Dondurulmus embriyo.

Topiğin sahibi olarak fazla giremesemde sizleri takipteyim. Hamile arkadaşları tebrik ediyor. Tedavi aşamasında olanlara hamilelik müjdeleri diliyorum. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Beni merak edenler için Bulantılarım çok feci. Ve serum alıyorum.hiçbir kokuya güzel yada çirkin tahammülüm yok. Onlar sağlıklı olsunlarda dert değil. Bende özetle durum budur. Merak edenlere. Hepinize koca koca sevgiler.

canım inşallah geçer bulantıların kaçıncı haftandasınki ilk üç aydan sonra geçer belki ve senin ikiz olduğu için dahada çok bulanıyodur...

Cnm senin üçüzler noldu benmi yanlış anladım acaba sağlıklı büyümeye devam etti yazmıştın sonra ne olduki?

canım uzun bir hikayesi var onun üçüz ikize düşürüldü 20 haftalıkken doğum yapmak zorunda kaldım.yaşayan bebeğim yok..hayırlısı inşaALLAH tekrar tedavideyim:KK16:

kızlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh

gözün aydın canım her zaman güzel haberler alırsın inşaALLAH.:KK16::KK16::KK16:

Topiğin sahibi olarak fazla giremesemde sizleri takipteyim. Hamile arkadaşları tebrik ediyor. Tedavi aşamasında olanlara hamilelik müjdeleri diliyorum. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Beni merak edenler için Bulantılarım çok feci. Ve serum alıyorum.hiçbir kokuya güzel yada çirkin tahammülüm yok. Onlar sağlıklı olsunlarda dert değil. Bende özetle durum budur. Merak edenlere. Hepinize koca koca sevgiler.

canım ALLAH kolaylık versin inşaALLAH bundan sonra bulantıların biter....güzel sorunsuz bir hamilelik geçirirsin:KK16::KK16:

Trandferin 7.gunude bitti. Dayanamayip idrar testi yaptim azonce. Keske yapmasaydim:KK43:

7. gün erken olabilir hemen moralini bozma umutlarını tüketme hemen :)
simdi hatırladım ben 11. gün idrar testinde cok cok silik cıkmıstı :)

Son düzenleme:
Sanırım ikiz olduğu için çok fazla. 10. Haftaya girdim havvacım. Hepiniz sagolun. Duâlarınızdan eksik etmeyin.

canım uzun bir hikayesi var onun üçüz ikize düşürüldü 20 haftalıkken doğum yapmak zorunda kaldım.yaşayan bebeğim yok..hayırlısı inşaALLAH tekrar tedavideyim:KK16:

Üzüldüm :KK43: allahın izniyle bu sefer bebişlerine kavuşacaksın cnm
Cnm bişi sorucam sizin ailede ikiz varmı yada eşinin tarafında anladığım kadarıyla iki tane transfer yapmışlar sonra üçüz olmuş

Sanırım ikiz olduğu için çok fazla. 10. Haftaya girdim havvacım. Hepiniz sagolun. Duâlarınızdan eksik etmeyin.

Ayy ne güzel maşallahhhhhhh kim bilir nasıl bi duygudur allahım bizlerede nasip eder inşallah
İkizlerin cinsiyeti ne cnm allahım meleklerine uzun ömürler versin sevdikleriyle beraber büyümek nasip olur inşallah :)

Son düzenleme:
oooohhhh çok şükür bitanem maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: bende hep sana dua ettim bitaem ve çok şükür güzel haberleri aldık ... darısı herkese inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: sanada bebişlerinle sağlıklı mutlu 9 ay diliyorum canımmmmmm

hadi gözlerin aydın canım seninde dondurulmuştu demii maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:ikisini de rabbim sanaa bagışlasınn
darısıda hepimize olsun inşş

kızlar bende bugün adet oldum yarin doktora gidecemm yada cumartesi ve muhtemelen haftaya histeroskobi olacakkk çok korkuyorummm korkudan uykularım kaçıyoo hiç gitmek istemiyorum histeroskobi sonrası dondurulmuş tedavisine başlicaz demişti doktor yani muhtemelen ocak sonu dondurulmuş tedavisine başlarr

histeroskobi cektiren arkadaşlar cok mu zorrr korkuyorummmmmmm :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Ayy ne güzel maşallahhhhhhh kim bilir nasıl bi duygudur allahım bizlerede nasip eder inşallah
İkizlerin cinsiyeti ne cnm allahım meleklerine uzun ömürler versin sevdikleriyle beraber büyümek nasip olur inşallah :)

Daha öğrenmek için çok küçükler. 9 hafta 4 günlükler teyZesi. 14. Haftadan sonra belli oluyor :)

Mrb arkadaslar herkese insss herkes iyidir sayfalari okumadan yaziyorum yeni hamisler varsa hepsinin gozu aydin tedavide olanlarin da allah tamamina erdirsin inss negatif alan arkadaslar olduysada rabbim inss aratmadan gondersin hepinizi opuyorum

Daha öğrenmek için çok küçükler. 9 hafta 4 günlükler teyZesi. 14. Haftadan sonra belli oluyor :)

Cnm masallah bebislerine allah tamamina erdirsin insss bulantilarin oluyormus inss enkisa surede duzelir cnm cubuk krakerleri yanindan eksik etme sıksık ama az ye cnm kendine iyi bak optummmm

kızlar lütfen bana da yardım edin benim de bebeğimin kalp atışları duyulmadığından kürtaj oldum 11 gündür kanamam var az az bu normal mi ne kadar sürerki daha

kızlar bende bugün adet oldum yarin doktora gidecemm yada cumartesi ve muhtemelen haftaya histeroskobi olacakkk çok korkuyorummm korkudan uykularım kaçıyoo hiç gitmek istemiyorum histeroskobi sonrası dondurulmuş tedavisine başlicaz demişti doktor yani muhtemelen ocak sonu dondurulmuş tedavisine başlarr

histeroskobi cektiren arkadaşlar cok mu zorrr korkuyorummmmmmm :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Canim ben histeroskopi oldum daha sonraki ay adetim bayrama denk geldi.yoksa tup yapacaktik.sonraki adette hemen transferim oldu.sukurler olsun simdi nercineklerimle geziyorum darisi basina hiccc korkmana gerek yok cok basit bir islem

X