Biz bebeklerimize kolay kavusamadigimiz icin tutsa bile endiselerimiz bitmiyo ama bundan sonra rahat olacagiz onlarida strese sokmayacagiz =))
Insallah canim Rabbim ol dediyse olur eminim ama zamanimiz gelmediysede yapacak bisey yok. Neler duyuyoruz hamileler agir kaldiriyolar düsüyolar ama hic bisey olmuyo bebeklerine.. Bizimde ins zamanimiz gelmistir bebislerimiz bizi cok bekletmeden gelirler sonrada yaramazliklarindan konusuruz durmuyo etmiyo diyee =)))
Kızlar ya bu gün dörduncu gün e2 345 progesteron 29 dr bi doz lucrin yap dedi sizce durum nedir
İnşallah cnm bizimde zamanımız gelmiştir hem maddi hem manevi zor oluyor
Çok nazlı bizim bebişler kız olursa nazlımı koysam ismini :))
benimde kanamam başlamıştı canım bugün 4. gün baya bi kanama vardı halada var parça geldi dün gittim biri düşmüş diğerindende ümidini kes dedi pazartesiye kadar düşmezse kürtaj olucakmışım
Evet hele ki manevi yönden aldigimiz darbeler gercekten cok agir ama ins son olur. Valla cok yerinde bi isim olur bizim bebisler cok nazlilar annelerini bekletiyolar ama cok kiymetli olacaklar ayy yerim onlariii =)))
Cnm ben transferden sonra doktorum coraspirin vermişti hergün 1 tane içmiştim birde göbekten iğne olmuştum sonra kimyasal gebelik yaşadım mart gibi tekrar tedaviye başlıcam allah izin veririse o zamana kadar ben yine coraspirin kullanıcam bi zararı yok sana niye vermediki aspirin istersen bi sor bazen unutuyorlar
Buarada iğne bana vermişti ama benim pıhtı sorunum var sende yoksa belkide ondan vermemiş olabilir ama aspirini benim bildiğim herkeze veriyorlar
Doktorun çok doğru demiş bende aynen öyle düşünüyorum sayı çoksa tutunma şansı daha yüksek ama Benim doktorumda iki embriyo transfer yaparsak riski daha çok olur diyor ama ben ısrarla iki tane istedim
Cok sagol canim sorma cok zor daha önümde bi sürü gün var bi de benim test tarihim nedense ayin 17 si yani 15 gun sonraya verdiler anlamadim niye o kadar gec.
Hayirlisi olsun belki böyle sana daha sansli gelecek gec olsun güc olmasin iyi sonuclar al insallah haber verirsin merak ederim bak =) ayy bi de ne guzel gunde sonuc alacaksin anne babasina hediye olur insallah bebeginiz yada bebekleriniz =) insallah canim hepimiz guzel haberler alalimmm =)
bu konuda benim anlamadigim embriyolar birbirlerine yardimcimi oluyorlar tutunmak icin yoksa istatistiksel olarak bir basari orani artisindan mi soz ediliyor..2 tane dondurulmusumuz var hergun fikir degistiriyoruz esim borsa gibi olduk diyor dun endeks 2 den kapandi:) ikizin riskleri beni korkutuyor..tabi 2 koyunca 2 side tutacak diye bisi yok ama bi turlu karar veremiyorum..
Evet böyle seyleri atlamamak gerekiyor Allah korusun en ufak seyler yüzünden büyük üzüntüler yasiyoruz. Biz önlemimizi alalim icimiz rahat etsin. Canim benim transferim bugun oldu aldim yavrularimi. Senin ne zaman olacak?
Amin cnm benım ınsallah anneyle kalmıslardır:);;;valla bugun öğleden sonra sankı kalbım agzımda;;;stres yapmıyım dıom olmuo artık son vıraja geldım yaa:)) dua edın ne olur hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah;;Rabbim gönlümden geçeni(ikiz:)) aç gözlüyüm demi) hakkımda hayırlı eylesın ınşallahhhhh;;;Rabbim neyler,neylerse güzel eyler....
Bizimde 2 tane dondurulmusumuz vardi bende hep korkuyodum ikiz hamilelikler icin riskli diyolar ama 2 tane koyunca illa ikiside tutacak diye bisey yok tekte olabilir bence sans biraz daha yüksek oluyor ama tutabilirde sans meselesi.. Ben simdi ikisininde tutmasini cok istiyorum onlari transferde görünce icim kipir kipir oldu insallah Allah nasip eder ikiside tutunurlar. Risk bence her zaman var tek gebeliklerde de var hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim
kızlar bebeğimin birini düşürdüm diğeride gelişmemiş oda düşmezse pazartesiye kadar kürtaj olucakmışım sancılarım var belki kürtaja gerek kalmaz...
Hadi kalbimdesin. Inşallah Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin. Tekse tek çiftse çift. Yeterki sağlıklara dünyaya gelip büyüsünler. Hap aklımdasınız. Ama cidden zor bir hamilelik geçirdiğim için uğratmıyorum. Okuyabilecekler benim için birer Yasin okursa cok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun.
kızlar bebeğimin birini düşürdüm diğeride gelişmemiş oda düşmezse pazartesiye kadar kürtaj olucakmışım sancılarım var belki kürtaja gerek kalmaz...
sonunda hayirli haberler alda beklemeye razi olucaz artik, insallah once guzel haberi alir sonra saglicakla kavusursun bebegine..benimkiler 6. gunde donduruldular o yuzden 10. gunde test yapilacak seninkiler daha erken dondurulduysa eger belki o yuzden 15. gundur, bilemedim..ilk denemem ilk tecrubem, daha once taze transferimde olmadi, insallah da son olur hepimiz icin..14 subat hediyemi bekliyorum, siz daha erken alin hediyelerinizi aminnn:)
canim hayirli olsun insallah sikicia tutunsunlar annelerine..evet insan gorunce kiyamaz tabi ayy ne guzel ya..iyi haberlerini bekliyorumm, hepimiz icin hakkimizda hayirlisiii
Aminn canim insallah. Benimkilerde 5. gun embriyosu ilk tedavimde taze transferde 12 gün beklemistim gerci 8. gun idrarda cikmisti simdide 15 gun sonra test istendi herhalde dondurulmus oldugu icin zaten bi süre sonra dayanamam ben yaparim kesin =) insallah ilk ve son olur canim cok beklemeden kavusursun saglikla bebegine. Aminn canimm =))