dediğin gibi canım tek eksiğimiz bu mutlu evliliklerimizde ikimizden can... iyiki eşlerimiz var onlar hep yanımızda olsunlar insallah... ben cok ağlıyordum kuzenimde bir kayıp yasamıştı daha erken dönemlerde sen nasıl atlattın demiştim o da bana dediki bebeğimi kaybettiğim gün çok yakın arkadaşım eşini trafik kazasında kaybetti iyiki yanımda eşim dedi ben de o gün dediklerinden sonra iyiki eşim yanımda...
anladığım kadarıyla senin eşin de benimki gibi eşim her düstüğümüzde elimi o kadar sıkı tutup beni kaldırıyorki daha cok seviyorum allahım umarım onları yanımızdan eksik etmez bir gün bize de kuzularımızı verecek... onun için vazgeçme... istiyorsan dinlen ama lütfen vazgeçme yorulacağız belki herkesten daha cok ama sonunda bizimde olacak :)
psikologa gitmiştim o demiştiki çocuk evliliğiniz için amaç değil araç olsun sadece mutluluğunuzu arttırsın ama onun yerini almasın...
negatif sonucuna üzüldüm esinle paylaş herseyi birlikte üzülün gerekirse ama yine en sonunda yine birbirinizi toplayın
ikiz bebeklerin için basın sağ olsun bu kelimeyi her ne kadar da sevmesem de
ediz ve enis seni cennette bekleyecekler anneleri elif derenim de beni orada doya doya seveceğiz kokularını cekeceğiz bize o zamana kadar kardeslerini gönderecek Allahım sonucu yeni almıssın umutsuzluğun normal biraz dinlen düsün gelecek aya hazır olacakmıssın diye
bir arkadas bana bir paylasım göndermişti bir arkadas tam 4 defada 6 bebeğini kaybetmiş sonra kızı olmuş ağustosun sonunda ama o gün de annesini kaybetmiş sözü beni etkilemisti anne olduğum gün annesiz kaldım dedi
son sözü neydi mesajda biliyor musun? VAZGEÇMEYİN
seni üzmeyeceksem bebeklerini neden kaybettin ?
seni çok öpüyorum simdi ağla ama mutlu haberlerini bekliyorum