Dondurulmus embriyo.

Cok sagol canim sorma cok zor daha önümde bi sürü gün var bi de benim test tarihim nedense ayin 17 si yani 15 gun sonraya verdiler anlamadim niye o kadar gec.
Hayirlisi olsun belki böyle sana daha sansli gelecek gec olsun güc olmasin iyi sonuclar al insallah haber verirsin merak ederim bak =) ayy bi de ne guzel gunde sonuc alacaksin anne babasina hediye olur insallah bebeginiz yada bebekleriniz =) insallah canim hepimiz guzel haberler alalimmm =)

inşallah canım kuzuların sana sıkı sıkı tutunmustur endişe normal ama kendini hep motive et olumlu ol sonuçta öyle olsun :)

Amin cnm benım ınsallah anneyle kalmıslardır:);;;valla bugun öğleden sonra sankı kalbım agzımda;;;stres yapmıyım dıom olmuo artık son vıraja geldım yaa:)) dua edın ne olur hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah;;Rabbim gönlümden geçeni(ikiz:)) aç gözlüyüm demi) hakkımda hayırlı eylesın ınşallahhhhh;;;Rabbim neyler,neylerse güzel eyler....

Transferin hayırlı olsun nanna. Güzel haberler al ve bu sefer inşallah 9 ay sonra güzel haberler ver canım. Dualarım hepinize

İnşallah sımsıkı tutunmuş olsunlar. 38 haftada bırakmasınlar. En az. :)

Hadi kalbimdesin. Inşallah Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin. Tekse tek çiftse çift. Yeterki sağlıklara dünyaya gelip büyüsünler. Hap aklımdasınız. Ama cidden zor bir hamilelik geçirdiğim için uğratmıyorum. Okuyabilecekler benim için birer Yasin okursa cok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun.

Transferin hayırlı olsun nanna. Güzel haberler al ve bu sefer inşallah 9 ay sonra güzel haberler ver canım. Dualarım hepinize

Sagol Ribambo seni cok merak ediyodum cok bulantilarim var demistin insallah tez vakitte gecer rahat bi hamilelik yasarsin. Ahh ahh keske benimde bulantilarim olsa bulantilar hamileligin iyi gittigine isaret oluyomus Allahim insallah bizede yasatir o günleri hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz..

Öyle cnm tabi ama bu kadarını yaşama. Serum alıyorum haftada iki kere. Korkunç bir baş agrısı beraberinde. Vücut susuz ve dirençsiz kalıyor. Yaşa ama benimki kadarı olmasın. Ve benimde inşallah geçsin artık. Takipteyim sizi. Güzel haberler bekliyorum. Sayılı gün geçecek. Bir bakmışsın göbiş bile büyümüş.

kızlar bebeğimin birini düşürdüm diğeride gelişmemiş oda düşmezse pazartesiye kadar kürtaj olucakmışım sancılarım var belki kürtaja gerek kalmaz...

kızlar bebeğimin birini düşürdüm diğeride gelişmemiş oda düşmezse pazartesiye kadar kürtaj olucakmışım sancılarım var belki kürtaja gerek kalmaz...

Nasıllllllllll şoktayım şuan diyecek bişi bulamadım ne güzel herşey güzel gidiyordu ne olduda biri düşmüş diyeride gelişememiş (((

geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin bende 7 haftalık bebeğimi düşürmüştüm o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Doktorun çok doğru demiş bende aynen öyle düşünüyorum sayı çoksa tutunma şansı daha yüksek ama Benim doktorumda iki embriyo transfer yaparsak riski daha çok olur diyor ama ben ısrarla iki tane istedim

insallah once buradakiler sonra tum bebek isteyenler biran evvel kavusur bebeklerine..benim tedavimde doktor kan sulandirici vermedi..sizlere verdilermi arkadaslar aspirin igne falan?

Cnm ben transferden sonra doktorum coraspirin vermişti hergün 1 tane içmiştim birde göbekten iğne olmuştum sonra kimyasal gebelik yaşadım mart gibi tekrar tedaviye başlıcam allah izin veririse o zamana kadar ben yine coraspirin kullanıcam bi zararı yok sana niye vermediki aspirin istersen bi sor bazen unutuyorlar
Buarada iğne bana vermişti ama benim pıhtı sorunum var sende yoksa belkide ondan vermemiş olabilir ama aspirini benim bildiğim herkeze veriyorlar

Ben de transferden sonra 13. Gün test sonucum 86 çıkmıştı gerçi düşüktü ama sonuçta hamileyim diye sevine bilirdim ama eşimde bende hiç sevinmemiştik hatta ben sevinmek için kendimi zorluyordum :)))
Sen pozitif düşünmeye devam et herşey güzel olacak cnm benim o pozitif enerjini bebeğinde hissedicek allahın izniyle annesini hiç bırakmıcak:)))))

Insallah gecer canim haklisin ama iste insan herseye razi kaliyo yeterki meleklerimiz bizimle olsun. Bir an önce kurtulursun o bulantilardan da ins bebislerinle diger kalan aylarini guzel gecirip sonrada saglikla alirsin kucagina.. Insallah guzel haberler vermek nasip olur ilk defa göbisimin büyümesini bu kadar cok istiyorum =)

Nasıllllllllll şoktayım şuan diyecek bişi bulamadım ne güzel herşey güzel gidiyordu ne olduda biri düşmüş diyeride gelişememiş (((

benimde kanamam başlamıştı canım bugün 4. gün baya bi kanama vardı halada var parça geldi dün gittim biri düşmüş diğerindende ümidini kes dedi pazartesiye kadar düşmezse kürtaj olucakmışım

Suan kelimeler o kadar kifayetsizki.. Bende bebegimi gelisimi durdugu icin 8. haftada aldirmak zorunda kaldim seni o kadar iyi anliyorum ki ne desek bos bu aci o kadar büyük ki ama kendini birakmak yok cok sükür hamile kalabiliyoruz elbet Rabbim izin verirse bizde birgün kavusacagiz insallah yavrularimiza pes etmek yok. Simdi cok üzgünsün biliyorum =( ama insallah bi daha ki bebeklerin sana bu günleri unutturacak.. Hep yanindayiz canim kendini sakin yalniz hissetme olur mu

Biz bebeklerimize kolay kavusamadigimiz icin tutsa bile endiselerimiz bitmiyo ama bundan sonra rahat olacagiz onlarida strese sokmayacagiz =))
Insallah canim Rabbim ol dediyse olur eminim ama zamanimiz gelmediysede yapacak bisey yok. Neler duyuyoruz hamileler agir kaldiriyolar düsüyolar ama hic bisey olmuyo bebeklerine.. Bizimde ins zamanimiz gelmistir bebislerimiz bizi cok bekletmeden gelirler sonrada yaramazliklarindan konusuruz durmuyo etmiyo diyee =)))

Kızlar ya bu gün dörduncu gün e2 345 progesteron 29 dr bi doz lucrin yap dedi sizce durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…