Dondurulmus embriyo.

Sagol cnm arkadasim simdi daha iyiyim benim de aklim sizlerdeydi bi sure uzaklasmak istedim ama artik burdayi. Sen nasilsin cnm sen de durumlar nasil

cnm pazartesi gittim en son deger 5 ti bidaha gitmicem.hastalanmayi bekliyorum ama tık yok. sadece acik kahve akinti geliyor arada. bende mart gibi dusunuyorum tekrar sennnnn

cnm pazartesi gittim en son deger 5 ti bidaha gitmicem.hastalanmayi bekliyorum ama tık yok. sadece acik kahve akinti geliyor arada. bende mart gibi dusunuyorum tekrar sennnnn

Bende ayni durumdayim cnm artik kan vermeden kollarimda hal kalmadi bende de daha tik yok bende mart ayi gibi dusunuyorum iki adet donemi gecirmek istiyorum inss ikimiz de ozaman saglikli guzel bir hamislik yasariz

Bende ayni durumdayim cnm artik kan vermeden kollarimda hal kalmadi bende de daha tik yok bende mart ayi gibi dusunuyorum iki adet donemi gecirmek istiyorum inss ikimiz de ozaman saglikli guzel bir hamislik yasariz

aynen cnm yaaa kan vere vere bi hal oldum ama bitti cok sukur.en kisa zamanda kanamamizda gelse rahatlayacagiz insallah.insallah hayatim ben bu iki ay arada bitkisel biseyler kullanayim diyorum cnm .bazi arkadaslar bal tarcin corekotundan bide ari sutu bal polenden bahsediyor.hic olmazsa bos gecmesin oyle degilmi arkadasim...

:KK16:Rabbim gönülden teslimiyetinizin karşılığını inşaALLAH tez zamanda versin.Mart ayındaki tedavileriniz son olsun yavrularınız kucağınızı doldursun(bizlerinde inşaALLAH):KK16::KK16::KK16::KK16:

aynen cnm yaaa kan vere vere bi hal oldum ama bitti cok sukur.en kisa zamanda kanamamizda gelse rahatlayacagiz insallah.insallah hayatim ben bu iki ay arada bitkisel biseyler kullanayim diyorum cnm .bazi arkadaslar bal tarcin corekotundan bide ari sutu bal polenden bahsediyor.hic olmazsa bos gecmesin oyle degilmi arkadasim...
cnm sen dondurulmus denemiyecen mi bu iki ayi da bos gecirmemek lazim esasen ama ikisin den birini yap cnm benim tupte sorun oldugu icin iki ay beklicez tabi yinede allahtan umit kesilmez inss bebisin belki sana supriz yapar cnm

:KK16:Rabbim gönülden teslimiyetinizin karşılığını inşaALLAH tez zamanda versin.Mart ayındaki tedavileriniz son olsun yavrularınız kucağınızı doldursun(bizlerinde inşaALLAH):KK16::KK16::KK16::KK16:

Sagol cnm arkadasim gonlune saglik inss senin de tedavin hayirli bi sekilde sonuclanir yolumuzu sen acacaksin inss ayagini bolbol surucek sin cnm kacinci gundesin sen adetinin cnm

İyiyim canım gittim doktora rahim kalınlığı iyi dedi.çarşamba günü embriyolar sağlıklı çözülürse transfer olacak inşaALLAH.Rabbim hayırlı etsin....:KK52::KK52:
masallah cnmmmmm.insallah saglikla cozunur yavrunu alir gelirsin cnm.gonlunu ferah tut icimde oyle bo his varki bu sefer olucak insallah rabbimin izniyle :))))

adetimin 11.günündeyim embriyolar 5.gün dondurulmuştu.bakalım bu transferimin maceraları nasıl olacak:KK9::KK9:

merhaba arkadaslar ben ilk kez dondurulmuşlarla deneyeceğim adet olduktan sonra transfere kadar kaç gün geçmesi gerekiyor?benimki 5. gün embriyosu 2 tane. bir de embriyolar transfer günü mü çözülüyor? bilginiz varsa yazar mısınız?

Son düzenleme:
sevgili özsen ve neşe;canlarım şuan anlattığınız 2 gün de bir kan verme, ümit etme, hayal kırıklığı kaç defa yaşadım hatırlamak bile istemiyorum ama kadere iman ettiğimiz için tedavilere sil baştan tekrar başlıyorum,yorulmuyorum yaşım 38 olmak üzere (bayağı büyümüşüm:KK52::KK52:)ama yinede yola devam ediyorum Rabbimin hazinesi geniş içime bebek hasretini O veriyor demek ki şifamıda verecek diyorum siz de sonuç negatif de olsa pes etmeyin yola devam edin.vuslat yakındır:KK55::KK55::KK55:

merhaba arkadaslar ben ilk kez dondurulmuşlarla deneyeceğim adet olduktan sonra transfere kadar kaç gün geçmesi gerekiyor?bir de embriyolar transfer günü mü çözülüyor? bilginiz varsa yazar mısınız?

Cnm hayirli olsun tedaviye baslamak icin adetin iknci yada ucuncu gunu gidiyorsun rahim kalinlastirici ilacina basliyorsun rahmin kalinligi uygun oldumu embiriyolarin ona gore cozdurulyor genelde 14 20 gun arasinda bebeislerini sana transferediyorlar 3. Gunse ertesi gun bendeoyle oldu 5. gunse ogun transfer ediliyor cnm

X