Dondurulmus embriyo.

Evet cnm bende ilk denemede kimyasal gebelik yaşadım ikinciyi denicem allah kısmet ederse mart gibi olacak bana kalsa şubatta tedaviye başlardımda doktorum biraz dinlen dedi bende doğal yollardan denicem ovulasyon testi aldım birde o yöntemi deneyim dedim :)

Cnm ilk denemede düşük yapmana üzüldüm tekrar aynısını yaşama korkusu bende de var ama ilki üzücü olmuş ama ikincisi allahın izniyle güzel olacak hem niye korkuyorsun bakim bebişlerine iyi bak onlarıda üzme devamlı mutlu olmaya çalış komedi filimler al seni eğlendiren şeyler izle bol bol gül :) ben ikinci tedavimde o yöntemi denicem kendimi mutlu eden seyler yapıcam kendimi kasmıcam kötü düşünmeye fırsat vermicem :)

sağolun canlarımbiz açılışı yaptık sizi de bekiyoruz.ALLAH C.C hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH

Cnm sizlerden güzel haberler alalım bizlerde allahın izniyle güzel haberler alıcaz 2014 bizim yılımız bol bebişli olacak inşallahhhhhhhh :)))

canım benim embriyolar 5.gün donduruldu.3+3+3 olarak 1.tüptekiler en kaliteli olanlardı doktorum 1.tüpü çözelim dedi 3 de çözülürse 3 tane transfer ederiz dedi.transfer günü embriyoloğla konuştuk kaliteleri çok iyi 3 tanede tutarsa yine aynı şeyleri yaşarsınız o yüzden 2 tane verelim dediler kaliteleri bozulmadan çözüldü inşaALLAH tutarlar (ilk tüp bebek tedavimdede 3 vermişlerdi 3üde tutmuştu çok zor günler yaşadım 3 de yaşamıyor )

İnsallah bi daha yasamayiz o gunleri canim.. Ayy ne guzel olur tedaviye gerek kalmadan gelirse bebisinn =) cogu kisi tedaviden sonra kendiliginden de hamile kaliyo insallah sende de oyle olur tatlim =)
Haklisin canim iyi düsünelim iyi olsun bu defa daha cok umutluyum Allah yüzümüzü güldürür insallah.. Aynen öyle yapcam bende komedi filmleri izlicem bol bol, hamilelik dergileri aldim onlari okucam mutlu olcagim seyler yapcam hep bakalim ins ise yarar =)

Ahh ahh keşke cnm zor bi süreç birdaha o sıkıntıları yaşamak istemiyorum gerçi kenarda donmuş embriyolarım var ama kısmet :)
Allahın izniyle cnm işe yarayacak ben ilk tedavimde içim hiç rahat değildi olmayacak diyip durdum korktuğum başıma geldi ...dediğin gibi olumlu düşünelim olumlu olsun gelsin bebiş haberleri :))

canim ya insallah bu defa bebislerin gulumser sana..zor gunleri ilerde hatirlayip hey gidi gunler dersin:) bizimde 2 tane 6. gun donduruldu, birinin kalitesi iyi digeri orta (5BA ve 4BB dedi embriyolag Turkiyede nasil diyorlar bilmiyorum?..bende 2 tutarsa zor gunler yasarmiyim bebisler saglikli olurmu onlara guzel bir gelecek sunabilirmiyiz kaygilari tasiyorum hergun 1 yada 2 diye fikrimizi degistiriyoruz esimle okuyup arastirdikca..ama kismetimizde ne varsa o olacak tabi..hepimizn hakkinda hayirlisi..

inşaALLAH canım nedense ben hep ikiz istedim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.embriyo sayısını tutunma şansına göre belirliyor doktorum sayı çoksa tutma şansı da çok diyor bakalım bekleyip göreceğiz...

