Dondurulmus embriyo.

İnşaAllah cnm benim hepimiz mutlu sonlara ulaşırız;transferın hayırlı olsun;;dualarım senınle güzel güzel al gel kuzucuklarını;;;ve hep senınle kalırlar İnşallah;;benim sadece sol bacagım agrıyo sol popo uzerı agrıyo bı de göğüs uclarım enıne ortadan delıklerı yarıldı;;;baska belirtim yok;ilaçlar yapar mı böyle bilmıom;kızlar sizde aynı ilaçları kullandınız göğüs ucunun aynı olan oldu mu?;ınsan kötu sonucla karsılasmaya korkuyo ıste;;;Dilerim bu yolda savas veren her kadın annelik gibi yüce duyguuyu yaşarr;;;Rabbim içindee bizide unutmasın;;,

Sagol canim insallah meleklerimiz hep bizimle kalirlar.. Suan beklemedeyim birazdan alacaklar heyecan dorukta. Canim belirtilerin pozitif olacaga benziyo ayy Allahim insallah öyledir o kadar mutlu oluyorum ki burdaki kader arkadalarimin pozitif sonuc almalarina. İcini rahat tut hep olumlu düsün olurmuu 😊

Allah yardımcın olsun cnm benim tedavin başarılı olur bebişlerin sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz inşallahhhhhhh

Sagol canimm insallahhh Allahim hepimize guzel sonuclar almak nasip olur. Cok sükür korktugum gibi olmadi sagliklica cözülüyo bebislerim insallah hep böyle iyi devam eder..

Sagol canimm insallahhh Allahim hepimize guzel sonuclar almak nasip olur. Cok sükür korktugum gibi olmadi sagliklica cözülüyo bebislerim insallah hep böyle iyi devam eder..

canım çok güzel artık yavrularından ayrı kalmayacaksın sarılın birbirinize 9 ay boyunca hiç bırakmayın ALLAH'ım yüzünü güldürsün benimde dün dondurulmuş transferim oldu 2 tane yavrumu aldım geldim:KK52::KK52:

canım çok güzel artık yavrularından ayrı kalmayacaksın sarılın birbirinize 9 ay boyunca hiç bırakmayın ALLAH'ım yüzünü güldürsün benimde dün dondurulmuş transferim oldu 2 tane yavrumu aldım geldim:KK52::KK52:

İnss senin yavrularinda seni birakmasin 9 ay boyuncaaaaaaa

kızlaarrr cumartesi günü transferin 10.günü kanda gebelik testi yaptırıcam;;;ama bugune kadar olan pozitif halim çökmeye başladı:KK43:((;;;
beni bi korku sardı;;;;gecmıyor gunler yaaa:KK43:((;;;gerci testı yaptırmayada korkuyorum ama o da ayrı bı konu:KK43:(...offf ne olur Dua edın meleklerim benimle kalmış olsunlar...İnşallah allahım yenı yılda hepımızın kucagını doldursun;;

canımm korkma az kaldı Rabbim mucizeni sana nasip edecek.bizi habersiz bırakma

İnsallah sikica sarilir yavrularimiz ayrilmayiz 9 ay boyunca sonrada kucagimiza almak nasip olur. Canimm seninde hayirli olsunn insallahh guzel haberi birlikte alicaz. Rabbim yardimcimiz olsun insallah hersey cok guzel olcak inaniyorum 😉😊

İnss senin yavrularinda seni birakmasin 9 ay boyuncaaaaaaa

İnsallah sikica sarilir yavrularimiz ayrilmayiz 9 ay boyunca sonrada kucagimiza almak nasip olur. Canimm seninde hayirli olsunn insallahh guzel haberi birlikte alicaz. Rabbim yardimcimiz olsun insallah hersey cok guzel olcak inaniyorum 😉😊

sağolun canlarım ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:KK16::KK16:

kızlaarrr cumartesi günü transferin 10.günü kanda gebelik testi yaptırıcam;;;ama bugune kadar olan pozitif halim çökmeye başladı:KK43:((;;;
beni bi korku sardı;;;;gecmıyor gunler yaaa:KK43:((;;;gerci testı yaptırmayada korkuyorum ama o da ayrı bı konu:KK43:(...offf ne olur Dua edın meleklerim benimle kalmış olsunlar...İnşallah allahım yenı yılda hepımızın kucagını doldursun;;

inşallah canım kuzuların sana sıkı sıkı tutunmustur endişe normal ama kendini hep motive et olumlu ol sonuçta öyle olsun :)

hayırlı olsun kuzuların sıkı sıkı tuttunsunlar sana :) ne güzel herkesin transferleri olmaya başladı güzel sonuçlar bekleyeceğiz :)

Amin cnm benim
Ohh maşallah herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm güzel sonuçlarda alman nasip olur inşallahhhhhh

Cnmmm çok sevindim transferin olmuş :)iki tane meleğin sıkı sıkı tutunurlar güzel annelerini hiç bırakmazlar inşallahhh

Amin cnm benim
Ohh maşallah herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm güzel sonuçlarda alman nasip olur inşallahhhhhh

Canim benim sagol iyi dileklerin icin.. Sende ikinci denemeyi yapicaksin degilmi yakin zamanda? İnsallahh sende bir an önce kavusursun meleklerine..
İlk denememde bende düsük yaptim kürtaj oldum simdi cok korkuyorum Allahim bi daha yasatmaz o gunleri insallah.

hayırlı olsun kuzuların sıkı sıkı tuttunsunlar sana :) ne güzel herkesin transferleri olmaya başladı güzel sonuçlar bekleyeceğiz :)

Cnmmm çok sevindim transferin olmuş :)iki tane meleğin sıkı sıkı tutunurlar güzel annelerini hiç bırakmazlar inşallahhh

sağolun canlarım:KK16::KK16::KK16:biz açılışı yaptık sizi de bekiyoruz.ALLAH C.C hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

sağolun canlarım:KK16::KK16::KK16:biz açılışı yaptık sizi de bekiyoruz.ALLAH C.C hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

Kalbimdesin cok sevindim senin adina insallah simsiki tutunur bidiklarin da guzel haberlerini aliriz:) beklemek cok zorr benim daha 1 ayim var..cozdurme surecin nasil oldu? 2 tanemi cozdurdunuz? gelisimleri nasil oldu cozununce? hangi asamada dondurulmuslardi? yaa kusura bakma nolur cok sordum biraz bilgi verir misin? :)

X