Haberlerim Pek guzel degil malesef..test gunum 14. Gun yani yarindi ama ben dayanamdim pazartesi yaptirdim.sonuc 5,17 cikti..doktorum persembeye kadar ilclarina devam et persembe testi tekrarla dedi.benim hic hic umudum yok ama İste yine de yaptiricam.yasim 31 bu aradaİnsallah guzel haberler veririsn cnm.bugun kacinci gunun ayin kacinda test gunun. yas kac aceba
Haberlerim Pek guzel degil malesef..test gunum 14. Gun yani yarindi ama ben dayanamdim pazartesi yaptirdim.sonuc 5,17 cikti..doktorum persembeye kadar ilclarina devam et persembe testi tekrarla dedi.benim hic hic umudum yok ama İste yine de yaptiricam.yasim 31 bu arada
Benimkiler iyice azitti ya cildiricam hic durmuyorlar hep agliyolar butun gun kosturmaktan hic halim kalmiyor =( 2.5 aylik oldular 3 aylik olunca duzelir diyolardi ama imkansiz gibi gorunuyo. Kimsede yok artik yanimda mahvediyolar beni.. benimkiler daha cok mama agirlikli besleniyolar canim emmediler bende sagmak zorunda kaliyorum alistilar iyice biberona malesef.. cok sukur gece uykulari biraz daha iyi simdi ama sabahtan geceye kadar durmuyolar sanirim artik gece pilleri tukeniyor. Allah yardimcin olsun canim seninde hem ikizler hem oglan zor valla bi tane daha olsa yapabilirmiydim hic bilmiyorum yada benimkiler mi boyle..
Selam canimmm senide silanazida imrenerek takip ediyorum iki bebekle vallahi cok iyi bas ediyorsunuz bravooo :) bizimde cok az kaldi henuz kasilma falan bi belirti yok..3 hafta once bebesin kilosu iyiydi ultrrasonda bende kilo almamayi takmiyorum artik rahat rahat hareket edeboliyorum diye :) gecen hafta sonu baby shower imiz vardi iyice girdim dogum havasina :) insallah isteyen herkese nasip olsun..bizde saglikla kucaklayalim brbeleri..sizlerde guzel guzel saglikla buyutun canim benim..cok operimmm
insallah degerlerin yukselir canm hakkinda hayirli olsun. allah en guzelini nasip etsin cnm. bu surecin kotu bi tarafida bu malesef.Haberlerim Pek guzel degil malesef..test gunum 14. Gun yani yarindi ama ben dayanamdim pazartesi yaptirdim.sonuc 5,17 cikti..doktorum persembeye kadar ilclarina devam et persembe testi tekrarla dedi.benim hic hic umudum yok ama İste yine de yaptiricam.yasim 31 bu arada
Amin canimm sagol valla benimkiler cok fenaa özellikle kiz hep kucakta olmak istiyor biraktigin an kiyameti kopariyor,isim zor bu kizla ya.. Insallah bir an önce düzelirde birazcik rahat ederim. Ayrintili ultrasona girdinmi canim kime benziyo bebis gösterdimi kendini?canım allahım yardımcın olsun :) yaramzlar ha kuzularrrrr :) inşallah biraz uslu bebiş olurlar büyüyünce sen de rahatlarsın :) allahım sana güç versin :)
tatlımmmm az kalmış hayırlısı ile kolay bir doğum olur ve kuzuna sağlıkla kavuşursun inşallah :)
ahhhhhhhhh şu 30ları sağlıkla görürüm inşallahhhhhh :)
sılanaz tecrübeli anne belli :) hemen çözüm buluyor maşallah :) 3 çocukla süpersin vallaaaaaaaa :)
Cok cok tesekkur ederim canim..hepimizin insalalh dualarimiz kabul olsun..Degerim sifira inmis..hayirlisi buymusinsallah degerlerin yukselir canm hakkinda hayirli olsun. allah en guzelini nasip etsin cnm. bu surecin kotu bi tarafida bu malesef.
Hakkinda hayirlisi olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahBu arada bana dua edin kızlar 2. denemem bu kez donmuşla denedik 2 tane transfer ettiler buda tutmazsa ne yaparım bilemiyorum...
