmesin hiçbirimizi inşallah yarın için dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıklı çözülürler bu arada ne arayan ne soran var merkezden unuttularmı acaba

canım rabbim hayırlı kılsın transferini ve kucağını doldursun sğlıklı,sıhatli inşallah...dualarımızdasın...kızlar transferi olacaklar olanlar meryem suresini okuyun hep yazıyorum ama okuyan varmı aranızda bakın ben okudum ilk transferimde fazileti büyük inanıyorum buna...

13 kasım cumartesi saat 11 de transferim var kızlarr inş bi aksilik çıkmaz :KK43:dua edin allah hepimize hayırlısını sonucları nasip eder inş...bide şöyle bi haberim var bugün aynı merkezde tedavi gören ark dogum yaptı sabah :)allah hepmizede böyle mutlulukları tatdırır inş saglıklı sıhhatli...

rabbim hayırlı kılsın canım hadi mutlu sonuçlara ulaş inşallah...

nasıl fitilmiş o öyle.. keşke bana de varilseydi ilkinde iğnelerden dediğin gibi kalçam mahvolmuştu şimdi de jel kullanıyorum çoğu dışarı çıkıyor bide kullanması zor onu da mantar olmadım henüz çok şükür.. bide ağızdan alınanı varmış hap şeklinde niye öyle vermiyorlarki sanki..

işte o ağızdan alınanı vaginal uyguluyosun acayip rahat bişi niye herkese bundan verilmiyoki bugün hemşireye özellikle sordum ikiside aynı etkiyi yapar dedi yani ister iğne olsun ister fitil değişen bişi olmaz dedi ee niye öylese iğne oluyoruz dicektim ama bilmişlik taslamak istemedim sen fitiline devam et dedi bu sefer bende ama bana iğna daha etkili geliyo dedim o da ozaman bi dakka dr la görüşelim dedi sonrada tamam peki siz iğne olun dedi yani kendi kendime kaşındım şimdide acaba iğne mi yoksa fitilmi diye arada kalıp kafayı yemek üzereyim

hayırlı olsun.. dualarımnız seninle.. Rabbim o arkadaşının sevincini sana da yaşatsın inşallah.. gelişmeleri anlatırsın bizlere.. hangi merkezde? kaç günlük embiriyon ve kaç adet? şansın bol olsun.. Allahım yardımcın olsun..
işte o ağızdan alınanı vaginal uyguluyosun acayip rahat bişi niye herkese bundan verilmiyoki bugün hemşireye özellikle sordum ikiside aynı etkiyi yapar dedi yani ister iğne olsun ister fitil değişen bişi olmaz dedi ee niye öylese iğne oluyoruz dicektim ama bilmişlik taslamak istemedim sen fitiline devam et dedi bu sefer bende ama bana iğna daha etkili geliyo dedim o da ozaman bi dakka dr la görüşelim dedi sonrada tamam peki siz iğne olun dedi yani kendi kendime kaşındım şimdide acaba iğne mi yoksa fitilmi diye arada kalıp kafayı yemek üzereyim

transferden geldim gelir gelmez de sizlerle paylaşmak istedim herbirinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum zaten o yüzden herşey yolunda gitti yalnız ne güzel transfer oldu bitti hemşire geldi ilaçlar aynen devam derken ben atladım fitil yerine iğne olmazmı daha etkili diye o da tamam dr kabul etti içiniz rahat olsun iğneye devam kendi kendime kaşındım işte ya bunu anlatmamım sebebi bugün kaç hemşireye sorduysam hepside gerek fitil gerek iğne ikisinin de etkisi aynı değişen hiçbişi yok diolar ee öyleyse niye iğne olup da kalçalarımız kist olana kadar acı çekiyoruz gerçekten bunun cevabını çok merak ediyorum böyle durumda olan varmı? yani ısrarla fitil uygula diyen bi merkez?

kızlar herkeze günaydın.
YARAMAZ canım inan çok üzgünüm Allahım sana sabır versin alın yazısı kader denecek hiçbirşey yok güçlü olmak zorundasın kendin için ailen için çok üzgünüm dualarım seninle.
ZENUR canım dün trnasferin vardı hayırlı olsun öncelikle devamlı dua ediyorum Allahım kabul etsin yasinde okuyorum kızlar imkanınız varsa peşpeşe 3 arkadaşımız için birer yasin okuyalım ben bugünde okuyacam inşallah. bol bol dua et olacak Allahın izniyle içini ferah tut rahat olmaya çalış.
NNUR canım ben buralardayım sağolasın benim emine hemşireyi görürsen arkadaşımın kalçaları kalbura dönmüş hareket edemiyormuş dersen sevinirim :KK54: bu arada süleyman beyde çok iyi bir doktordur ulun beyden daha fazla açıklama yapıyor onu biliyorum Rabbim ol dedikten sonra ulun muş süleymanmış farketmez gülüm.
AVARECAN tatlım heyecan varmı sakin olmaya çalış herşeyin hayırlısı Allahın izniyle embiriyolarınız sağlıkla çözülecek bebişleri alıp geliceksiniz içiniz rahat olsun dua edelim bol bol birer yasin okuyalım tatlım eğer müsaitsen devamlı besmele çek salavat getir. Rabbim bize katından tertemiz bir soy armağan et şüphesizki sen duaları işitensin.
çok saol msjını şimdi gördüm ben de transferden yeni geldim ii geçti çok şükür ya işte niye böyle kalçalarımzı zorluyolar bana bugün ısrarla fitil kullanın dendi burda bi bit yeniği var ama anlamadım gitti