Evet cok zor bir sürec gercekten bi dünya ilac igne kullaniyoruz psikolojimiz alt üst oluyo ama napalim hersey bebisler icin. Dondurulmus embriyo tedavisi cok rahatmis gercekten ama insallah senin gerek bile kalmaz =)
Bende hep diken üstündeydim hamilelik haberime nedense bi türlü sevinememistim hep bisey olcak korkusu vardi özellikle kalp atimiyla ilgili ve aklima gelen basima geldi hersey harika giderken kalp atisi olmadigi icin sonlandi =( simdi hep pozitif düsüncem kaderimde varsa olcak yoksada napalim hayirlisi olsun elbet bi gün bizimde olacak insallah =)

Sagol canim aldim 2 yavrumu geldim eve =) seninde 2 dondurulmusun vardi degilmi? İnsallah sende saglikla alirsin göbüsüne kuzucuklarini sonrada kucaginaa =)

aminnnn insallah hepimizin sonuçları pozitif olsun sonrada karnımızda büyüsünler o kadar güzel bir sey ki onun büyümesi içinde hareket etmesi süper bunları yine yasamak istiyorum umarım bu duyguları yasarız hepimiz bunlardan bahsederiz :)
tabi kucağa almak kısmını atlamayalım Allaha eksik dua etmeyelim kucağımıza alıp hiç bırakmayalım :)
ben de sizle hayal kurmaya başladım benimde iki tane idi bakalım bekliyorum adeti daha lucrindeyim hızlı hızlı geçse diyorum sizle birlikte beni de heyecan bastı
HADİ İNSALLAHHHHH :)

insallah once buradakiler sonra tum bebek isteyenler biran evvel kavusur bebeklerine..benim tedavimde doktor kan sulandirici vermedi..sizlere verdilermi arkadaslar aspirin igne falan?

insallah once buradakiler sonra tum bebek isteyenler biran evvel kavusur bebeklerine..benim tedavimde doktor kan sulandirici vermedi..sizlere verdilermi arkadaslar aspirin igne falan?

benim önceki iki tedavimde de kleksan verdi(kan sulandırıcı) coraspinde kullandım ikisini biden doğuma kadar. her dr vermiyor benimki garantici. bazı dr test yapıyor sonra veriyor

benim önceki iki tedavimde de kleksan verdi(kan sulandırıcı) coraspinde kullandım ikisini biden doğuma kadar. her dr vermiyor benimki garantici. bazı dr test yapıyor sonra veriyor

sagol canim bende tedirgin oluyorum test falan yaptirmadim, heralde normal kan testiyle anlasilir pihtilasma falan olup olmadigi..ben bi doktora sorayim bakalim..tesekkur ederim..

İnsallah canimm önce hayirlisiyla pozitif sonuc alip 9 ay boyunca sagliklica göbüsümüzde büyüsünler sonrada saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallahhh..
Cözülmesine kafani takma canim bende 3 aydir düsünüyodum iptal olurmu tedavi ya olmazsa saglikli cözülmezse diye ama cok sükür iki embriyomda sagliklica cözüldü. İnsallah sende bebislerini sagsalim alicaksin 9 ay sonrada kucagina insallahh =))

Canim her doktorun tedavi sekli farkli oluyo ben test yaptirdim kan pihtilasmasi bi sorun cikmadi cok sükür temizdi ama yinede doktorum coraspin verdi. Sen bi sor doktoruna belki test fln yapar

Canim her doktorun tedavi sekli farkli oluyo ben test yaptirdim kan pihtilasmasi bi sorun cikmadi cok sükür temizdi ama yinede doktorum coraspin verdi. Sen bi sor doktoruna belki test fln yapar

evet evet kesinlikle atlamamak lazim, pazartesi randevum var sorucam insallah..senin transferin ne zaman olacak arkadasim? ya da oldumu?

evet evet kesinlikle atlamamak lazim, pazartesi randevum var sorucam insallah..senin transferin ne zaman olacak arkadasim? ya da oldumu?

Evet böyle seyleri atlamamak gerekiyor Allah korusun en ufak seyler yüzünden büyük üzüntüler yasiyoruz. Biz önlemimizi alalim icimiz rahat etsin. Canim benim transferim bugun oldu aldim yavrularimi. Senin ne zaman olacak?

Evet böyle seyleri atlamamak gerekiyor Allah korusun en ufak seyler yüzünden büyük üzüntüler yasiyoruz. Biz önlemimizi alalim icimiz rahat etsin. Canim benim transferim bugun oldu aldim yavrularimi. Senin ne zaman olacak?

harikaa cok sevindim senin adina..beklemek cok zor olur simdi yaa Allah kolaylik versin..benim yumruta toplama 11 aralikta oldu, bizim doktor nedense donmus embriyoyu tercih ediyor hicbi sorun olmamasina ragmen yani ohss ve rahim kalinligi, yinede donmus yapalim sans daha yuksek dedi..bekliyoruz bakalim cok zor beklemekkk..4 subatta olacak transferim guzel haberde 14 subatta insallah:) ama once senin guzel haberini alalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…