Amin canım .. İnşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursunHakkinda hayirlisi olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
İnşallah benim uzun bir yolum var önümde daha bugün aldım negatifi...Amin canım .. İnşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun
İnsallah benim ikinci denememdi..daha cok yeniyim aslinda ama insan baslarken bir kere de tutucak gibi geliyor ama hic de o kadar basit degil hersey..sen istanbuldo oturuyorsun son denemeni nerede yaptirdin?Ben 4 kez aldım o negatifi ilk başta çok üzülüyosun ama anne olma isteği o kadar tuhaf bi his ki tekrar en baştan umutla başlayabiliyosun . Sabır .. Herşey vaktini bekliyo elimizden geleni yapıp dua etmekten başka yapacak birşey yok .. En azından yanlız değilsin bak hepimiz geçiyoruz aynı yoldan en kısa zamanda hepimizin kucakları dolar inşallah
Kıyamam tatlım bende 3 aşılama negatifi ve bi tüp bebek negatifi aldım şimdi okuyunca negatif aldığını inan seni çok iyi anlıyorum ben kulübe girmeyi falan bırakmıştım çok zor atlattım ama atlatılıyo merak etme ben şimdi ikinciyi yaptırmayı düşünüyorum ki ilk negatifi aldığım zaman bi daha kaldıramam diyordum ama rabbim öyle bi güç veriyo ve bu anne olma isteği o kadar baskın ki tekrar ayağa kalkıyosun bitanem şimdi ne desek boş ama her zaman yanındayızİnşallah benim uzun bir yolum var önümde daha bugün aldım negatifi...
Cok tesekkur ederimm..insallah ikinci tedavin cok guzel gecer sonunda bebegini kucagina alirsin..ilk gunler gercekten zor oluyor..ben iki kere dusuk yasadim tup bebek tedavilerinden once su negatif almayi ayni o bosluga benzetmisimdir..ihtiyacim olan zaman ve bol bol dua etmek guzel tesellilerin yuregime su serpti Allah gonlune gore versin insallah canimKıyamam tatlım bende 3 aşılama negatifi ve bi tüp bebek negatifi aldım şimdi okuyunca negatif aldığını inan seni çok iyi anlıyorum ben kulübe girmeyi falan bırakmıştım çok zor atlattım ama atlatılıyo merak etme ben şimdi ikinciyi yaptırmayı düşünüyorum ki ilk negatifi aldığım zaman bi daha kaldıramam diyordum ama rabbim öyle bi güç veriyo ve bu anne olma isteği o kadar baskın ki tekrar ayağa kalkıyosun bitanem şimdi ne desek boş ama her zaman yanındayız
Sorun ne belli degil aslinda..1,5 yillik evliyim iki kere normal hamile kaldim.ikiside karnimda olduYok Antalyadayım ben ama bu denemem tutmazsa bi dahakini Antalyada yapmayı düşünmüyorum . Bak çok negatif alınca böyle oluyo yani daha bunun sonucunu almadan diğerini düşünüyosun :)) inşallah gerek kalmaz ama vazgeçmek yok :) sizin sorun neydi ?
Rabbim inşallah bu imtihanımızı layıkıyla isyan ettirmeden atlatmayı nasib etsin bizlere canım her zaman destekciniz tatlım kader arkadaşıyızCok tesekkur ederimm..insallah ikinci tedavin cok guzel gecer sonunda bebegini kucagina alirsin..ilk gunler gercekten zor oluyor..ben iki kere dusuk yasadim tup bebek tedavilerinden once su negatif almayi ayni o bosluga benzetmisimdir..ihtiyacim olan zaman ve bol bol dua etmek guzel tesellilerin yuregime su serpti Allah gonlune gore versin insallah canim
Sorun ne belli degil aslinda..1,5 yillik evliyim iki kere normal hamile kaldim.ikiside karnimda olduikincide kromozom anomalisi cikti.esım ve benim genetikte sorun cikmadi bende kan pihtilasmasi cikti..yumurta rezervimde azalma cikti cok dusuk degildi ama ben o stresle hamile kalamadim 3 ay diye hop diye tup bebege basladik.eylulde bi tramsfer oldu tutmadi kasimda dondurulmus transferi oldu o da kimyasal oldu galiba..belli degil degerim yukselirken dusmeye basladi.uzun oldu biraz kusura bakma..senin sorun ne?