Dondurulmus embriyo.

Sabirsiz bekleyisin son gunu... Yarin sabah kan tahlilimiz var. Allahim nolur evimize neşeyle mutlulukla donelim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Evlerimize minik meleklerimizi gondersin insallah...

Sabirsiz bekleyisin son gunu... Yarin sabah kan tahlilimiz var. Allahim nolur evimize neşeyle mutlulukla donelim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Evlerimize minik meleklerimizi gondersin insallah...

ınsallahhh canım rabbım dualarını kabul etsın bızlere haber vermeyı unutma ınsallahh kuzun senınledır sımsıkı tutunur ve hıc bırakmaz saglıkla alırsın kucagına yarın guzel haberlerını beklıyoruz

Cnm masallah bebislerine allah tamamina erdirsin insss bulantilarin oluyormus inss enkisa surede duzelir cnm cubuk krakerleri yanindan eksik etme sıksık ama az ye cnm kendine iyi bak optummmm
Neseee. Seni çok merak ediyorum. Ara sora haber ver sende. Tedaviye ne zaman başlayacaksın. Inşşallah müjdeli haberlerini alayım buradan. Kraker basta çok yedim. Şimdi gördüğümde midem bulanıyor. :KK43:((

arkadaşlar merhaba,

ben bu ay ilk denememde negatif sonucu aldım malesef.siz en erken ne zaman başladınız 2.tedavinize.buarada 2 adet 3. gün biri 9 diğeri 8 hücreli embriyom donduruldu doktorum donmuş embriyo transferinin daha güzel sonuçlar verdiğini söyledi.sizin bilgileriniz varsa bu konuda bende öğrenmek isterim.şimdiden teşekkürler.

hadi güzelll haberlerini bekliyoruzz inşşşşşşşş olacakk bu seferrrr benimde içimm kımıl kımılll :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ne kullanıyosun şuan bide vitamin olarak ne kullanıyorsun canım

canım vitamin kullanmıyorum.folbiol ve coraspirin kullanıyorum doktor çarşamba günü embriyolar çözülürse transfere çağıracak o güne kadar crinone jel de kullanacağım:KK34: hayırlısı inşaALLAH...

arkadaşlar merhaba,

ben bu ay ilk denememde negatif sonucu aldım malesef.siz en erken ne zaman başladınız 2.tedavinize.buarada 2 adet 3. gün biri 9 diğeri 8 hücreli embriyom donduruldu doktorum donmuş embriyo transferinin daha güzel sonuçlar verdiğini söyledi.sizin bilgileriniz varsa bu konuda bende öğrenmek isterim.şimdiden teşekkürler.

canım ben negatif sonuç alınca doktor bir dahaki ay başlayalım ara vermeyelim demişti.. ve çok şükür rabbim donmuşlarla nasip etti darısı başınıza canım...

Neseee. Seni çok merak ediyorum. Ara sora haber ver sende. Tedaviye ne zaman başlayacaksın. Inşşallah müjdeli haberlerini alayım buradan. Kraker basta çok yedim. Şimdi gördüğümde midem bulanıyor. :KK43:((
cnm benim benim de aklim sizlerdeydi ama biraz uzaklasmak istedim inss bundan sonra burdayim cnm dusugum yeni bitti ve ben daha adet olmadim iki ay en az ara verecem cnm cunku kan sevyem baya dusmus biraz vucudumu dinkendirip ins yeniden baslicam sizlerin dualariyla inss bu sefer allah tamamina erdirecek inss
Cnm bulanti zor bilirim inss ilk uc aydan sonra rahatlarsin cnm

arkadaşlar merhaba,

Bencede oyle cnm dondurulmusta rahim daha iyi takip ediliyor ve en uygun zamanda embiriyolarin transfer edilyor ins senin kilerde senin yuzunu guldursun cnm bence en az bir adet donemi gecir derim cnm
cnm insallah dahada katlanir degerin.
Cnm mrb nasilsin inss sorunsuz atlatmissindir hersey yolundami cnm

merhaba arkadaşlar ben 21. günü lucrine basladım bu gün 4. iğneyi oldum geçtiğimiz adetin ilk gününden beri dr'um etçil beslenme bol sebze bol meyve dedi 25 günde 2 kere yedim sorun olmaz değil mi? siz de et yemediniz mi? neden demiştir?

merhaba arkadaşlar ben 21. günü lucrine basladım bu gün 4. iğneyi oldum geçtiğimiz adetin ilk gününden beri dr'um etçil beslenme bol sebze bol meyve dedi 25 günde 2 kere yedim sorun olmaz değil mi? siz de et yemediniz mi? neden demiştir?

Hayirli olsun cnm tedavin bence saglikli beslenmen yeterli cnm benim dr hic oyle bisey dememisti ama bu gibi seyleri dr lar kisiye gorede soyleyebiliyor bence sen fazla takilma oyle seylere bence iki kere yemende de sorun yok tedavideki en onemli sey rahat olabilmek cnm sen ustune duseni yap gerisine takilma cnm inss hersey guzel olacak

Merhaba arkadaslar bende dondurulmuslarla devam ediyorum bugun doktordaydim her seyin yolunda oldugunu soledi ins oledir 😁

X