canım benim ya!olmazmı en yakınlarda sende yaşadın bu heyecanı:))aklıma gelince boğazıma bir şey tıkanıyor !!burada herkese ahkam kesiyordum ya hani heyecanlanmayın stres yapmayın kızlar,kendinizi yormayın kızlar!!!:)))))) şimdi aynısı banada oluyor ama yenmeye çalışıyorum en azından.ne olur duanızı eksik etmeyin şu embriyolar sağlıklı çözünsün yerleşsin beni yani bzi hiç bırakmasınlar bir daha:)))dediğini yapıcam aslında aklımdan hep geçiriyorum her ezan vakti her an her dakika dua ediyorum.Allahım beni geri çevirmez inşallah.hakkımızda hayırlısı! transferim yarın sabah 9 da.bu arada bebişlerin nasıllar sende cumartesi bekliyorsun değilmi canımcım?ay hadi hayırlısı senin içinde bakalım keseleri görünce heyecanlanıcakmısın:)) inşallah bir ömür boyu seni bırakmazlar.sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz tatlım....

bu arada transferi olan arkadaşlarım yol arkadaşlarım:))) hakkınızda hayırlısı olsun Allah kucağınızda almayı nasip etsin.sevgiler...

yanlış hatırlamıyorsam yarın mıydı transferin? Allah yardımcın olsun hayırlı geçmesini ve müjdeyle sonlanmasını nasip etsin inşallah

canım rabbim hayırlı kılsın transferini ve kucağını doldursun sğlıklı,sıhatli inşallah...dualarımızdasın...kızlar transferi olacaklar olanlar meryem suresini okuyun hep yazıyorum ama okuyan varmı aranızda bakın ben okudum ilk transferimde fazileti büyük inanıyorum buna...
çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin yazdıklarınızı okuyunca gözyaşlarıma hiç hakim olamıyorum ve insana şükretmeyi hatırlatan bi durum söylanecek sözde bulunamıyo ki ama rabbim sana tüm katındaki güzellikleri göndersin inşallah ve meleklerin için de kardeşler göndersin inşalllaaaahhh amiiiiiiiiiiinnnn

çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin yazdıklarınızı okuyunca gözyaşlarıma hiç hakim olamıyorum ve insana şükretmeyi hatırlatan bi durum söylanecek sözde bulunamıyo ki ama rabbim sana tüm katındaki güzellikleri göndersin inşallah ve meleklerin için de kardeşler göndersin inşalllaaaahhh amiiiiiiiiiiinnnn

sağolun.... cümlemize o mutluluğu yaşatsın Rabbim...

Sağol canım benim hepimiz güçlüyüz Rabbim bizlere bu sınavı vermişki...inşallah canım inşallah cümlemize versin...offffffffffff boğazımda koca bir düğüm var şimdi dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı dışarıya değilde yüreğime akıtayım gözyaşlarımı diye....canım sen sonucu bayramdamı alacaktın maytapta sanırım yalnış hatırlamıyosam tühhh ya ben memlekete gidiyorum bayramda ve orda giremeyeceğim ama aklımda,dualarımda hep sizlerle olacak...neyse siz güzel haberlerle gelinde ben sonra öğreneyim napayım bende sonra sevineyim sizlere siz yeterki bu bayramda çifte bayram yaşayında...İNŞALLAHHHHHHHHHHH POZİTİF SONUÇ ALIRSINIZ EMİİİİİİİİİİİ ÇİFTER ÇİFTER SİZİ HAYLAZLIKLARIYLA YORULDUM DEDİRTEN BEBEKLERİNİZ OLSUNNNN İNŞALLAHHHHHHH, KIZLAR TOPİĞE AYIRACAK ZAMANIM KALMADI DİYE ÖZÜR DİLERSİNİZ BİZLERDEN İNŞALLLAAAAAAAAHHHHHHHHH ARTIK TRANSFERİ DEĞİLDE BEBEKLERİM ŞUNU YİYO YOK YEMİYO,YOK GAZI VAR NAPACAĞIM DİYE KONUŞURSUNUZZZZZ İNŞALLAHHH...

