canım allahım hayırlısı ile sağlıkla kuzuna kavuştursun inşallah :) inşallah bende böyle gün sayabilirim :)benim perde ameliyatım olduğu için doktorum sezeryan dedi bende hiç zorlamadım kısmetse 3kasım şafak 8 canım
sağol canımAminn canimm ayy cok sevindimm sanada ikizler geliyor demekk cok guzel bir haber bu! Rabbim evlatlarini sana bagislasin canimmCinsiyetler belli mi?
canım çok sağolkalbimdesin çok güzel haber Rabbim yardımcın olsun kucağında sevdirsin bebeklerini nasıl sevindim anlatamam
doğum yapanlar adınada çok sevindim herkeze tek tek yazamıyorum gözünüz aydın kızlarr
hamişlerde hayırlısıyla alsın kucağına
dondiriklerini alcaklarda dualarımızda inşallah Rabbim herbirine bu duyguyu tattırsın
canı oğluşların olcak demek :) hadi hayırlısı :) kanaman durdu mu canım :)sağol canımALLAH C.C razı olsun doktor ikiside erkek dedi inşaALLAH vaktinde kucağıma almak nasip olur
maaşaALLAH size canımCanim ben bayadir giremiyorum, ben 17 eylul de ani bir sanci ile 35+6 da dogum yaptim. Ikiz kizlarimi kucagima aldim saglikli sihatli cok sukur. Vakitsiz dogdulae diey uzuldum ama hic kuveze filan girmediler hamdolsun, biri 2350 digeri 2700 dogdu. Tabi hastanede dogum kilolarini 2 gunde baya altina dustuler ,ama simdi 1 aylik oldular cok sukur toparliyorlar. 3600 buldular hamdolsun, yavas yavas toparliycaklar insaallahh,hadi senin de bisey kalmadi sende mucizeni hayirlisi ile kucagina al insallahh
sağol canımcanı oğluşların olcak demek :) hadi hayırlısı :) kanaman durdu mu canım :)
inşallah güzel olacak canım :) görüp oğluşların rahatlayacaksın allahın izni ile :)sağol canımkanama bayağı azaldı ama yinede korkuyorum tekrar başlayacak diye Salı günü serklaj için kontrolüm var inşaALLAH bebişleride görüp rahatlarım
amin canım inşaALLAHinşallah güzel olacak canım :) görüp oğluşların rahatlayacaksın allahın izni ile :)
maaşaALLAH size canımALLAH C.C analı babalı büyütsün yakınlarınız ikiz olduğunu bilmiyordu herkes şoktadır büyük bir sürpriz olmuştur
Canimm gözün aydinn bebisler gelmiss cok mutlu oldumm Allah anali babali buyutsun, saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallahh.. Dogum haftamiz ve gunumuz ayniymis =) kilolarida masallah cok guzel toparladiginiza sevindimNasil zor oluyormu bakmak? Gerci eminimki cok zordur hem ikizler hem oglun Allah yardimcin olsun valla ben cok zorlaniyorum cok huysuz benim bebisler hep agliyorlar =( Firsat buldugunda yaz gerci buraya yazmak buyuk luks oluyor biliyorum
aminnnn canım çok sağolCanim sagolasin, cok sevindim senin adina rabbim iste her seyin vakti saati var iki tane pasa geliyormusss rabbim hayirlisi ile kucagina alip buyutmeyi nasip etsin ins.
Hayırlı olsun. Blastokist transferinden kaç gün sonra kan testinden sonuç aldınız?mrb.hepinizin transferi hayirli olsun.transfer olucaklarada bol sans.benim dun donmuslarla blastokist transferim oldu.2.tranferim bu ilkinde.negatifi gördüğüm icin su an cok umutsuzum ama hayirlisi diyorum.
mrb.5.gun blastokist transferim oldu 7 gun idrarda ge kanda cikti kanda 31di.12.gun 258.yarin 14.gun yeniden bakacagim ins hersey yolundadir.sz ne asamadasinizHayırlı olsun. Blastokist transferinden kaç gün sonra kan testinden sonuç aldınız?
Benim dondurulmuş 1 tane blastım var. 4 tane de 3. Gün. Transfer 21-22 Kasım gibi olacak.mrb.5.gun blastokist transferim oldu 7 gun idrarda ge kanda cikti kanda 31di.12.gun 258.yarin 14.gun yeniden bakacagim ins hersey yolundadir.sz ne asamadasiniz
Nannaaa canimmm ne tatlidir onlar simdi op kokla benim yerimede tahmin ederim bsktin olmuyordur csnim Allah kolaulik versin bizim uykularimiz bebislerin olsun uyusunlar sende dinlen :) saglikla buyusunler insallahhh..bizde cok iyiyiz sukur kilo almiyorum diye uxuluyordum ama ultrasonda gayet normal vikti kerata :)
Silanazzz ayy dogum yaptin demekkk sahlikla sihhayle buyusunler canim insallah herkes sok olmustur ikizleri gorunce))
Flocke canim vuslata bisey kalmamisss heyecan dorukta olmaliii saglikla kucakla bebisini insallaj canim
Kafunder senin nasil gidiyor tatlim umarim iyisindirr baksana hamisligin tadini vikarin diyor yeni anneler bari oyle apalim sipalar grlene kadar :)
Bizde 35. Haftaya girdik cok sukur doktorum normsl dogum diyor galiba oyle olacakkk yoksa riske aymamalimiyim bilemedimmm