- 17 Haziran 2009
- 6.124
- 1
FATMANUUUR nerdesin nasıl gidio merak ediyorum seni benimde yarın transferim kısmetse biraz karamsarlıkla birlikte azcık heyecan ve belirsizlikte var hayırlısı inşallah mevlam neyler neylerse güzel eyler notun falan varsa iletebilirim hemşirelerine :)) iğne yerlerin nasıl neyse zor bile olsa dayanıcaz artık bu progestan fitil çok rahatmış jele ve iğneye göre jel mantar yapmıştı iğne de kalçalarımı mahvetmişti ama bunda da hepsi dışarı çkıo bi o sıkıntı var neyse gene cok uzattım Allah senin ve bebişinin yada bebişlerinin yanında olsun amiiiinnnn
nasıl fitilmiş o öyle.. keşke bana de varilseydi ilkinde iğnelerden dediğin gibi kalçam mahvolmuştu şimdi de jel kullanıyorum çoğu dışarı çıkıyor bide kullanması zor onu da mantar olmadım henüz çok şükür.. bide ağızdan alınanı varmış hap şeklinde niye öyle vermiyorlarki sanki..
13 kasım cumartesi saat 11 de transferim var kızlarr inş bi aksilik çıkmaz dua edin allah hepimize hayırlısını sonucları nasip eder inş...bide şöyle bi haberim var bugün aynı merkezde tedavi gören ark dogum yaptı sabah :)allah hepmizede böyle mutlulukları tatdırır inş saglıklı sıhhatli...
hayırlı olsun.. dualarımnız seninle.. Rabbim o arkadaşının sevincini sana da yaşatsın inşallah.. gelişmeleri anlatırsın bizlere.. hangi merkezde? kaç günlük embiriyon ve kaç adet? şansın bol olsun.. Allahım yardımcın olsun..