Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabirsiz bekleyisin son gunu... Yarin sabah kan tahlilimiz var. Allahim nolur evimize neşeyle mutlulukla donelim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Evlerimize minik meleklerimizi gondersin insallah...
Neseee. Seni çok merak ediyorum. Ara sora haber ver sende. Tedaviye ne zaman başlayacaksın. Inşşallah müjdeli haberlerini alayım buradan. Kraker basta çok yedim. Şimdi gördüğümde midem bulanıyor. ((Cnm masallah bebislerine allah tamamina erdirsin insss bulantilarin oluyormus inss enkisa surede duzelir cnm cubuk krakerleri yanindan eksik etme sıksık ama az ye cnm kendine iyi bak optummmm
10. Gun betahcg 15
hadi güzelll haberlerini bekliyoruzz inşşşşşşşş olacakk bu seferrrr benimde içimm kımıl kımılll
ne kullanıyosun şuan bide vitamin olarak ne kullanıyorsun canım
10. Gun betahcg 15
arkadaşlar merhaba,
ben bu ay ilk denememde negatif sonucu aldım malesef.siz en erken ne zaman başladınız 2.tedavinize.buarada 2 adet 3. gün biri 9 diğeri 8 hücreli embriyom donduruldu doktorum donmuş embriyo transferinin daha güzel sonuçlar verdiğini söyledi.sizin bilgileriniz varsa bu konuda bende öğrenmek isterim.şimdiden teşekkürler.
10. Gun betahcg 15
10. Gun betahcg 15
cnm benim benim de aklim sizlerdeydi ama biraz uzaklasmak istedim inss bundan sonra burdayim cnm dusugum yeni bitti ve ben daha adet olmadim iki ay en az ara verecem cnm cunku kan sevyem baya dusmus biraz vucudumu dinkendirip ins yeniden baslicam sizlerin dualariyla inss bu sefer allah tamamina erdirecek inssNeseee. Seni çok merak ediyorum. Ara sora haber ver sende. Tedaviye ne zaman başlayacaksın. Inşşallah müjdeli haberlerini alayım buradan. Kraker basta çok yedim. Şimdi gördüğümde midem bulanıyor. ((
Bencede oyle cnm dondurulmusta rahim daha iyi takip ediliyor ve en uygun zamanda embiriyolarin transfer edilyor ins senin kilerde senin yuzunu guldursun cnm bence en az bir adet donemi gecir derim cnmarkadaşlar merhaba,
ben bu ay ilk denememde negatif sonucu aldım malesef.siz en erken ne zaman başladınız 2.tedavinize.buarada 2 adet 3. gün biri 9 diğeri 8 hücreli embriyom donduruldu doktorum donmuş embriyo transferinin daha güzel sonuçlar verdiğini söyledi.sizin bilgileriniz varsa bu konuda bende öğrenmek isterim.şimdiden teşekkürler.
Cnm mrb nasilsin inss sorunsuz atlatmissindir hersey yolundami cnmcnm insallah dahada katlanir degerin.
10. Gun betahcg 15
10. Gun betahcg 15
merhaba arkadaşlar ben 21. günü lucrine basladım bu gün 4. iğneyi oldum geçtiğimiz adetin ilk gününden beri dr'um etçil beslenme bol sebze bol meyve dedi 25 günde 2 kere yedim sorun olmaz değil mi? siz de et yemediniz mi? neden demiştir?
Merhaba arkadaslar bende dondurulmuslarla devam ediyorum bugun doktordaydim her seyin yolunda oldugunu soledi ins oledir 😁
Hosgeldin cnm hayirli olsun tedavin insMerhaba arkadaslar bende dondurulmuslarla devam ediyorum bugun doktordaydim her seyin yolunda oldugunu soledi ins oledir 😁