AH BU BED GİBİ GÖRÜNEN ANCAK BİZE İYİ GELEN DUALARIN KABUL OLUR İNŞALLAH..
KENDİNİ SIKMA CANIM YA İÇİNDEN NASIL GELİYORSA ÖYLE YAP.. YETERKİ ÇOK YIPRATMA KENDİNİ..dozunda sevin dozunda üzül zarar vermeden yani.. üzüntülerde sevinçlerde biz insanlar için.. bizi biz eden insan yapan şeyler ya zaten bunlar :)) yaaa gerçekten bayramda sevincimiz tavan olsun inşallah.. unutulmaz olsun ama sevinçle hatırlayacağımız tebessümle anacağımız şekilde tabi.. ben hergün fetih suresini okutturdum bugünde banyomu yapıp kendim okudum.. 40 gün hergün günde 1 çok iyi diyorlar.. meryemi de internetten açıp dinledim artık o niyetle ne kadar faydası olur o şekilde bilmiyorum.. yarın kendim okurum 6. gün olacak artık ama.. sizlerde dua edin ne olur bu kez kalsınlar şu veletler :)))

ha ha çok ilginç harbi dertleri neymiş ne demeye deldiriyorlar o yağlı iğneyle bizi ki madem aynı etki morartana kadar.. sende aranmışsın hee :))))))) e hadi kevgir ol şimdi.. benim jel bu sefer geçenkinde iğneydi oturup kalkamıyordum..

transferden geldim gelir gelmez de sizlerle paylaşmak istedim herbirinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum zaten o yüzden herşey yolunda gitti yalnız ne güzel transfer oldu bitti hemşire geldi ilaçlar aynen devam derken ben atladım fitil yerine iğne olmazmı daha etkili diye o da tamam dr kabul etti içiniz rahat olsun iğneye devam kendi kendime kaşındım işte ya bunu anlatmamım sebebi bugün kaç hemşireye sorduysam hepside gerek fitil gerek iğne ikisinin de etkisi aynı değişen hiçbişi yok diolar ee öyleyse niye iğne olup da kalçalarımız kist olana kadar acı çekiyoruz gerçekten bunun cevabını çok merak ediyorum böyle durumda olan varmı? yani ısrarla fitil uygula diyen bi merkez?

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :94: :94: :94: :KK60: :KK60: :KK60:

kızlar herkeze günaydın.
YARAMAZ canım inan çok üzgünüm Allahım sana sabır versin alın yazısı kader denecek hiçbirşey yok güçlü olmak zorundasın kendin için ailen için çok üzgünüm dualarım seninle.
ZENUR canım dün trnasferin vardı hayırlı olsun öncelikle devamlı dua ediyorum Allahım kabul etsin yasinde okuyorum kızlar imkanınız varsa peşpeşe 3 arkadaşımız için birer yasin okuyalım ben bugünde okuyacam inşallah. bol bol dua et olacak Allahın izniyle içini ferah tut rahat olmaya çalış.
NNUR canım ben buralardayım sağolasın benim emine hemşireyi görürsen arkadaşımın kalçaları kalbura dönmüş hareket edemiyormuş dersen sevinirim :KK54: bu arada süleyman beyde çok iyi bir doktordur ulun beyden daha fazla açıklama yapıyor onu biliyorum Rabbim ol dedikten sonra ulun muş süleymanmış farketmez gülüm.
AVARECAN tatlım heyecan varmı sakin olmaya çalış herşeyin hayırlısı Allahın izniyle embiriyolarınız sağlıkla çözülecek bebişleri alıp geliceksiniz içiniz rahat olsun dua edelim bol bol birer yasin okuyalım tatlım eğer müsaitsen devamlı besmele çek salavat getir. Rabbim bize katından tertemiz bir soy armağan et şüphesizki sen duaları işitensin.

Dün transferim yapıldı evde yatıyor dinleniyorum sen ne kadar yattın dinlendin ne kadar zaman sonra banyo yaptın ne yedin ne içtin çok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim.
Fatmanurcum Allah razı olsun bende yasin okuyacagım kendim ve transfer olacak arkadaşlarım için. bide onbin kulhuallaüehad suresini okumaya başladım sen söylemiştin galiba onu bana allah kabul etsin inşallah.

Hayırlı olsun canım transferin bende senden bigün önce transferim oldu ama biz uzaktan geldiğimiz için ben hemen yola çıkmadım bi gün merkezde kaldık biz.o yüzden yeni girebildim nete. Gece kalmak yasak olmasına ragmen Allah razı olsun rica ettik ben yataktan hiç kalkmadım bi gece orda yattım. sabah kalkıp yola çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum iştende izin aldım dört gün bide bayram tatili eklendi 10 gün evdeyim sen napıyosun yatıyormusun yoksa normal hayatına devam ediyormusun. bana hemşire ilk 72 saat önemli yat dinlen dedi sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi .

Arkadaşlar bi ara burda ananas yiyin falan demişti sanki biri ama hatırlayan varmı ananas neye yarıyor transferden sonra faydalı bişeyse yiyelim.

X